Iba medzi nami
T. L. Swan
Milesův klub / Milesov klub série
Miliardár Christopher má všetko, čo chce, vrátane každej ženy, na ktorú ukáže. No vnútri sa cíti prázdny. Rozhodne sa cestovať po Európe inkognito s batohom na chrbte, aby zistil, kým v skutočnosti je. Bez peňazí a ľudí, na ktorých by sa mohol spoľahnúť. Lenže preplnený a zapáchajúci hostel nie je úplne to, čo si predstavoval. Až do chvíle, keď sa na posteľ oproti nemu neprisťahuje nová spolubývajúca Hayden. Christopher z nej nevie spustiť zrak. Je krásna, nevinná a inteligentná. Ani zďaleka to nie je žena, po akej by obvykle túžil, no niečo na nej je. Avšak ona s ním chce byť iba kamarátka a drží si ho od tela. Christopher nechápe, ako dokáže odolať jeho sexepílu a charizme. Dokáže si získať jej dôveru a napokon aj lásku?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
The Do-Over, 2022
Tak tohle bylo neuvěřitelné. Přiznávám se, že jsem ke knížce přistupovala s lehkým odstupem a nevědomky jsem čekala zklamání. Protože, kdo by dokázal napsat čtyři po sobě jdoucí naprosto luxusní romány. Navíc po přečtení každého dílu jsem si říkala, a je to, lepší už to být prostě nemůže. Už jsme vyšli až na vrchol, takže zkrátka nezbývá, než zamířit z kopce dolů. A ono ejhle, zase jsem vedle jak ta jedle. Tohle totiž, přátelé, byla jedna z nejlepších knih, které jsem četla! Ze začátku jsem se smála jako blázen, ale ke konci se i slza dojetí objevila. Pokud je T. L. Swan jen z poloviny vtipná tak jako její knihy, tak musí být naprostý zážitek ocitnout se v její přítomnosti. Píše naprosto skvěle, hrdinové i hrdinky jejích knih jsou úžasní a vy se prostě těšíte na každou další stránku! Kéž by rychle vyšla další kniha. Hodnotím pěti hvězdami, ale kdyby to šlo dám jich klidně dvacet.
Tenhle díl se mně zdálo trochou slabší. Ty předchozí díly se mně líbily víc. Naštěstí tam byl, jako zpestření, humor. Ten se moc povedl. A vylepšil to ten konec. Ten byl.... och.. sladký, ale dobrý.
Tuhle sérii prostě miluju a musím říct, že poslední díl mě bavil nejvíc. Kniha je velmi chytlavá, převažuje humor, ke konci jsem měla slzy na krajíčku. Líbil se mi vývoj vztahu mezi Hayden a Christopherem, to jsem si moc užila, rozuměli si jako nejlepší kamarádi a skončili jako milenci, kteří se namohli nabažit jeden druhého. Jsem z knihy nadšená, krásně uzavírá tuhle sérii. Mimochodem jsou tam i pasáže, kde se schází všichni bratři a pošťuchují se , jak je zvykem.
Doufám, že budou přeloženy další knihy, protože autorku mám v oblibě.
Čtvrtý a dlouho očekávaný díl Milesova klubu byl svým vydáním pro mě velkým překvapením. V momentě, kdy jsem zjistila, že vyšel, byl ihned zařazen vysoko v mém seznamu na čtení. Tak dlouho jsem se na něj těšila, tuhle sérii totiž naprosto a absolutně zbožňuju. O to horší pro mě byl pomyslný pád v hodnocení.
Tahle kniha mi upřímně opravdu moc nesedla. Její čtení bylo doslova jako na horské dráze. Chvílemi jsem se u toho neskutečně nasmála, jindy mi naopak autorčin humor přišel až na sílu. Co se týče hlavních postav. Christopher byl v některých ohledech tak hrozně super, bohužel měl i dost vlastností, kterými mi nemálo lezl na nervy a chvílemi jsem i uvažovala, zda se nevrhnout raději na čtení něčeho jiného. Hayden byla také celou dobu velmi fajn, jenže v momentě, kdy došlo na její chování během pobytu v Londýně, tak jsem doslova kroutila hlavou, přišlo mi až dětinské a dost přehnané a rozhodně ne chování ženy jejího věku.
