Mrazivý strach

Mrazivý strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19587/bmid_grant-county-mrazivy-strach-F8r-19587.jpg 4 276 276

Grant County série

Na pozemku Grantské univerzity je nalezeno tělo mladého muže. Na místo přijíždí detektiv Jeffrey Tolliver a soudní lékařka Sára Lintonová. Zpočátku se shodují na tom, že se jedná o sebevraždu, ale když je vzápětí v nedalekém lesíku brutálně napadena Sářina sestra, začne zdánlivě jednoznačný případ vyvolávat řadu znepokojivých otázek. Nejasná podezření se potvrdí, když o několik dní později umírá násilnou smrtí studentka, která objevila mladíkovu mrtvolu. Policie nabývá přesvědčení, že všechny tři případy spolu souvisejí. Skutečnost, že nitky vedou do prostředí univerzity, vyvolává v místních občanech znepokojení – a všeobecný strach dostoupí vrcholu, když je nalezen další mrtvý student...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino

A Faint Cold Fear, 2003

SilvieSisinka
02.04.2017 5 z 5

Super Karin....napínavé,četlo se samo.

moudivlacek
22.03.2017 5 z 5

No, jsem ráda, že jsem to dočetla. Další dobře napsaný příběh, ale trošku zamrzel osud Leny a dost jsem si i zabrečela nad osudem Tessy. To mě opravdu dostalo na kolena.
Ale nejhorší byl závěr, vrah mě sice překvapil, i když malé tušení jsem měla, ale úplný závěr u hrdinky Leny .. No - nevím, co bude s ní dál.
Jen doufám, že Sára a Jeffrey si konečně začnou být víc bližší. Jejich odborné znalosti jsou skvělé.
Jsem zvědavá na další díl.

Aymira
19.09.2016 4 z 5

Nemůžu si pomoct, ale novější tvorba Karin Slaughter je lepší a čtivejsi než tyto starší kousky. Mrazivý strach není špatna kniha, ale chybi ji napětí. I když není do poslední chvíle jasne, kdo je pachatel a zda za vším stojí neonacismus nebo drogy, stejne jsem se přistihla, že je mi vlastně jedno, komu to nakonec přisiji. Lena mi není příjemna od začátku, takže se mnou ani moc nepohnulo její sebedestruktivni chování, a proto mi asi i vadilo, že zde dostala tolik prostoru.

lalaserka
01.09.2016 3 z 5

Další super knížka, četla se dobře. Akorát nevím jestli jsem to přehlédla a nebo ne, ale nevím kdo je zabil. Ale měla jsem z toho dojem že ta Lena ale netuším.

lachtan77
03.08.2016 5 z 5

Jako všechny ostatní díly super.

PetK
15.02.2016 4 z 5

První dvě knihy v sérii se mi četly dobře, ale nijak extra mě nenadchly. Ale postava policejní seržantky Leny, která se dostala do popředí, mě baví mnohem víc než hlavní hrdinka Sára, která mi občas leze na nervy tím, jak je vlastně dokonalá :-)

p.svatka
20.12.2015 5 z 5

Opět dokonale napsaná kniha. Zamilovala jsem si Sáru i Jeffreyho. Popis těch šíleností autorka dokáže bravurně vystihnout. Karin mě zatím nezklamala.

ewisek22
14.12.2015 5 z 5

Kdybych mohla, tak dám i 10 hvězdiček. Výborná kniha a dovoluji si říct, že z těch co jsem od spisovatelky zatím četla, je bezkonkurenčně nejlepší. Vůbec bych neřekla, že by kniha byla zdlouhavá nebo že bych se u ní nudila. A ta Lena...nejlepší a nejzajímavější z celé knihy. A asi bych chtěla, aby se dala s Ethanem dohromady:) A ten konec mě rozsekal:) Boooože, jak já se těším na další díl:))

Dumicek
09.07.2015 4 z 5

Kniha se mi opět líbila..jen mi přišla až moc zdlouhavá, určitě by mi nevadilo kdyby měla o 200 stran méně a i tak by byla stále zajímavá možná i lepší. Některé pasáže opravdu byly nudné až zbytečné. Co se týče celkového pohledu na knihu, tak jsem byla spokojená. Důvod vražd byl zajímavý, ale tak od poloviny už jsem věděla kdo je vrah, ale zas se musí nechat autorce ten závěr s Lenou :) Ten mě teda překvapil...

agar
24.10.2014 4 z 5

tenhle díl mě zatím bavil asi nejméně. Přišlo mi to dost táhlé a některé pasáže jsem se musela donutit přelouskat, ale konec s Lenou mě dostal :D

cie
16.09.2014 5 z 5

Super detektivka! A ten úplný závěr byl skvěle vymyšlený! Jsem napnutá na další díl! Nevím, co víc dodat, abych něco neprozradila! ;-)

guru
09.08.2014 3 z 5

Kniha mi prišla o niečo slabšia ako predchádzajúce 2 diela série.
Nejak ma nedokázalo pohltiť napätie, záver prišiel akosi príliš prudko, čím stratil na prekvapivosti.

ovpana
07.06.2014 3 z 5

Zajímavý příběh,ale je to dost rozvláčné hrozně dlouhé nezáživné rozhovory a v podstatě se nic neděje.

Moňa69
28.05.2014 4 z 5

Ve stylu psaní a ve výběru témat pozoruji u Karin jisté shodné rysy s Mo Hayder, teď jen určit, která si v záplavě mrtvol libuje více. Přiznávám, že Mo Hayder mě zaujala více, imponuje mi rouška tajemna, kterou jsou její knihy zahaleny, což u Karin trochu pokulhává, nicméně se zaměřuje na poněkud civilnější a reálnější případy a to rozhodně není na škodu. Skvělá kniha skvělé spisovatelky.

cantona
30.03.2014 5 z 5

Od Karin super jako vždy. Opět potvrdila svoji kvalitu!

Adria Orici
13.02.2014 5 z 5

Perfektní příběh . Vše do detailů propracované . Měl jsem na krajíčku .... pro mě velmi emotivní a citová četba . Hltal jsem stránku za stránkou byl jsem v napětí jak Tess ...... zvlášť Lena ...... jak se ze všeho vyhrabou . Karin má svůj styl . Sice jiný než má milovaná Mo Hayder . Ale to nic nemění že se řádí obě na prvním místě .

Jajulle
10.12.2013 5 z 5

Vynikající kniha jako vždycky, možná jedan z těch lepších.

petka-2007
06.10.2013 5 z 5

Jako vždy bezvadné počtení. K přečtení ráda doporučuji.

šipek
31.05.2013 5 z 5

Dávám pět hvězdiček opět vynikající kriminálka od této autorky děsivých kriminálních zápletek.

bizonecka
07.08.2012 5 z 5

JAko vždy Karin nezklamala.Kniha super.Doporučuji ostatním!

Karin Slaughter
americká, 1971