Formulista

Formulista
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521147/formulistaCyz8wo-1th-.jpeg 4 212 212

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich povahu má Vanessa za úkol jediné – chránit je. A to může stejně dobře na koncertě jako v boxech F1. Jenže úřadující mistr světa je něco extra. Extra nesnesitelný. A opravdu hodně potřebuje bodyguarda, který se postará o dotěrné fanynky, ekologické aktivisty a odesílatele výhružných dopisů. Kdyby záleželo na Vanesse, nejspíš by se držela od nerudného Formulisty a jeho problémů co nejdál, jenže slíbila sestře, že tuhle zakázku přijme. Ale jedno ví jistě. Až tohle skončí, bude potřebovat dovolenou. Hodně dlouhou dovolenou.... celý text

Narissa
24.09.2023 5 z 5

Jedna z nejlepších knih letošního roku. (A to je co říct, když máme skoro říjen.)

Kde jen začít Kniha se neuvěřitelně plynule čte a zároveň si hned od začátku říkáte k čemu tam jsou ty zvýrazněné body, co jen to znamená? Kdo zná knihy M. Schmiedlové dobře, není ani chvíli na pochybách opět je tu schované nějaké tajemství a vy mu chcete přijít na kloub. A že je to tajemství velké! A kdyby bylo jen jedno Jednoduše parádní jízda plná zajímavých momentů.

Dál jsem neuvěřitelně ráda za přiblížení světa F1, byl to nádherný vhled do dalšího sportu. A ještě větší radost mám z boření mýtu, že krásná žena nemůže být silná. Ale prosím vás! Copak neznáte naše slavné boxerky nebo kickboxerky? Nádherné víly se silou šelmy. A přesně taková je Vanessa. A ještě vášnivá knihomolka parádní kombinace.
K tomu všemu neodmyslitelně patří i fakt, že je Anthony jakožto jezdec F1 malý opět velké plus pro autorku, neokoukaný typ hrdiny, který může být přitažlivý i jinak než jen díky své postavě filmové hvězdy.

Jako třešinku na dortu dostanete opět recept na velkou ňamku a také seznam romantických knih, které četla hrdinka.
Za mě úžasná kniha! A mimochodem viděli jste to grafické zpracování? Prostě pohádka!

A to sem některé věci vůbec nemůžu napsat kvůli spoilerům... takže hurá na Formulistu.