Tri sekundy

Tri sekundy
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115505/tri-sekundy-XVX-115505.jpg 4 158 158

Ewert Grens série

Žije dva životy. Jeden s milovanou manželkou a dvoma malými chlapcami, rodinou, ktorú chce chrániť za každú cenu. A potom ten druhý, tajný, v ktorom každý deň riskuje, že všetko stratí. Polícia ho poverí úlohou, pri ktorej musí prevziať do rúk moc v jednej z najprísnejších švédskych väzníc. Rovnakú úlohu mu dá aj mafia. Vie, že odteraz je na všetko sám a nemôže veriť nikomu, pretože vo chvíli odhalenia bude rovnako nebezpečný pre obidve strany. Hovorí si Paula a vie, že na to, aby zomrel, stačia presne tri sekundy.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Ikar (SK)

Tre Sekunder, 2009

Karcoolka2210
18.06.2013 4 z 5

Vynikajuca krimi kniha zo svedskeho prostredia policie a vazenia. Fakt skvelo opisuje realne vztahy medzi policiou a kriminalnikmi, ktori sa stanu informatormi ci infiltratormi v roznych nelegalnych organizaciach, v tomto pripade je to obchod s amfetaminom. Napinavy pribeh s koncom aky som si priala, takze som si na konci s usmevom vydychla:) Odporucam vsetkych, ktori maju radi krimi ci triler zaner.

MaLoMe
10.04.2013 2 z 5

Zlé, veľmi, veľmi zlé. Komplikované, rozťahané, podivné vsuvky myšlienkových pochodov jednotlivých postáv. Dočítal som to len so sebazparením.