Celkově musím říct, že jsem byla zklamaná z celé zápletky, kdy se oba chovali na pres držku a pak se to zázračně vyjasnilo. V jedné pasáži což bylo zhruba kolem poloviny knihy jsem si i říkala, že zde to mohlo být s ledovým klidem ukončené a ničemu by to neublížilo.
Celkově musím říct, že i když jsem se u toho dost pobavila, svojí kvalitou to dost pokulhávalo za ostatnímí díly série a Christopher byl za mě nejslabší z bratří Milesů.
Dost to zachraňovala Christova rodina a její výměny názorů a společné pasáže.
Nádherné zakončení série, což mi je hodně líto... nenašli by se tam někde ještě další dva bratři :-)) ?? Děkuji autorce za krásné zážitky a doufám, že nám nachystá další krásné zážitky v podobném duchu :-)))
Naprostá pecka! - ostatně jako všechny předchozí díly. Tenhle se mi líbil asi ze všech nejvíc. Každý díl měl v sobě nějakou tu část, kdy se člověk nemohl udržet a lámal se smíchy (ať už stanování, cukr v autě nebo nadržený kozel a zbloudilé kačeny), nicméně v tomhle díle jsem se smála od začátku dokonce. Christopher byl zkrátka zlatíčko a člověk mu strašně ve všem fandil, i se mi velice líbilo, jak ho autorka věrohodně vylíčila, že jako nejmladší Miles se snaží neustále vyrovnat svým bratrům. Velice na celé sérii oceňuji, že každý z bratrů byl skutečně jiný. Rozhodně doporučuji a těším se, co dalšího od autorky přeloží!
Omg! Ja tuto sériu neskutočne milujem, T L Swan je pani autorka, každá kniha dokonalost
Originálne napínavé neskutočne žhave a vtipne! ten humor wow brutálny, už dlho som sa tak nenasmiala
Christopher a Hayden tu ich máme v pl je paráde a su skvelý, z toho laškovneho chlapa sa vykľuje totálna láska a Hayden tu holku milujem totálny protiklad a pri tom k sebe dokonale zapadnú
celá partia topka to ako su všetci spolu synchronizovaný a Edie
Zbaliť sa na 12 mesiacov.. predstierať že nemám prachy čo z toho bude?? Niečo fenomenálne! áno hľadanie seba samého
12 mesiacov byt niekym iným, spoznať kto vlastne je to je cieľ nášho Christophera.. a áno všetko to zisti + bonus najde Hayze
zo začiatku ma kniha pomalú slowburn linku ale počkajte, nenechajte sa oklamať ten výbuch príde a bude
Jednoducho ak tuto autorku nepoznáte chyba a rozhodne si ju píšte na zoznam. Veľké veľké odporúčanie
Dúfam že bude grada pokračovať a bude aj séria Masters,Spencer,Garcia prosím
Tři hvězdy jen proto, že Christopher byl v jádru dobrý člověk a dával ze sebe maximum. Jinak asi nejslabší díl celé série. Začátek vypadal slibně, pak se děj bohužel až na mírné zvraty táhl a vlastně člověk čekal tragédii hrozně dlouho dopředu, než přišla. Což mi čtení hodně zprotivilo - nuda a očekávání něčeho nepříjemného. To od knih nechci.
(SPOILER)
"Víš vůbec, jak moc tě miluju? zašeptám.
"To bys měl, protože se právě chystám přestěhovat do nějaké prdele světa a budu tam s tebou žít."
Absolútne úžasná kniha a úžasný príbeh!! Táto séria sa jednoznačne radí k mojim obľúbeným!
Príbeh plynul neskutočne prirodzene a vystriedali sa u mňa asi všetky emócie.
