Deník šílené manželky

Deník šílené manželky
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110689/denik-silene-manzelky-110689.jpg 2 166 166

Deník šílené manželky série

1. díl >

Zpověď současné ženy Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Přesto se jedná o vtipnou, svěží a mimořádně čtivou knihu, která nenese stopy sebelítosti. Hrdinka příběhu Xénie zjistí, že její manželství, o němž se až dosud domnívala, že je skvělé, má povážlivé trhliny a zřejmě se už delší dobu rozpadá, čehož si ona v každodenním koloběhu nestačila všimnout. Autorka si ve své knížce utahuje snad ze všeho a ze všech, sebe nevyjímaje, přesto se mezi řádky dotýká i problémů dosti palčivých. Deník šílené manželky nabízí poutavé a inteligentní čtení.... celý text

tisha8409
25.07.2015

Knihy Ireny jsou tak ženské klasické, že už se do nich skutečně pouštět nebudu.
Víra v to, že tohle bude jiné, byla opět v záriodku udusána již jen tím námětem.

Sidheag2
09.07.2015

Neprokousala jsem se dál, než na stranu 17. Došla mi trpělivost

efcaa
28.12.2014 1 z 5

Knížku mi doporučila kamarádka. No, to jsem si dala...

1v8na
28.07.2014

Tahle kniha mi moc nesedla. Už si ani pořádně nepamatuju o čem byla, jen vím, že se v ní rozváděla hlavní hrdinka

AndreaP.
29.06.2014 3 z 5

Přečetla jsem, hlubší stopu to sice ve mě nezanechalo, dá se říct, že po pár dnech si jí už ani moc nepamatuju, ale s ohledem na to, že jsem jí dočetla do konce, tak dle mě se to číst dá a řadit jí mezi odpad je krapet přehnané. Ano, znám daleko daleko lepší knihy, ale určitě také horší. Takže dávám takový průměr hodnocení.

Ladys
01.06.2014 4 z 5

Čtyři dávám, protože si myslím, že zas tak špatné to není, jak tu kniha dopadla. Jinak bych dal 3/5. Kostrbatě napsané, místy vtipné
a líbilo se mi to asi proto, že sám jsem rodič a klidně bych bral mít takový vztah, jako má hrdinka se svými dcerami

iva23
28.05.2014

Typický literární odpad

tygrilady
28.10.2012 2 z 5

Tato kniha mě nebavila...........

Alca007
09.07.2012 2 z 5

tak mě celkem knížka pobavila - neříkám že je to mistrovské dílo,a le dá se.
Rozhodně odpad mě přijde moc silné.

Nikkola
18.07.2011