Dievča v snehu
Danya Kukafka
Žiadna smrť nie je nevinná. V coloradskom mestečku nájdu zavraždenú stredoškoláčku. Tamojší obyvatelia sú jej smrťou otrasení. Atmosféru plnú strachu a podozrení prežíva každý po svojom – dospievajúci Cameron, ktorý bol mŕtvou dievčinou posadnutý, spolužiačka Jade, ktorá ju nenávidela, i vyšetrujúci policajt Russ. Všetci sa navyše musia vyrovnať s vlastným životom a démonmi, ktorí ich sužujú. Každý z nich totiž skrýva nejaké tajomstvo. Kým je človek, keď sa nikto nepozerá?... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2018 , LindeniOriginální název:
Girl in Snow, 2017
Kniha mě nijak zvlášť neoslovila, bohužel. Z počátku zdlouhavé a chaotické, ovšem konec a vyústění jsem neodhadla.
Více v recenzi v záložkách - Knižní deníček!
Dívka na sněhu je kniha, u které nebudete po dočtení vědět, o čem vlastně byla. Na začátku se stala vražda, na konci se vražda vyřešila, ale co se stalo mezitím je vyplněno omáčkou, ve které autorka rozepisuje nudné každodenní životy, s prominutím, na hlavu cáklých postav, od kterých se nedozvíme nic zajímavého. Kniha je pro mě bohužel propadák, který jsem dočetla pouze z odhodlání.
Podrobnější recenzi si můžete přečíst v záložce recenze - Dívka na sněhu - Danya Kukafka (Královna Klára)