Hriešny zoznam

Hriešny zoznam
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248512/hriesny-zoznam-248512.jpg 4 161 161

Phoebe Hendersonová je sympatická tridsiatnička. Asi pred rokom ju opustil priateľ, teda presnejšie – pristihla ho s inou ženou. A teraz je Nový rok a s ním prichádza predsavzatie. Phoebe si napíše zoznam. Hriešny zoznam desiatich vecí, ktoré by chcela v sexuálnej oblasti stihnúť. A práve toto rozhodnutie jej otvorí dvere nielen k poznaniu samej seba, ale aj k pochopeniu sveta mužov, pomôže jej zbaviť sa strachu a začať nový život.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , XYZ (ČR)

The list, 2013

medvidek
08.05.2016 3 z 5

Asi jsem divna, ale nic z toho mi neprislo ani divne, ani sokujici. Konec se dal tak trochu cekat ale jako oddechovka postaci.

Fzuzik
29.02.2016 2 z 5

Knížka se ke mě dostala na doporučení. Příjde mi to jako spojení Bridget Jonesové a Nymfomanky. :D Chvílemi čtivé a vtipné, místy nudné a naprosto nezáživné vyčíslení sexuálních praktik. Jako oddychové čtení dostačující, ale neočekávejte zápletku na jejímž konci budete zírat s otevřenou pusou. :)

koolsavage
27.02.2016 3 z 5

Někdy byla Phoebe zralá tak na facku, někdy rozkošná, ale každopádně ve spoustě věcí ztotožnitelná. Knížka byla fajn a i když ten konec byl tak trochu "z ničeho nic", já jsem se rozhodně bavila. /3,5*/

Ditules
25.02.2016 3 z 5

Po zběžném přečtení seznamu jsem si říkala, co jsem si to sakra půjčila za čuňárnu? :D Ale musím říct, že styl psaní autorky je naprosto perfektní a vtipný. Mnoho skvělý narážek na popkulturu. A nakonec se nebudete ani tak moc červenat. :D

zuzca.h
04.01.2016 3 z 5

Po tédle knížce jsem šáhla na doporučení kamarádky a přečetla jsem jí za dva večery.
Chvílema zajímavá chvílema nic moc, taková lehká oddechovka.Při čtění jsem si říkala, že Pheobe musí svejma játrama bejt schopná vydlážit nejmíň most :D. Jen ten konec byl takovej utnutej.

Styblice
04.01.2016 4 z 5

Podle názvu jsem si říkala,co to bude za "ptákovinu", ale byla jsem mile překvapena. Skvělá oddechovka :-)

yoshi
27.11.2015 4 z 5

Skvělá oddychovka. Nejdřív jsem si nemohla zvyknout na styl psaní (vulgarismy apod.), ale jsem ráda, že jsem pokračovala ve čtení. Naknonec jsem nemohla přestat číst.

deedulka
11.10.2015 3 z 5

Ze začátku jsem nečekala, že mne kniha tolik zaujme. Phoebe mi přišla příliš pubertální na to, že je jí 32 let. Neustále kleje jak námořník a pořád používá koncovky - ej. Taky je trochu moc lehká, ale tak nečekala jsem ani, že bude jak jeptiška. Kniha měla zajímavý děj a vtipné zápletky...popis pracovního prostředí, randění na slepo...nakonec jsem měla problém knihu odložit a jít spát.

Itule
01.10.2015 5 z 5

Po nudném začátku, kdy jsem si říkala, že je kniha pro "puberťáky" jsem se kousla a četla jsem dál. Potom jsem nemohla přestat. Kniha byla napínavá, zajímavá a dojemně skončila, doporučuji!:)

Andy6
16.09.2015 3 z 5

Knížka nebyla špatná. Ani já erotické romány nevyhledávám a tohle jsem koupila, jelikož byla recenze prý neskutečná zábava. Zábava to byla jen chvilkama, ale za břicho jsem se nepopadala. Nicméně to nebylo špatné čtení a můžu doporučit jako oddychovku.

amysa
18.08.2015 3 z 5

Knížku já osobně chválím za to, že mi pomohla překonat mou krátkodobou čtecí krizi, kdy se mi nedařilo se do ničeho začíst, vydržet a na příběh se soustředit... Tady žádné soustředění není třeba, prostě jen čtete, občas se můžete zasmát a nebo se i začertit:-), ale každopádně - hezká sladká tečka na konci vás nemine:-) Rozhodně nečekejte žádný silný a hluboký příběh, ten tady prostě nenajdete, ale kdo chce jen tak zvolnit a vypnout, může Sexznam zkusit... Já tedy romány s erotickým podtextem vlastně skoro nevyhledávám, ale tento mi překvapivě sedl docela dobře... Nižší hodnocení dávám jenom proto, že jsem následně četla mnohem kvalitnější příběhy a občas je pro mně ta hvězdičková stupnice zkrátka nedostačující:-)

alexandrejka
17.08.2015 3 z 5

Příběh byl zajímavý, ale nesplnil to co jsem od něj očekávala a co je napsáno na titulních deskách. Knížka je psána formou deníku a mapuje celý rok. Co mi přišlo odfláknuté a ne moc dobře popsané, bylo plnění jednotlivých úkolů:-) pokud máte zájem o lechtivou literaturu, tak spíše doporučuji nějakou jinou knížku. Tahle byla dobrá jako oddechovka.

krtica
22.05.2015

Kniha mě nenadchla, po pár stránkách jsem ji odložila.Nelíbí se mi styl, jakým je napsaná.

Andyy94
01.04.2015 5 z 5

I přes snižující se hodnocení, mě se kniha velice líbila. Poté co jsem překonala počáteční rozpaky jsem z ní byla opravdu nadšená. :)

milagro
09.03.2015 2 z 5

Netušila jsem, co mi tam tak šíleně chybělo. A nečetla jsem každou stránku. Nešlo to. Potom až ke (zdárně přelistovaném) konci jsem zjistila, co to něco, co mi tam chybělo, bylo ... city. Tahle knížka nebyla o ničem jiným než vulgárních výrazech. a když už má být o sexu, scény měly být popsaný - ne přeskočený :o) Jsem ráda, že jsem si ji půjčila v knihovně a nekoupila. To by byly vyhozený peníze.

Denčaa
20.02.2015 3 z 5

Na tuto knihu jsem se docela těšila, i přes stále se snižující hodnocení. Hned od prvních stránek se mi nelíbila ta pražština. Příběh začal velmi dobře, ale postupně jsem přestala mít ráda hlavní hrdinku. Proč? Přišla mi jako nána, která dělá odstudu straně žen. Ale každý se může směnit, tudíž jsem knihu nezahodila. Byl to takový ten střed, kdy vás zajímá, jak kniha dopadne (i když je to nad slunce jasnější), ale nemusíte u příběhu sedět celé hodiny.

SiminkaS
29.01.2015 4 z 5

Zezačátku jsem si říkala - co to jako je? Ale po chvíli, když si člověk zvykne na to, že kniha je psaná jako deník, že se sprostě vyjadřuje, mě to opravdu chytlo. Sexu je tam sice hodne, ale dost zrychleně. Určitě stojí za přečtení.

Kátí09
20.01.2015 4 z 5

místy dost vtipná a celkem předvídatelná oddechovka ... já jsem se bavila

maru1970
06.01.2015 4 z 5

Super,vtipná, skvěle se četla:-) :-)

dana7133
03.01.2015

právě jsem dočetla, super, zábavná. moc doporučuji jak ženám tak mužům :-)

2018  80%Nejkrásnější čas v roce
2014  75%Se(x)znam