Bane: Prokletá láska
L. J. Shen
Bane Nestoudný surfař. Hulič. Podfukář, lhář, zloděj a podvodník. Naposledy, když jsem o něm slyšela, vydíral boháče a spal s jejich manželkami. To byl ten důvod, proč jsem byla víc než jen trochu překvapená, když jsem ho našla stát na svém prahu, když prosil o mé přátelství, o mé služby. A co mě zmátlo úplně nejvíc? Vypadal u toho tak pokorně. Jenže já jsem ho chtěla vymazat ze svého života. Natrvalo. Problém je v tom, že jsem propadla jeho sladkým lžím… Jesse Carterová Zatraceně žhavá, a přitom studená jako led. Neměl jsem ponětí o její existenci, dokud mi v klíně nepřistála výhodná nabídka. Ona je její součástí. Je prostředkem k dosažení cíle a bonusem k uzavřený dohodě s jejím nevlastním otcem, ropným magnátem. Víc než cokoliv jinýho, je ale Jesse Carterová tvrdej oříšek. Ale já jsem odhodlanej ho rozlousknout…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Bane, 2018
Já vlastně ani nevím co napsat. Tohle je pro mě trochu zklamání. Kniha mě moc neoslovila.... Shen to umí rozhodně i lépe.
Předešlé díly byly teda lepší. A můžu říct, že si z knihy pamatuji jen poslední 100 stránek. Konec byl bomba ale začátek byl malinko mimo. A život Jess mi přišel taky moc vymyšleny. Pro mě je kniha tedy zklamáním.
Můj celý život mi tě slíbil, tys musel, musel přijíti.
Hra se otočila. Rošáda. Výměna pozic. Pokud hrajete hru, musíte znát pravidla, abyste byli nejlepší. Jenže taky musíte vědět, že abyste všechny dodrželi, nesmí vás nic a nikdo rozptylovat. Což se Baneovi vážně nepovedlo. Zajímavý, jak se člověku, který většinu svého života s někým vyjebával, najednou otočí karty a někdo udá to samé s ním. Jesse mi bylo neuvěřitelně líto už od začátku knihy. Myslím, že uvědomění si, že jste vážně na dně je v bodě, kdy si dokážete přiznat, že se nedokážete zachránit samy. A tady se princezna sama zachránila jen z části, i když je bojovnice a snažila se, co jí síly stačily. Roman jí v tom hodně pomohl, i když sám sobě to nepřiznal. Jak je možný žít s tolika nemocnými a manipulativními lidmi najednou?
"Problém je v tom, jak jsem si uvědomila vteřinu po tom, co jsem otevřela dveře, že když propadnete sebelítosti, tak vám nedojde, že se věci můžou ještě mnohonásobně zhoršit. Říkají, že je lepší krutá pravda než milosrdná lež."
"Říkají, že někdy vyhrajete, někdy prohrajete, ale s tím druhým jsem nikdy neměl problém. Až do chvíle, kdy jsem konečně získal něco, na čem mi opravdu záleželo."
"Naděje je nebezpečná. Říká ti, ať to zkusíš, a když to uděláš, tak prohraješ.“
Knihu jsem přečetla jedním dechem, hlavně poslední třetinu. Nečekala jsem takový děj, ohledně hlavní postavy.
Panejo, tohle byla knížka, s opravdu drsným a krutým příběhem pro hlavní hrdinku. Tohle téma jsem prostě nečekala co, si budeme povídat. I přesto se mi knížka četla s neuvěřitelnou lehkostí a moc jsem si přála, aby byli nakonec spolu, protože každý má právo na lásku.
Stejně tak dobré, jako předchozí díly.
Asi bych psala pořád dokola, tak nebudu zdržovat.
Nakonec nebyl Bane tak hrozný.
Já tuhle sérii miluji!
Podle mě tohle byl snad nejlepší příběh ze všech knih. Tahle se mi zatím líbila nejvíc. Sice první polovina knihy byla taková nijaká až místy nudná, ale pak se to rozjelo a nechtěla jsem přestávat číst.
Měla jsem veliká očekávání, bohužel jsem trochu zklamaná. V příběhu mi chyběla nějaká jiskra a vášeň. Dostala jsem poměrně suchý příběh. První polovina byla kniha opravdu nudná, poté se to zlomilo a to knize zachránilo reputaci. Skvělá "zápletka", v druhé polovině knihy jsem prožila mnoho emocí.
