Scandalous: Šokující láska
L. J. Shen
Říkají mu Mute z určitého důvodu. Je tvrdý, chladný, vypočítavý a promluví jen zřídka. Když už to udělá, tak se vyjadřuje s pohrdáním. Když už to udělá, tak nepromluví na mě. Když už to udělá, tak mi v břiše létá hejno motýlků. Je mu třiatřicet. Mně je osmnáct. Je to otec samoživitel a obchodní partner mého otce. Já jsem pro něj i pro jeho dceru jen dítě. On je pro mě citově nedostupný. Ale já k němu cítím to, co bych neměla. Trent Rexroth mi jednou zlomí srdce. To je nad slunce jasné. Přesto si od něj nedokážu udržet odstup. Skandál je to poslední, co moje rodina potřebuje. Ale přesně ten způsobíme…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Scandalous, 2017
U teto knihy dlouho premyslim, co vlastne napsat.
Pro me to byl nejslabsi dil. Prvni polovina knihy byla takova nemastna - neslana, co me rozcilovalo, ze na kazde strance se resilo, ze je Edie nezletila. Druha polovina uz byla o neco lepsi, ale stale tomu neco chybelo. Po predeslych dilech jsem si Trenta predstavovala jinak, vic akcniho. Na muj vkus moc dlouho s Edie kolem jen klickovali a vesmes se nic nedelo :)
Lepší než Dean, ale horší než Vicious, asi tak bych to shrnula. Edie se mi moc líbila. Byla to hrdinka podle mého gusta. Ale ačkoliv měla s Trentem dobrou chemii, tak jsem od jeho postavy na základě předchozích dílů čekala něco...něco víc.
Už po prečítaní ukážky som vedela, že to pre mňa bude najlepší diel sére. A je to tak :) Uvidíme, či to prekoná Bane...
Trent bol arogantný hajzlík a Edie hubatá ženská (nie dieťa!) a preto to malo tú správnu šťavu :) Luna bola zlatíčko a Jordana som znenávidela hneď na začiatku...
Kniha se četla dobře, autorčin styl mi sedí. Na tento díl jsem se těšila, anotace zněla zajímavě .. ale bohužel žádné wauuu se u mě nekonalo. I zde se setkáváme se všemi HotHoles, jejich manželkami a dětmi – líbí se mi jejich silné pouto přátelství. Ovšem Trent mi k srdci nepřirostl, jediné plus dávám za jeho vztah k Luně. Často mě jeho chování rozčilovalo, stejně tak sexuální scény. Kniha začala být lepší až v poslední třetině … takže nakonec přeci jen drsňák zkrotl :-)
Skvělý příběh vždy mě baví tihle drsňáci co nakonec podlehnou. Celá zápletka byla fajn žádná nuda a těším se na další.
Asi jsem od této knížky čekala víc. Popis děje mi přišel napínavější, ale nebylo to tak špatné. Příjemné čtení a taková oddychovka. Ale už jsem to pak četla jen proto, abych neměla další nepřečtenou knihu :D A také jsem chtěla vědět, jak vše hlavní hrdinové vyřeší.
Jednoduše wow......
Tahle série knih je asi jedna z nejlepších co jsem kdy četla . Tyto příběhy vás uvězní v jejich stránkách takovým způsobem , že bude trvat ještě dlouho až na ně přestanete myslet .
Tahle kniha je prostě skvělá , sladká , hříšná , tajemná . Okamžitě si zamilujete hlavní postavy a garantuji vám , že na Trenta Rexorta jen tak nezapomenete a vžijete se do postavy Edie hodně rychle . Byla jsem dojatá , jak Trent miluje svoji dceru a udělala by pro ni vše. Hrozně se mi líbil vztah mezi Edie a Luno a mezi čtyřmi hot holes , zamilovala jsem si ,jak autorka popisuje jejich vztahy , protože přiznejme si to , jsou to hříšní muži o kterých každá sníme.
Kniha je bohatá na tajemstvích a překvapení , i když je celkem předvídatelná (jako každá romantická kniha) . V nějakých chvílích se vám chce brečet , jak příběh Edie a Trenta je krásný a dojemný , i když celkem bolestný, protože ta kniha je opravdu skvěle napsaná . Autorka prostě umí psát knihy o zlobivých chlapcích , kteří najdou pravo lásku . Všechny její knihy opravdu doporučuji s velký nadšením a přesvědčením .
Doufejme , že Baronet co nejdřivé vydá další krásnou knihu od L. J. sheen.
