Jamaica Lane

Jamaica Lane
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210499/bmid_jamaica-lane-sc6-210499.jpg 4 1140 1140

Dublin Street série

Príťažliví muži privádzajú hanblivú Oliviu do rozpakov. Je čas zmeniť to! Knihovníčka Olivia je sympatická kráska, ale trpí veľkým komplexom. Bojí sa nadviazať rozhovor s atraktívnym mužom, hneď očervenie. Nepovažuje sa za príťažlivú. S partnerskou intimitou takmer nemá skúsenosti. Kým sa jej rovesníčky zaúčali do tajov sexu, ona sa starala o chorú mamu. Keď si na Jamaica Lane prenajme svoj prvý byt, uvedomí si, že nastal čas pohnúť sa ďalej. Je po uši zamilovaná do postgraduálneho študenta, no pri každom stretnutí s ním ju pochytí panika. Záchrana príde v podobe jej dobrého priateľa, šarmantného sexi sukničkára Nata Sawyera. Ten sa záväzkom veľkým oblúkom vyhýba, ale k priateľom je lojálny. Olivia sa mu preto zverí so svojím trápením. Nate sa ponúkne, že ju naučí flirtovať a pomôže jej získať sebavedomie v posteli. Dvojica sa teda vrhne rovno na prax. Dajú si len jedinú podmienku – lekcie zvádzania nesmú ohroziť ich priateľstvo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Before Jamaica Lane, 2014

Květinka48
06.03.2020 5 z 5

Další super díl, přečtěte si celou sérii postupně, postavy se v příbězích prolínají. Nenudila jsem se u žádného dílu.Doporučuji!!!!

Aja39
24.02.2020 5 z 5

Další skvěle napsaná kniha moc mi líbil příběh a jeho vývoj. Doporučuji přečíst celou sérii.

Pralinka1910
28.01.2020 4 z 5

Sladká jednoduchá oddychovka. Pokud potřebujete něco, co zaručeně dobre skončí - ideální. Jednu hvězdičku ubiram, protože jsem se od začátku do konce nezorientovala v kamaradech a kamaradkach hlavních hrdinu. Což ovšem hlavní příběh nijak nerušilo.

jinbr
20.01.2020 5 z 5

Tento díl se mě líbil. Dialogy se dobře odvíjely, zápletka mezi hlavními aktéry byla také zajímavá. Pro mě bezva oddechovka, když se chci před spaním pozitivně naladit.

Jája92
03.01.2020 4 z 5

Další skvělá oddechovka, kterou jsem měla přečtenou za jeden den. Nechybělo spoustu vtipných dialogů, napětí i romantika.

verunka93
08.11.2019 5 z 5

Další skvělá kniha od Samanthy Young. Hlavní postavy Olivii a Nata jsem si zamilovala. Příběh se četl jedním dechem, ráda jsem se vrátila k hlavním postavám z předchozích dílů. Knihu mohu jedině doporučit.

Petra-1
08.11.2019 5 z 5

Za mě nejlepší kniha série. Hlavní postavy jsem si zamilovala.

TomuVer
05.10.2019 1 z 5

Kniha bola dobrá, ale na môj vkus s lacným príbehom. Akože ideme sa muckať, ale bez citov a lásky. No tak to uuuuurčite. Veď všetci veľmi dobre vieme,ako také dohody dopadnú. A hlavná hrdinka vedela,že sa jej páči a že sa zaľúbi do dotyčného, napriek tomu do toho šla. To nemám rada,lebo potom reve a môže si za to veľkou mierou sama.

Janinka14
14.09.2019

Četlo se to rychle. Hezký příběh.

georginaa
13.09.2019 5 z 5

I když sérii čtu na přeskáčku, tak to nemění nic na tom, že příběhy kamarádů jsou skvěle napsané. Kamarádství s výhodami přesáhne hranici v něco víc, což si mozek zakazuje, ale srdce neoblafne. A když to po úvahách přijmou, tak nic nebrání tomu se do vztahu položit se vším všudy.

Ivet1990
14.07.2019 4 z 5

Nejvíce na této sérii líbí jak to hezky na vazuje na konec předešlých dílu.

men0037
17.06.2019 5 z 5

Další úžasný díl.

Janík511
09.06.2019 3 z 5

Oddechovka, tak nějak si romantiku na klidné nedělní odpoledne představuji.

OnlyFour
03.05.2019 4 z 5

Pekné, nenáročné čítanie, oddychovka, jasný koniec :D

katslana
22.04.2019 4 z 5

Přijemná,milá knížka. Trošku jsem se s Liv ztotožnila hned na začátku. Nate mě maličko štval ale na konci sebral svoje k**le a postavil se tomu jako chlap :-) Takže nakonec všechno dobrý. Ale nikdo ani nic jiného nečekal :-)

LuciíŠvarc
07.04.2019 5 z 5

Krásný příběh, se kterým se opět můžeme potkat v životě. To maximálně oceňuji, spousta lidí se v některých částech může vidět. Postavy sympatické, celá parta sympatická, byť každá postava je jiná a stmelil je dohromady sám život. Doufám v další pokračování Scotland Street, kam se má stěhovat Ellie a Adam.

Karola050716
07.03.2019 3 z 5

Taková příjemná oddychová knížka, třetí v sérii...obě hlavní postavy nadmíru sympatické, jejich interakce parádní a asi pro mě druzí v pořadí po London Road.

Pedruska01
22.01.2019 5 z 5

Těšila jsem se na příběh z téhle ulice a stálo to za to. Opět autorka nezklamala tím, že její dílo se naprosto samo čte, až je to škoda, a stále pokračuje v tom báječném stylu prezentování.
Zpětně se ptám, proč jsem si myslela, že hlavní hrdinka bude kapku víc konzerva? Blbost. Byla skvělá a navíc jsem se s ní tak nějak ztotožňovala. A Nate? Toho jsem si beznadějně zamilovala. :) Samozřejmě, i zde se objevil kus příběhu obou hlavních hrdinů, který odkryl tu bolest a rány - bylo to silné a hrozně to oceňuju, protože z toho prostě není jen nějaká laciná romance. Ale tentokrát jsem si hrozně užívala to pouto mezi Liv a Natem, až mi jejich minulost byla naprosto ukradená - zajímala mě ta přítomnost. Naprosto jsem to prožívala a nejen je, ale i mě to silně bolelo. Mám takový dojem, že to pro mě pocitově převyšuje v žebříčku i Dublin Street, která byla výborná.
Mimo jiné, znovu jsme se setkali s hrdiny z předešlých dvou knih, což se mi líbí a připadalo mi to a připadali mi oni hrozně fajn. (Ta jistá nechuť vůči některým postavám v London Road? Nejspíš anomálie.)
Hrozně se zase těším na další díl, na postavy, které znám, prostě na další nějakou Straße. :D Plné hodnocení a dala bych ještě větší, pokud by to šlo a doporučení. :)

Lofda
30.12.2018 5 z 5

Z této série se mi tahle dvojka, Liv a Nate, líbila zatím nejvíc. Styl autorky mi sedí, dobře se čte. Jak se jeden začte, špatně se knížka odkládá ;-) Navíc oceňuji, že se nenásilně objevují i postavy z předchozích dílů a víme "jak to s nimi bylo dál"...

Siwan
17.11.2018 3 z 5

Klasická červená knihovna, na tohle téma bych řekla líp napsaný Hříšník od Ch.Laurenové, ale má to spád a čte se to dobře, takže v rámci žánru pohoda.