Andělé strážní
Kristina Ohlsson
Fredrika Bergmanová a Alex Recht série
V lesíku na stockholmském předměstí Midsommarkransen je nalezeno rozřezané a zahrabané tělo mladé ženy, kterou se podaří identifikovat jako studentku Rebecku Trolleovou, která už je dva roky pohřešovaná. Zatímco vyšetřovací tým Alexe Rydha pátrá po tom, proč Rebecku potkal tak hrozný osud,...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2014 , Kniha ZlínOriginální název:
Änglavakter, 2011
Velmi dobrá detektivka od mé oblíbené Kristíny. Příběh má spád, rychlost, popsané duševní rozpoložení hrdinů je realistické, žádné přehánění nebo ploché. Zajímavým objevem v knize je vztah dvou lidí, a jak se říká láska je krásná ale bohužel slepá. Dobře sem si početl. Doporučím číst knihy popořadě.
Další fajn detektivka od této autorky. Konec opét vysvětlen na posledních pár stránkách.
Třetí kniha od této autorky a jsem nadšená. Opět se četla jedním dechem, výborná zápletka! Doporučuji.
Ani do třetice autorka nezklamala.Kromě napínavé zápletky mě hodně bavilo číst o Fredrice a jejich kolezích,o jejich životě.Kniha se četla jedním dechem.
Čtivá kniha, která neurazí žádného fandu detektivek. Má zápletku i děj. Není to však nic šokujícího, co by zanechalo stopu po přečtení. Není to ani fantastický a strhující příběh, který by člověka pohltil.
Tohle byla moje třetí kniha této spisovatelky, a musím moc pochválit ! Stejně, jak skvělé pro mě bylo její první dílo Nechtění, tak tohle bylo snad ještě lepší. Sedmikrásky mě trošku zklamaly, ale tohle předčilo moje očekávání. Případ napínavý až do konce, vztahy opět měly svůj prostor, no prostě paráda !!
2013 | Nechtění |
2013 | Sedmikrásky |
2022 | Bouře |
2015 | Skleněné děti |
2015 | Lotosové blues |
Abych pravdu řekla, čekala jsem od knížky více. Zatím jsem se " brodila jmény a in formacemi" jakoby ani neměl být konec.Bylo mnoho postav a už jsem se v tom začala ztrácet. V tomto případě jak se říká "méně je někdy více" to platilo na 100 procent. Knihu jsem dočetla, ale jen proto,že jsem za ní dala peníze.Kdyby byla z knihovny,nedočetla bych ji. Už po ní nesáhnu.