Králův rytíř
Shannon Drake (p)
Graham Family série
1. díl >
Tento romantický příběh nás zavádí do dávných časů, kdy Skotsko ze všech stran ohrožovali nepřátelé. Král David proto potřeboval spolehlivé válečníky, kteří by mu pomohli zemi ochránit před cizími nájezdníky. Jedním z těchto statečných mužů byl Waryk de Graham, jenž získal za své zásluhy titul rytíře – a právo oženit se s královou schovankou. Jmenovala se Mellyora a byla dcerou gaelské šlechtičny a vikingského válečníka. Vládla svému panství silnou rukou, a když si pro ni přijel Waryk, kterému z rozhodnutí krále náležela, byla plně odhodlána se vzepřít. Zpočátku se skutečně obrnila nepřístupností, ale postupem času zjistila, že proti vlastní vůli podléhá šarmu králova oblíbeného rytíře.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , DominoOriginální název:
Come The Morning, 1999
Četla jsem ho jako poslední,protože jsem ho nemohla sehnat a líbil se mi moc. Navnadil mě opět se začíst do celé série,takže jdu na to :-)
Pekny pribeh,mam rada knihy kde sa ničo dozviem aj z historie. Ale autorka ma aj lepšie knihy. Som zvedava na ďalšie časti
je tam naznačena historie a romantika i když tam se musí znát skotské dějiny přiznám se do skotských zvyku a dějin jsem ještě nepronikla ale docela je dobrá stojí za to si to přečíst.
Skotsko romance historické romance
2005 | Ďáblova milenka |
2001 | Králův rytíř |
2002 | Vězeňkyně |
2009 | Vikingova žena |
2009 | Princezna pomsty |
Jedna z mých nejoblíbenějších drakeovek:). Stojí za přečtení!