Doporučuji, ale nemějte velká očekávání.
3,5 tohle byl za mě nejslabší díl série, Bane mi moc nesedl jako postava, ale příběh samotný byl hezký.
Líbilo se mi to, ale na erotický román zvolila dle mého autorka hodně vážné téma. Bane - tvrďák s něžným srdcem a Jesse - mladá dívka, která si prošla příšerným utrpením. A nejedním. Fandila jsem jim jako o život a přála jim jejich pohádkový konec.
Dvě výtky, ale ty nepatří příběhu: překlad takový nějaký kostrbatý a hodně, ale skutečně hodně překlepů.
Vicious mě překvapil, Ruckus mě ohromil, Scandalous mě zklamal a Bane mě okouzlil... Třetí díl mě nebavil, ale Bane naštěstí skvělou pověst hříšníků napravil. Příběh lehkovážného surfaře a holky, která toho za sebou táhne tolik, že je z ní jen skořápka jsem neskutečně hltala. Bane mi sednul a strašně jsem mu u Jess fandila. Jediné co mi zase vadí, je ten konec. Přeslazený epilog mi zase trošku zkazil dojem z celého příběhu. Asi je přestanu u L. J. Shen číst a budu spokojená. Jinak se moc těším na další autorčinu sérii a doufám, že se jí brzy dočkáme...
Dobrý kniha, ale ničím vyjímečná. Možná trochu rolí "zlého" hocha. Ale spíš ne. Děj bych trošku nahustila chvílemi se to trošku vleklo, ale nebylo to tak hrozné.
Bane, coby další z Hříšníků si ve svém vyprávění, stejně jako počínání rozhodně nebral žádné servítky. Přesto všechno, prvotní motivy nevyjímaje, byl ale ohledně Jesse zdaleka tou nejupřímnější osobou, kterou ve svém životě měla, což zní jako paradox obrovských rozměrů, vzhledem k tomu, že mluvíme zrovna o Baneovi. Celé to bylo šílené. Bylo šílené, co se těmhle dvěma v životě přihodilo. Stejně jako bylo šílené to, co ty dva svedlo dohromady. A bylo neméně šílené, co všechno na konec ještě vyplavalo na povrch! Šílené tak, jako nelítostná vlna, která vás smete, musíte se pouze rozhodnout, jestli s ní budete bojovat, nebo se prostě utopíte. Bylo to šílené a vy to chcete číst!
No co dodat k Romanovi alias Bane..přiběh o princezně Jesse ktera se pomoci nejvic vlastní dostala ze stinů vlastni sebelitosti a minulosti,ale potřebovala jen popostrčit..zapalit jiskru a to udělala Bane aniž by vlastně chtěl...krasny přiběh o lasce mezi dvěma lidmi s krutou minulosti
Skvělý, vtipný, úžasný. Dva komplikovani lidi a obrovská láska. Moc zvratů, autorka nezklamala!
drogy sex přátelství sebevražda smrt zneužívání bohatství znásilnění lhaní, lži Alzheimerova choroba
2019 | Vicious: Divoká láska |
2019 | Barva půlnoci |
2020 | Ukradený polibek |
2020 | Scandalous: Šokující láska |
2020 | Ruckus: Šílená láska |
No a dostali sme sa do úplného finále tejto knižnej série! Ak by som mala napísať ktorá z nich bola fakt tá naj naj naj, povedala by som že táto. Tu ste mohli vidieť fakt, že úplne všetko čo v takej knihe môžte vidieť a poprípade niektorí aj hľadať. Bolo tam napätie, romantika, erotika, smútok a dokonca by som povedala, že tam bolo niečo aj z krimi. Za mňa jednoducho TOP táto časť! A obzvlášť v tejto knihe pri Baneovi sa mi páčilo to, že sa nechoval až tak bezočivo a perverzne ako v predchádzajúcich častiach HotHoles. Na Baneovi bolo fakt vidieť, že Jesse ma naozaj veľmi rád už skoro od samého začiatku knihy a povedala by som, že túto poslednú časť napísala autorka asi najromantickejšiu podľa mňa. Neviem ako to vidia ostatní, ale mne to tak príde :) Takže odporúčam fakt všetkým, ktorí majú radi erotiku - romantiku v knihách, lebo táto séria je práve o tom. Fakt bravúrne napísane :)