Smrtící tajnosti
Robert Bryndza
Inspektorka Erika Fosterová / Erika Fosterová série
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer? Po posledním, velmi bolestném případu se Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne pracovat, objeví zprávu o útocích ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: 2019 , CosmopolisOriginální název:
Deadly Secrets, 2018
Ďalší skvelý príbeh. Potešilo ma, že priestor dostala aj Mossová. Trochu ma sklamalo, ako to dopadlo medzi Erikou a Petersonom. Teším sa na ďalšie knihy .
Impozantní!!! Děsí mě, jak se autor s každou větou zdokonaluje a s každou knihou je děj více a více propracovanější a dotaženější do konce. Nemohu se dočkat další knihy.
Věděla sem proč knihu pořád odkládám..teď už mám přečteno a sem celá nedočkavá, jestli se dočkáme dalšího dílu..jako vždy mě pan Bryndza nezklamal..i když sem si asi od půlky knihy říkala, že tuším, kdo je vrah, tak tentokrát sem se nechala napálit a nakonec to byl někdo jiný..jen mě mrzí, jakým stylem se rozvíjí vztah mezi Erikou a Petersonem, opravdu sem doufala, že ti dva se k sobě vrátí
Super. Ke konci jsem měla pocit, že tam nebude nic nového. Už to vypadalo na 4*. Prostě případ vyřešen. A najednou vyšetřování ještě nekončí a je tam konec s velkým K ;-). Jen bych se přimlouvala za trošku osobního štěstí pro Eriku.
Opět skvělé čtení.... Někdo píše, že se nemohl začíst...vždyť se to čte samo ;)
Za sebe musím říct, že tento díl se mi asi líbil nejvíc. Je takový emotivnější. Já se tedy rozhodně nenudila a je mi líto Eriky, že má takovou zapeklitou smůlu v soukromém životě. Třeba se to do budoucna změní..tak honem! Šup sem s dalším dílem!!!!
Kniha se četla dobře. Námět příběhu byl fajn. Oproti předchozímu dílu každopádně mnohem lepší poctění. Ale i přesto jsou v knize určitá místa ke kterým mám výhrady.
Na tuto knihu jsem byla obzvlášť zvědavá, protože předcházející Chladnokrevně, mně moc nenadchlo,ale mohu říct, že se mi nakonec líbila ze všech knih s Erikou Fosterovou nejvíce. Četla se mi velice dobře, byla napínavá. Takže TOP.
Opět pěkně napsaná detektivka. Spisovatel umí pěkně a svižně popsat situaci , žádná hluchá místa a nechybí napínavost.Erika je moje hrdinka.Už se těším na další.
Kniha se mi líbila. Konec jsem tušila, nebo spíš jsem tušila, že se to bude týkat te rodiny, a že v tom bude něco takového. Trochu mi to přišlo překombinovany, ale budiž. Temné hlubiny mi přišly napínavější a víc mě zaujaly.
Mam Bryndzu ráda a vždy se na jeho knihy s detektivem sefinspektorem Fosterovou moc tesim. Ani tady to nebyla vyjimka. Kniha se cetla sama, zadna hlucha mista..dej odsejpal,napinava kniha taky byla, ale preci jen tentokrat 1 hvezdicku ubiram..mela jsem pocit,ze mi v te knize preci jen neco chybi a snad i ten zaver knihy mi prisel takovy pritazeny za vlasy...no nebudu nic prozrazovat, ale opravdu tomuhle jsem moc verit nemohla..i tak byla kniha celkove opravdu dobra a jako pokazde pisi..Erika si zaslouzi byt uz konecne stastna,tak se snad dockame..
Mě se opět knížka líbila. Bryndza je právě můj nejoblíbenější autor. Mám všechny jeho knihy.
Na knihu jsem se těšila, ale nakonec jsem byla trochu zklamaná. Měla spád, četla se dobře. Čtení jsem si užila podobně jako u předchozích Bryndzových knih, ale konec mi přišel hodně přitažený za vlasy. Ale jiní čtenáři tento konec hodnotili jako skvělý obrat v ději, takže doporučuji si knihu přečíst a udělat si na ni svůj vlastní názor.
Moje první setkání s autorem, celkem se mi líbilo, taková klasická detektivka bez potoků krve. Četla se velmi dobře, detektivové sympatičtí.
Další očekávaný díl s Erikou Fosterovou. Konečně díl, u kterého jsem se nenudila. Perfektně napsané, mělo to spád a scény s Mossovou byly napínavé. Škoda, že to bylo tak krátké.
Znova u mna 100 bodov ..kazdy diel v serii zaujimavy putavy a hlavne stale nepredvidatelny a do konca rozmýšľaš kto je vrah ;-) pre mna autor a seria s Erikou Slovenkou paraada :-)
Knížka se mi líbila, měla zajímavý námět a četla se lehce. Konec mi tedy přišel trošku přitažený za vlasy, ale i tak mi to požitek z knížky nezkazil. Rozhodně doporučuji.
Vynikající jako vždy. Tentokráte bych vyzdvihla jednoduchost příběhu, přesto z něj autor vytěžil maximum. Erika nezklamala, všichni ostatní byli také na svých místech. I když se vše zdálo jasné a směřující k rozpletení příběhu, nakonec ještě závěrečný geniální obrat. Severští autoři se svými často komplikovanými konstrukcemi by se mohli učit. V jednoduchosti je krása, a proto říkám: bravo.
Tento díl se povedl. Napínavý až do konce. Jen bych Erice přála víc štěstí mimo práci.
detektivní a krimi romány pro ženy
2016 | Dívka v ledu |
2017 | Noční lov |
2019 | Kanibal z Nine Elms |
2018 | Do posledního dechu |
2017 | Temné hlubiny |
To jsem opravdu četla Bryndzu? To snad ne, vůbec to není podobné předchozím knihám s Erikou. Robertovi asi došla inspirace, jinak nevím. Nejslabší díl z celé série.