Dogman
Dav Pilkey
Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě? Překoná nástrahy svých nepřátel i nelibost popudlivého velitele? Zvládne ovládnout svou nezkrocenou povahu? A blechy? Slavný tvůrce komiksových příběhů Dav Pilkey přináší novou sérii o Pesodlakovi, která se usídlila na předních místech v žebříčcích neprodávanějších knih.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , PikolaOriginální název:
Dog Man, 2016
![Moggie Moggie](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80239/m_moggie-v1J.jpg?v=1550011728)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Neskutečně vtipný komiks, který díky množství narážek a hlášek bude bavit i dospělé. Do češtiny převedený s jiskřivou kreativitou a hravostí, díky níž neztrácí vůbec nic oproti originálu.
![Babouš Babouš](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/1567/m_babous-65b50ba22aca7.png?v=1706363811)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Vtipný a originální komiks pro děti napsaný a nakreslený s neobyčejnou fantazií, díky které baví i dospělejší z nás :) Moc bych si přál, aby vyšly i další díly.
2019 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |
Dogman je přesně tou knihou, kterou si malí čtenáři doslova zamilují. Nabízí sympatického hrdinu, není náročná, svižně odsýpá a navíc královsky pobaví. Možná se u Dogmana dokáží pozastavit i dospělí, kteří zde mohou objevit celou řadu zajímavých slovních hříček a přesmyček, se kterými si překladatel Martin Mikolajek opravdu vyhrál. Připravte se tak například na Emmu Podmáslí z TV Znova a spoustu dalších zajímavých "eastereggů", které jsou roztroušené napříč celou knihou, a které ocení právě dospělí čtenáři.