Francúzska lekcia

Francúzska lekcia
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520273/bmid_francuzska-lekcia-DLY-520273.jpg 4 472 472

Středomořská série série

1. díl >

Mladej architektke Josie sa zo dňa na deň obráti život hore nohami: namiesto očakávaného povýšenia v práci dáva výpoveď a v slabej chvíľke prijme ponuku, aby odišla na Francúzsku riviéru strážiť dieťa ovdovenému miliardárovi. Po impulzívnom odchode sa však dostavia pochybnosti. Ako sa má starať o dieťa, keď s tým nemá žiadne skúsenosti? A prečo jej nikto nepovedal, že sa bude o dievčatko starať na jachte – veď lode odjakživa neznáša! A hlavne – čo si má počať, keď ju jej šéf neskutočne priťahuje, ale podľa zmluvy si s ním v žiadnom prípade nesmie nič začať? Úspešný podnikateľ Xavier, ktorý nadovšetko miluje svoju desaťročnú dcérku Dauphine, si s novou pestúnkou tiež nevie dať rady. Dlho si myslel, že do svojho zlomeného srdca už žiadnu ženu nevpustí. Prečo by mal riskovať, že sa opäť trpko sklame, aj keď po nej prahne spaľujúcou túžbou? Nebude lepšie poslať ju čo najskôr preč?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora

Broken French, 2021

narisa
20.07.2022 5 z 5

No, byla to prostě paráda. Krásná letní romantika. Těšila mě francouzská slovíčka i popis krásného prostřední jižní Francie i Středozemního moře. A samozřejmě se mi líbil Xavier a jeho dcerka. A hlavní hrdinka Josephine byla také velice zajímavou postavou. Bylo super, když si nedávala pozor na pusu. Knihu rozhodně doporučuji, na léto je úplně ideální. A čte se velice rychle.

lusitta05
19.07.2022 5 z 5

Na to že to bolo dosť dlhé,tak paráda. Super romantika,hlavne skvelý preklad a celkovo štýl príbehu,presne také mám rada. Ako bonus sexi Xavier, nemám čo vytknúť.

Hatshepsut
16.07.2022 4 z 5

Příjemná romantická oddechovka na letní dovču! Sexy single táta, výlet na jachtě, moře a slunce? Určitě bonus! :-)

bookwormie25
15.07.2022 5 z 5

Pro mě naprosto ideální letní čtení na dovolenou. Luxusní jachta, slunečná riviéra a sexy Xavier. Vypadá to jako pořádná bichlička, ale nemohla jsem se od toho odtrhnout.

Elliee
14.07.2022

Příběh moc krásný a ráda si knihu přečtu znovu. Stojí to za to! :)

katika79
11.07.2022

Tak ja neviem, za mňa sa dej tiahne pomaly ..... zatiaľ som ju musela odložiť, možno ju niekedy dočítam.

LilluLong
11.07.2022 5 z 5

Prijemne čítanie, ziadne prehnane sladke dialógy, štýl i príbeh u mna zabodoval, za mna 5*

Ralemo
10.07.2022 5 z 5

Nádherný romantický příběh, který se z velké části odehrává na luxusní jachtě na pobřeží Francie. Děj se spoustou zápletek, dramat, bolesti z minulosti a neskutečné přitažlivosti mezi Josephine a Xaverem. Desetiletá Dauphine je zlatíčko, ihned si získá Josephine a její srdce. Určitě doporučuji přečíst, kniha má sice skoro 500 stran, ale přečteno na jeden nádech. Nešlo se odtrhnout. :)