Se mnou si nezačínej

Se mnou si nezačínej
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393394/bmid_se-mnou-si-nezacinej-aVN-393394.jpeg 4 113 113

Eva Dallasová série

Řízením osudu se stane Eva Dallasová svědkem násilné smrti Larindy Marsové, profesionální klevetnice a nebezpečné vyděračky, která už výměnou za své mlčení sedřela z kůže celou řadu vlivných lidí. Při vyšetřování její smrti získává Eva šokující informace, které měly být raději pohřbeny spolu s Larindou.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Alpress

Secrets in Death, 2017

Jaruš7
16.12.2018 3 z 5

Z názvu - očekáváné vzrůšo, z obálky - akceschopnost v utajení, z četby - nenaplněné ambice (karamelová žvýkací zmrzlina).
Supervyšetřovatelka se skvrnami ve své minulosti se musí dostat na kobylku zabijákovi bulvární vyděračky, vysávající smetánku a celebrity jí podobné.
Nepřesvědčivé.
Můj syndrom " JEvan.." už udal laťku, s tím nadělením už nepohnu.
Stačí, asi nadlouho.

bekule
07.12.2018 5 z 5

Tak jsem se trošku radovala, konečně díl kdy mi nebude líto oběti, a zase ne. Opět povedený díl, i když tentokrát jsem tak úplně nepochopila, co usvědčilo vraha. Vynořilo se i pár strašáků z minulosti, jedna temná Dublinská ulička, Magdelana. Když jsem s touto sérií začínala těšila mě ta hromada dílů přede mnou, teď jsem na konci a budu se muset držet abych s reprízou vydržela až na začátek roku.

TaLu
30.10.2018 5 z 5

Pro nás, co máme tuto sérii rádi, netřeba vysvětlovat, jakou radost jsem měla, když kniha dorazila, já ji otevřela a ponořila se do dalšího případu Evy i jejího týmu.
Jsem ráda, že si konečně udělala čas na splnění slibu a zašla na skleničku s kolegyní, se kterou se stále jen oťukávají. Naši přátelé ale přivádějí i do našeho života další známé. Setkání nad skleničkou se vzápětí mění v drama. Vyšetřování odhalí rozsáhlé vydírání. Opět originální námět. Snad žádnou knihu teď nepřečtu tak rychle, jako knihy této série.
Náhodným čtenářům autorka dokáže shrnout postavy a jejich charakteristiku v několika větách, jiní autoři tím mnohdy vyplní několik kapitol. Tentokráte se mi hodně líbila i obálka. Vystihuje atmosféru.
Summerset odjíždí na zaslouženou dovolenou, Eva bez něho "tropí hlouposti" a dojde i k odhalení jednoho dávného tajemství, o kterém jsem několikráte uvažovala, co to způsobí. Celá kniha má poklidnou atmosféru.

mariva
29.10.2018 5 z 5

Další skvělý díl, škoda, že na každý další si musíme vždycky půl roku počkat. Jsem zvědavá, kolik dílů ještě autorka napíše. Jak je vidět, nápady jí nechybí.

georginaa
18.10.2018 5 z 5

Plná očekávání dalšího pokračování Evy Dallasové a opět výborné čtení, až mě mrzelo, že to opět skončilo sotva jsem začala číst. Jeden večer a zase musím čekat na novou knihu, která vyjde bůhví kdy. Ach jo.

J. D. Robb (p)
americká, 1950