Diamantové holky

Diamantové holky
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/3837/diamantove-holky-3837.jpg 4 358 358

Příběh pro starší dívky o trochu zvláštní rodince Diamantových, které čeká další životní zkouška: narození bratříčka a stěhování do nového domu.

Rodina Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art

Diamond girls

blackhorse
04.01.2018

Bylo to tak tak... Úchvatné J.W. píše tak moc poutavě, že si někdy mysli, že to sama prožila... MOC MOC MOC DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!! :)))))) Ale tedy chudák Mary. Mít tak divnou mámu... :(((

Nikyyy
08.06.2017 5 z 5

Velmi povedený příběh o sestrách. Bylo mě líto Mary,jak se k ní její mamka chovala. Konec knížky jsem nečekala,myslela jsem si že to dopadne jinak.

Kačkaknihomol
10.04.2017 5 z 5

Skvělá kniha, jako všechny od Jacqueline.

lucille48
18.07.2016 4 z 5

Zrovna tato kniha mi připadala až moc smutná. Nebyla jsem z ní tak nadšená jako z ostatních knih, které jsem jedním dechem hltala. Ale samozřejmě knížky od Jacqueline jsou vždy skvělé, o tom se nedá pochybovat.

zuzi509
13.07.2016 4 z 5

Krásná a šílená kniha. Moc jsem si malou Dixi oblíbila a krásnou Mary také. Chvílemi až neuvěřitelné zápletky. Úžasné dílo !!!!!!!!!!

MarieM.P
04.07.2016 5 z 5

Úžasná jako všechny knihy od této autorky

Niva
22.11.2015 5 z 5

Úplně super knížka od Jaqueline Wilsonové, ale napsala i lepší.

Yalka
09.02.2015 4 z 5

Na pouhých pár dnů nakouknete do potřeštěné rodiny Diamantových plné nevycválaných švihlých holek (v čele s matkou, ta je z nich zdaleka nejhorší). Jak příběh začal, tak zase rychle skončí a vy se přistihnete, že i když vám Diamatovic holky pily krev, chtěli byste vědět, jak to u nich bylo dál... :-) Zajímavost: povahy čtyřlístku slečen jsou napsané podle holek Marshových (taktéž sester) z kultovních a klasických Little Women (z roku 1868, autorky L. M. Alcott).

Sabka123
24.08.2014 4 z 5

Hezká, ale jsou i lepší...

jolli
06.07.2014 5 z 5

opravdu drsná a super knížka

kristýnka007
03.07.2014 4 z 5

tohle jsem četla snad před třemi lety a nepamatuju si to úplně přesně, vím jen, že Wilsonová mě opravdu, ale opravdu baví!!:) když nevím co, je moje jasná volba:)

Mona.Lisa
23.04.2014 4 z 5

Wilsonová znova popisuje těžkou životní situaci,kdy je potřeba aby rodina držela při sobě - jak jinak než super!

Kyta
12.08.2013 4 z 5

Tahle kniha byla jako každá jiná od autorky skvělá! Skrývá trochu drsný a strhující příběh, k němuž říkám jediné: Jsem ráda, že to takhle dobře dopadlo a nakonec i s tou malou holčičkou od vedle. :) knihy Wilsonové se mi moc líbí!

pakoshka
22.05.2013 5 z 5

Milé a citlivé, tak, jak to JW umí.

Verousek
15.07.2012 5 z 5

Další pěkná kniha od J. Wilsonové :) příběh se mi líbil, ale musím říci, že mě docela štvala mamina rodiny Diamantových

Džizetka
18.03.2012 2 z 5

Sice její knihy byly pro mě biblí ale tahle se mi vůbec nelíbila.Až po několikáté jsem ji teprve dočetla a připadalo mi hrozné v jaké "díře" žijí.Koneckonců jsem byla překvapena na konci knihy a hrdinku jsem obdivovala,jak se dokázala se vším vyrovnat.

pajulka
24.02.2012 4 z 5

Nejoblíbenější kniha mého dětství, příběh se mi velice líbil, mám ke knize zvláštní vztah:) moc pěkné :))

219katka
21.12.2011 4 z 5

Tahle knížka mě tak dostala, že jsem jí přečetla za dva dny. Přijde mi, že Jacky se tentokrát inspirovala v knize Malé ženy a tu já naprosto miluji!

kajisek
25.11.2011

super,ale jacky má i lepší

lucinka.princez
10.11.2011

tu jsem přečetlka hned...byla tak napínavá že sem nemohla přestat..mno upe dobrá knížka :)