V lese visí anděl

V lese visí anděl
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262107/bmid_holger-munch-v-lese-visi-andel-U0X-262107.jpg 4 3544 3544

Holger Munch miluje vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Kromě toho je policejní detektiv. Už se chystá do důchodu, v němž si tohle všechno užije, jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuju sama“ na krku. Munch se tak musí postavit do čela speciální jednotky a hlavně přesvědčit Miu Krügerovou, slavnou vyšetřovatelku, aby se vrátila do služby. Podaří se mu to? Dokáže Mia Měsíční paprsek, jak jí přezdívají norská média, vyřešit případ plný symbolů a slepých uliček? Vrah si s detektivy evidentně pohrává a celé Norsko se může jen strachovat, že se v lese objeví další malý anděl.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Plus

Det henger en engel alene i skogen, 2013

misa5311
03.03.2018 5 z 5

Jednoduše skvělý a poutavý příběh, knihu jsem koupila úplnou náhodou v našem školním knihkupectví a mile mě překvapila. Už se chystám na 2. díl - SOVA.

nik077
02.03.2018 5 z 5

Bezva severská detektivka......fakt jsem byla překvapená....moc se mi kniha líbila....těším se na další pokračování

pavlina9305
01.03.2018 5 z 5

Tak tohle mě hodně bavilo.. Napětí rostlo a konec skvělej. Už se těším na Sovu.. doporučuji

knihovníček0707
28.02.2018 5 z 5

Kniha byla naprosto dokonalá od začátku do konce.
Doporučuji milovníkům akce a detektivek :D

parley3
28.02.2018 3 z 5

Jsem zvyklá na větší napětí po knihách od Lars Kepler. Chvíli jsem se nemohla do knihy začíst a musela jsem se trošku nutit. Až ke konci měla kniha trochu spád, nicméně se mi motiv a celkové provedení moc nepozdávaly, což je ale subjektivní názor. Ke čtení ji ale doporučit mohu :)

Zoy
23.02.2018 5 z 5

Jedním slovem super. Opět kniha, kterou jsem přečetla velmi rychle. Žádná prázdná místa a zbytečné popisy. Napínavé od první stránky. Jsem ráda, že další knihou do které se určitě velmi rychle začtu je volné pokračování a to kniha Sova.

Jablotro
22.02.2018 4 z 5

No, co k této knize napsat? Teď mám nějaké období detektivek. Během měsíce jsem dala Dívku ve vlaku, Pět, Hadrového panáka a teď i V lese visí anděl. Ano, tato knížka patří k těm zdařilejším. Nápad a propojení dobré, i když asi moc zkombinované, jeden motiv by stačil. Místy naprosto zbytečné informace, které nulově vyplňují děj. Konec napínavý, ale jaksi urychlený, mám takový pocit "nenaplněnosti" :-) Ale zase na druhou stranu se mi líbil konec v části "sekta" - tam se to vyřešilo krásně samo :-D Jdu na Sovu ;-)

Synysterka
18.02.2018 5 z 5

Perfektní kniha, okamžitě jsem si oblíbila hlavní postavy, příběh chytil, zaujal a nešlo se odtrhnout.

Vatter83
17.02.2018 2 z 5

Celkem dobré, příliš drsné

Klarkah1
14.02.2018 5 z 5

Nejnapínavější detektivka, jakou jsem kdy četla :)

katka9574
13.02.2018 5 z 5

Za mě super! Od začátku do konce, napínavé jak kšandy, bez jediného hluchého místa - čili za 5 a jde se na Sovu :-)

p.pavlina
13.02.2018 3 z 5

Tato kniha nenadchne ani neurazí. Přišla mi utahaná a veškerá akce byla až na konci, dost dlouho mi trvalo, než jsem se začetla. Asi jsem čekala víc. Taková detektivní oddechovka.

ivzu77
08.02.2018 5 z 5

Příjemné čtení, NOVÁ série nového kriminálního sboru. Detektivní parťáci jsou mi sympatičtí. Příběh strhující. Hned jdu na další případ.

cermi75
06.02.2018 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem, napínavé, čtivé, každou volnou chvilku jsem té knize musela věnovat.

Knihontýnka
05.02.2018 4 z 5

Klasická severská deprese, slušně provedená. Hlavní hrdinové docela sympatičtí, děj mírně na hraně a trochu uspěchaný konec.

Edlik
30.01.2018 4 z 5

Napínavé, čtivé. Hlavní detektivové mají přesně podle severské módy své vnitřní démony a problémy v osobním životě.

maizy
29.01.2018 5 z 5

Samuel Bjork příjemně překvapil. Napínavé, originální, čtivé.
Knihu jsem přečetla během dvou dnů, četla jsem v každé volné chvilce a byla napnutá, jak to dopadne. Hned po dočtení jsem se vrhla na Sovu a těším se na další knihy.

andrea4053
25.01.2018 3 z 5

No ... pribeh skvely, ale ... cakala som viac. Nerobilo mi problem knihu odlozit a vratit sa k nej druhy den. Holger a jeho tym super, ale ta Mia mi nejako nesadla. Po precitani mi zostalo v hlave dost nezodpovedanych otaziek, skoda. Tak uvidim ako sa mi bude pacit Sova

Jakira
25.01.2018 3 z 5

Neurazí, nenadchne...nevím, jestli jsem těch severských krimi nepřečetla už moc, že mě teď už jen tak něco nenadchne, nebo je to v něčem jiném. Kniha se četla dobře, postava hlavního vyšetřovatele byla sympatická, ale teď s odstupem několika měsíců po přečtení vlastně už nemám co jiného napsat, protože nic jiného mi z této knihy v hlavě nezůstalo...

miruska1
25.01.2018 5 z 5

skvela kniha. za deň prečitana......

Samuel Bjørk (p)
norská, 1969