Temné hlbiny

Temné hlbiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397658/bmid_temne-hlbiny-mjg-397658.jpg 5 3408 3408

Niektoré tajomstvá majú radšej zostať hlboko skryté... Keď dostane detektív šéfinšpektor Erika Fosterová tip, že by kľúčový dôkaz vo veľkom drogovom prípade mohol byť ukrytý v zatopenom lome na okraji Londýna, nariadi jeho prehľadanie. Z hlbín však jej kolegovia vyzdvihnú nielen dôkazy k tomuto prípadu, ale aj kostru malého dieťaťa. Pozostatky sú rýchlo identifikované ako Jessica Collinsová. Sedem ročné dievča, ktorého zmiznutie zapĺňalo stránky novín pred dvadsiatimi šiestimi rokmi. Erika musí začať spájať čriepky z minulosti so súčasnosťou a vnárať sa stále hlbšie do rodinných vzťahov Collinsových aj do života vyšetrovateľky Amandy Bakerovej, ktorá si neprestala vyčítať, že zmiznutie dievčatka nedokázala vyriešiť. Erika skoro zistí, že toto vyšetrovanie bude určite jedno z najzložitejších a najnáročnejších v jej kariére. Niekto si totiž nepraje, aby bol prípad vyriešený. A urobí všetko pre to, aby Erikine pátranie zastavila...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Cosmopolis

Dark Water, 2016

Jessie26
07.08.2018 4 z 5

Od tohoto autora je to moje první knížka.
Nedám 5 hvězdiček, protože mě úplně nevtáhla do děje. čte se hezky, fajn zápletka a rozuzlení, ale pořád tam nebylo ,,ty jo jak to teď bude, ty jo co se stane" .
Takže fajn čtení, to ano, ale úplná TOP ne.

Evule *
06.08.2018 5 z 5

Paráda, ke konci jsem začala trochu tušit jak to asi bylo....Doporučuji a těším se na další díl..

Lidic
04.08.2018 5 z 5

Pecka. V rychlem sledu 2. a 3. Bryndza, jeden lepsi nez druhy.

Dida86
03.08.2018

Další díl s Erikou opět nezklamal a jako bonus rodící se vzath s Petersonem :)

Ashlee86
01.08.2018 5 z 5

Bryndza opět nezklamal. Další velmi čtivá kniha.

lee5747
27.07.2018 5 z 5

Úžasná knížka, skvěle a rychle se čte, takže pro mě ideální na cestování. Autor píše pěkným stylem, postavy si dokáži lehce vybavit a lehce se do nich vcítit. Určitě doporučuji a někdy si přečtu i další autorovi díla.

majinka
24.07.2018 5 z 5

Jako každý díl, bezvadné!

oolinkaa
21.07.2018 5 z 5

Opět úžasná. Nemam co vytknout. Možná že by autor mohl napsat víc případů s Erikou :)

venaden
21.07.2018 5 z 5

Super pokračování, napínavý,doporučuji

sassenkka
20.07.2018 5 z 5

Třetí Erika Fosterová byla zatím nejlepší! Příběh se tentokrát netočil pouze kolem zamotaného případu, ale přidala se i láska, což bylo fajn. Dvakrát "zpátky do minulosti" mi přišlo jako skvělé nezprostředkované odhalení toho, co se vlastně tenkrát stalo. Tento příběh se od prvních dvou také lišil tím, že byl mnohem více poklidný. Na závěr nečekejte žádný zběsilý zápas či honičku, ale super překvápko.
Bylo to napínavé, nevěděla jsem, koho podezřívat dříve. Bryndza píše neskutečně čtivě a jeho knihy jsou čím dál lepší. Do posledního dechu bude muset být stejně dobrá, protože mi došly hvězdičky :)

sabca
20.07.2018 5 z 5

Tak tady nešlo dát méně jak 5 hvězdiček. Knihu mně zaujala hned od začátku a nedala se odložit. 200 stránek jsem přečetla na jeden zátah. Šefinspektorka Erika je mi sympatická a rozuzlení bylo nečekané. Doporučuji

EleanorJane
18.07.2018 3 z 5

Pomalejší a klidnější děj - to je velké plus! Příběh tak působil realističtěji. Nechybí ani rozumná dávka humoru, lásky a osobních problémů.

Dorca
18.07.2018 5 z 5

napínavé od začiatku do konca. ďalší vynikajúci príbeh

MartulkaS
15.07.2018 5 z 5

Další super kniha. Knihy s Erikou Fosterovou jsou čtivé, napínavé, děj ubíhá rychle a vy se nemůže od čtení odtrhnout.

monte
12.07.2018 5 z 5

Výborná, čtivá detektivka, které nechyběl spád a napětí

MortRainey
09.07.2018 4 z 5

Musím souhlasit s jinými čtenářkami a čtenáři, že se opravdu jedná o nejlepší případ Eriky Fosterové! Přece jenom tzv. cold case/odložený případ dodá příběhu jistou mystiku a napětí při retrospektivě a odhalení nových příčin od původního vyšetřování. Zároveň však nemá takový rozjezd jako "čerstvá" vražda:-)
Nemůžu si však pomoci, možná i díky delšímu čtení, autorovu modelu znovupředstavování (které může být jinak důležité, kdyby čtenář sáhnul až po "trojce"), opět to není na 5 hvězdiček, ale ze všech tří Bryndzů určitě 4,5*;-)
Doporučuji, pro čtenáře předchozích dvou malé překvapení z Eričina soukromého života;-) (nejde o spoiler!), a těším se na další případy DCI Eriky Fosterové a Bryndzův Londýn...

ZuzanaHabi
08.07.2018 5 z 5

Velmi čtivá a napínavá knížka, která by byla skvělá na filmovém plátně. Neváhejte, nebudete zklamaní, zejména pokud jste přečetli knihy předešlé. Robert Bryndzda prostě psát umí.

barush89
08.07.2018 5 z 5

Další skvělá kniha v sérii. Ani chvilku jsem se nenudila a do poslední chvíle opravdu nevíte, kdo byl pachatelem. Těším se na další případ Eriky Fosterové.

knihomolka78
07.07.2018 5 z 5

Další skvělá kniha ze série Inspektorky Fosterové. Na začátku jsem tedy trošku znejistěla, a přemýšlela, jestli se opravdu bude kniha zabývat tou 20 let starou záležitostí, ale po pár stránkách mě kniha zase rychle chytla (jako zatím všechny Brynzovky). Jen už by se měl autor konečně trošku zaměřit i na posun hlavní hrdinky, která se stále utápí ve svém žalu. Je mi jí dost líto. Je tak chytrá a schopná, ale není schopná "žít". Na konci to už vypadalo trošku nadějně, tak snad se nad ní v dalším díle autor smiluje...

ibrahimgilbert
06.07.2018 5 z 5

Skvěle zpracovaný příběh, u kterého až do konce nevíte, kdo to doopravdy udělal. Měla jsem nějaké tipy, nicméně finální přiznání bylo ještě mnohem lepší, než jsem čekala. Precizní vyprávění, nikde nic nechybělo ani nepřebývalo, čtenář je vtáhnut do děje hned od první stránky a potom knihu není možné odložit.