Akože Christopher je také číslo!! Pólku knihy som sa neskutočne rehotala, a miestami naopak by som ho najradšej uškrtila za jeho správanie, fakt ako malé rozmaznané decko! Veľmi sa mi ale s Hayden ako pár páčili.. každý tak rozdielni a spolu tak dokonalí :))
Okrem chvíľ kedy som sa smiala (a tých bolo v knihe naozaj požehnane - niektoré situácie boli teda riadne pritiahnuté za uši ale účel to spolnilo a fakt som sa musela smiať nahlas)... prišli aj také, kde som musela roniť krokodílie slzy (Eddieho príbeh má dostal a najmä chvíľa keď sa po neho Christopher vrátil) :,(
Kniha je nozajstná emočná nálož, kde ani na jednej stránke nehrozí nuda... knihu, a vlastne celú sériu môžem odporučiť všetkými dvadsiatimi!!
Dúfam sa od autorky dočkáme aj ďalších kníh!
Seběhnu dolů. Píšu Elliotovi:
Právě se chystám na večeři s její rodinou.
Její otec mě nesnáší.
Její matka vaří orgány a jejich kočka se mi pokouší
pod stolem utrhnout koule.
Kdybych se ti neozýval, pošli tohle na policii.
Celá séria je skvele napísané a príbehy vedia zaujať či už humorom,erotikou,romantikou a kde tu vás donúti sa hlbšie zamyslieť nad charakterom hlavných hrdinov.Za mňa aj táto posledná časť zo série má 5*
Na poslední díl jsem se moc těšila a byl skvělý. Tato autorka rozhodně umí napsat romantický příběh plný humorných hlášek, které vás jednoznačně pobaví. Poslední z bratrů se nám zamiloval a série s bratry Milesovými tím skončila. Velká škoda! Tak snad nás autorka brzy překvapí svými dalšími příběhy, já si je rozhodně ráda přečtu! Celou sérii velmi doporučuji, je to úžasné oddechové romantické čtení!
Normálne nahlas ochkám, pretože kniha je pohladením pře každu romanticku dušu. Autorka ani v tento časti nesklamala a vytvorila dokonalú sériu. Milesovci sú jednoznacne TOP!!! Priznávam sa, že moje tiché čitanie bolo sprevadzané hlasnými - miestami hurónskymi záchvatmi smiechu. Christa som miestami chcela ovaliť panvicou, aby konečně vystrčil hlavu zo zadku, ale Hayden si to postupne ochočila. Jednoznačne doťahovanie medzi bratmi ako vždy stálo zato. Celá séria je nezabudnuteľná, perfektná, no milujem ju. Nebolo by od veci, ak by vznikla novelka resp. ďalšia kniha, ktorá by riešila potomstvo. Asi sa budem opakovať, ale táto séria, by malá byť povinnou jazdou pre milovničky romantikuš knižnice. Udeľujem 100 bodové hodnotenie - určite po knihe siahnite-:) !!! PS: Ale aj tak Tristan zostal mojim milacikom :-)
Samozřejmě, že jsem si přečetla od začátku celou sérii, to bych nebyla já. Tohle se mi sice trochu táhlo a říkala jsem si o čem to ještě bude, ale všechno mělo svůj čas a smysl. Dozvěděli jsme se i co se děje v rodinách ostatních bratrů, což je ze mě velké plus. Těšila jsem se sice na nějaký obsáhlejší epilog a nic, ale co už. Celá série je úžasná a jen doufám, že bude více knih od této autorky.
Nejenom tady ten díl, ale celá série mi přirostla k srdci takovým způsobem, že je těžké se rozloučit...
Krásně napsané, čtivé a vím , že když budu potřebovat knihy na zlepšení nálady tohle je úžasná volba!!!!
Vřele doporučuji TOP NEJLEPŠÍ ROMANTICKÁ SÉRIE
Absolutně nejlepšejšíííí !!!
Musím se omluvit Christopherovi, že jsem mu chtěla nakopat 3/4 knihy.
