Firma

Firma
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129228/bmid_firma-xMj-129228.jpg 4 536 536

Memphiská právnická firma Bendini, Lambert a Locke se specializuje na daňovou problematiku – je malá, nenápadná, ale velice úspěšná. Svým zaměstnancům nabízí možnost rychle zbohatnout, ale také si je pečlivě vybírá. Na seznamu kandidátů se objeví i mladý, chytrý a ctižádostivý Mitch McDeere. Ten nezaváhá a s novým firemním BMW, novým domem a krásnou manželkou Abby se vydá vstříc hvězdné kariéře. Jednoho dne ho však vyhledá FBI a naznačí mu, že velké firemní zisky neplynou jen z legálních obchodů a všichni právníci, kteří chtěli z firmy odejít, zahynuli za podivných okolností…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Knižní klub

The Firm, 1991

zcx
31.08.2013 3 z 5

Napínavý děj, čtivá kniha, ale v podstatě nesympatický hlavní hrdina.

Kaety
30.07.2013 5 z 5

Nejlepší kniha od J. Grishama, je velmi napínavá, vřele doporučuji k přečtení.

Karcoolka2210
18.06.2013 4 z 5

Zatial sa mi z Grishamovych najviac pacila tato kniha. Dalsi pribeh z pravnickeho prostredia, ponuka putavy dej, drzi vas v napati az do konca. AJ

exitus
21.04.2013 5 z 5

Velmi atraktivní a pro mne i neobvyklý příběh, čtivá forma, občas i dost napínavé. Jen je třeba si hrdinu představovat jinak než Toma Cruise :-)

Aliii
13.09.2012 4 z 5

Zajímavá kniha, čtivě napsaná, film ale rozhodně nedoporučuji.

bailandi
29.03.2011

Tuto knihu jsem poprvé "zaslechla" při předčítání z úst přítele a velmi mně zaujala,proto jsem neotálela a hned jsem si ji přečetla sama.

benycycling
30.11.-0001

Skvělá knížka, opravdu doporučuji všem. Daleko lepší než film.