N.
Tak tohle bylo něco,sice předvídatelné,ale krááááááásné!!!
U této knihy jsem nemohla dnes dělat ,ale V Ů B E C vůbec nic!!!!
Jsem rádá,že jsem to zhltla během dne,ale zase už to mám přečtené a to mě štve.....chjooo
Každopádně Evčo,nezoufej tahle série má ještě jeden díl "Bane" tak doufam,že to Baronet nezazdí a přeloží i poslední díl!!!!
Nicméně,že to byl Baronet,tak tam bylo docela dost překlepů v překladu! :-/
A u čeho jsem se fakt zasmála??? " Vicious řekl:Další,co natáhnul bačkory." :-)))))))
Za mě každopádně ***** a doporučuji přečíst co nejdříve :-))))
Noo páni to bol teda príbeh. Pri mnohých príbehoch čitateľ neočakáva veľa, pretože ostane sklamaný. Ale čo sa týka tejto série očakávate veľa a dostanete ešte viac. Jeden príbeh lepší ako ten predchádzajúci. Plný napätia, drámy, zvratov a hlavne emócii. Rozhodne príbeh ktorý si dokáže udržať čitateľa do konca a ešte dlhú dobu po prečítaní.
Závěrečný díl byl prostě super jako všechny předešlý. Doufám že budou další a další knihy. Moc mě to baví.
Vo mne príbeh zanechal trochu pachuť, ani neviem čoho. Neustále zdôrazňovanie vekového rozdielu ma rozčuľovalo. Mám rada drsných krásnych chlapov, ale tu som to akosi nechápala. Prvá polovica knihy ma fakt rozčuľovala, ale chcela som vedieť ako to dopadne. Ale vôbec žiadne wau sa nekoná.
Mám ráda příběhy, ze kterých vyzařuje vášeň a hlavní hrdinové se ze začátku nemůžou vystát. Předchozí díly jsem si moc užila a na Trenta jsem se moc těšila. Bohužel musím říct, že jsem byla trochu zklamaná. První polovina příběhu mě tak nějak vytáčela a nemohla jsem si začíst. Z nějakého důvodu mě nechytla zápletka se ovládáním Edddie a její plánovanou zradou. Ve druhé půlce knížky už to bylo o poznání lepší, ale tak nějak jsem čekala víc.
Páni! Po přečtení Viciouse, jsem věděla, že jen tak něco se mu nevyrovná. Nasadil zkrátka laťku hodně vysoko. Jenže Scandalous s příběhem Trenta a Edie naprosto vyrovnal. Ti dva mi absolutně sedli, úplně pominu všechno to nepravděpodobné, je to knížka (!!!) a já si ji okamžitě zamilovala.
Tak jako Vicious a Emilie jsou jednoznačně oheň, Trent a Edie jsou jasný oceán.
Já až tak moc vysoko hodnotit nebudu. Celá série mne baví ale tady bylo spoustu ale. Nějak jsem nepochopila proč je Trent takový divný hovado. Vyrůstal v milující rodině, měl rodiče a že byl chudý a míšenec no a? To se nějak autorce nepovedlo. Já mu to prostě nežrala a kazilo mi to dojem. Edie mi celý príbeh nejak rušila, měla obří srdce a trpělivost ale autorka chtěla mít hrdinku teenegerku a navíc chytrou co ve škole mela čtyřky, krasnou ale ne až zas tak krásnou protože dle popisu byla jako deska bez nějaké vyraznejsi postavy, zato skoro pornohvezda, nezávislá ale pak vlastně závislá na penězích, které potrebovala pro vy víte koho, téměř ženu, která bude dělat mámu i když vypadá na starší ségru. Já vím já vím autorka chtěla prostě náctiletý zázrak tak si ho vytvořila. Za mne byl Vicious nej.
Na Trenta jsem se těšila ze všech nejvíc a rozhodně mě nezklamal. =)
Bad boy s tak velkým srdcem ❤ jen si se svými city nevěděl moc rady a nedokázal to úplně prodat. Nakonec ale hepík, takže spokojenost =)
Docela bych uvítala třeba další díl o Baneovi a taky o Luně, jak se se vším poprala a tak...
sex autismus erotika vydírání mutismus, oněmění problémové rodiny pro dospívající mládež (young adult) chůvy otcové a dcery zakázaná láska věkový rozdíl partnerů (age gap)
2019 | Vicious: Divoká láska |
2019 | Barva půlnoci |