Zlatičko Eddie, při jeho příběhu jsem polykala slzy.
Hayden je osůbka, která si zaslouží svou pohádku.
Tak vidím, že T.L.Swan je naprosto úžasná spisovatelka,
která píše originálně a co kniha, to lepší a lepší příběh.
Rozhodně doporučuji.
(SPOILER)
Na začátku mi to připomínalo stylem vyprávění a humorem díl s Tristanem. Potom se to trošku zklidnilo, ale popichování mezi Hayden a Christopherem mě bavilo. Potom mi to najednou přišlo nic moc a vše se změnilo trochu ke konci. Přiznávám, že mi několikrát přišel Christo pěkně egoistický a to, co přišlo Hayden vtipné nebo normální, mě přišlo docela mimo. Někdy se choval fakt jak puberťák. Celkově bych hodnotila teda spiš 70%.
Musím však říct, že jako celek je tato série opravdu velmi povedená a příběhy všech bratrů jsou zajímavé. Nejlepší je podle mě druhý díl s Tristanem.
Kriste pane, slzim,placu, rvu jak maly dite.Po téhle knize mam obrovskou chut sbalit si batoh a odletet do Barcelony. Tuhle celou serii naprosto zbožňuji a cetla jsem ji momentalne asi po šesté, miluju brachy Milesovi a nevim jak se s nimi rozloučit
2021 | Jednou za život |
2021 | Na druhý pokus |
2022 | Bez zábran |
2023 | Jen mezi námi |
2024 | Pan Masters |
Tato kniha pro mě byla jednou z nejočekávanějších romantických knih tohoto roku. Celou sérii totiž opravdu zbožňuju, takže jsem se na Christophera neskutečně těšila. O to horší pro mě bylo zklamání, které mě při čtení této knihy čekalo.
Autorka se hned od začátku snažila knihu pojmout vtipnou formou. Ano, párkrát jsem se zasmála, ale čím déle jsem četla, tím větší bizár to byl. Celé mi to přišlo totálně natlačené na sílu a vlastně to pak už ani nebylo vtipné.
Co se týče hlavních postav, hodně dlouho jsem nezažila, že by kniha měla tak extrémně nesympatické postavy. Christo byl za mě absolutní vypatlanec, který myslel pouze na to jedno. Jeho chování bylo úplně postavené na hlavu. Hayden byla rozhodně lepší postava, ale zároveň byla neskutečně mdlá a nezajímavá. Jediné, co mi na ní přišlo zajímavé, bylo její povolání. Ano, měla to být hodná holka, ale taky to za mě byla úplná rohožka. Vůbec nerozumím tomu, proč by se taková ženská zahazovala s chlapem jako je Christo.
Celé dílo na mě navíc působilo strašně zvláštně. Autorka usekávala jednotlivé scény, přeskakovala, kde se dalo a vlastně celé to cestování po světě mě vůbec nebavilo. Rozhodně čtivější mi přišla ta část, kdy se ústřední dvojice vrátila z cest a začala žít běžným životem. Jenže brzy mi přišlo, že se autorka snaží do děje zařadit ty prvky, které se jí osvědčily v předchozích dílech. Drama ve vztahu by mi přišlo přirozené, kdyby se toho autorka chopila možná trochu jinak. Obě postavy se opět zachovaly úplně nenormálně, nehledě na to, jakým stylem se vše vyřešilo. Závěrečná věta už byla fakt jen pomyslnou třešničkou na dortu téhle šílenosti. Za mě neskutečné zklamání. Jak celou sérii miluji, tak tohle byl absolutní propadák. Musím říct, že v celé knize nastalo úplné minimum scén, kdy jsem si říkala, že je to fakt super. Kdyby to napsala jiná autorka, tak tohle dílo nejspíš ani nedočtu. Takhle hodnotím 2,5/5 s úplně odřenýma ušima, a to jen kvůli autorce a předchozím dílům, které jsem si zamilovala. Tohle se fakt nepovedlo.