Temné hlbiny

Temné hlbiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397658/bmid_temne-hlbiny-mjg-397658.jpg 5 3412 3412

Niektoré tajomstvá majú radšej zostať hlboko skryté... Keď dostane detektív šéfinšpektor Erika Fosterová tip, že by kľúčový dôkaz vo veľkom drogovom prípade mohol byť ukrytý v zatopenom lome na okraji Londýna, nariadi jeho prehľadanie. Z hlbín však jej kolegovia vyzdvihnú nielen dôkazy k tomuto prípadu, ale aj kostru malého dieťaťa. Pozostatky sú rýchlo identifikované ako Jessica Collinsová. Sedem ročné dievča, ktorého zmiznutie zapĺňalo stránky novín pred dvadsiatimi šiestimi rokmi. Erika musí začať spájať čriepky z minulosti so súčasnosťou a vnárať sa stále hlbšie do rodinných vzťahov Collinsových aj do života vyšetrovateľky Amandy Bakerovej, ktorá si neprestala vyčítať, že zmiznutie dievčatka nedokázala vyriešiť. Erika skoro zistí, že toto vyšetrovanie bude určite jedno z najzložitejších a najnáročnejších v jej kariére. Niekto si totiž nepraje, aby bol prípad vyriešený. A urobí všetko pre to, aby Erikine pátranie zastavila...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Cosmopolis

Dark Water, 2016

Simii45
02.03.2018 5 z 5

Líbily se mi od Roberta obě předešlé knihy , ale tahle snad úplně nejvíc.
Přijde mi, ze se každým dílem zlepšuje a už teď se těším na další knihu, co si od nej koupím

St.Evelin
02.03.2018 5 z 5

Tleskám. Kniha od knihy lepší a lepší, opravdu. Tady jsem těch 5* už dát musela a chtěla! Skvělá zápletka, žádné zdlouhavé popisy, ubíhání na další dějové linky. Vraha jsem tak nějak okrajově tipovala, ale nevěděla jsem jak a proč a kdy a celé rozuzlení mě tedy nechalo s otevřenou pusou! Skvělá práce!

anko57
01.03.2018 5 z 5

Napínavé, čtivé, špatně se odkládá, když musíte přerušit čtení.

mirunda
01.03.2018 5 z 5

Je fakt, že tohle rozuzlení jsem tedy nečekala. Za mě plný počet hvězd. Už se těším na další, mám ji v předobjednávce.

elenk
28.02.2018 5 z 5

To byla jízda! Ještě lepší a mnohem lepší než první dvě...opravdu promyšlený

Janinho
27.02.2018 5 z 5

Bavila, těším se na jeho další knihu, všechny mě bavily, každá mě baví víc a víc. Jen tak dál!

Vlaďka1974
25.02.2018 5 z 5

Knížka je dobře napsána čte se velmi dobře už se těším na další pokračování.

Deniska147
23.02.2018 5 z 5

Naprosto skvělé jako předešlé dva díly!

ŠárkaStrnadová
22.02.2018

Výborná kniha, těším se na další. Navíc autor je i sympaťák.

iva.gracova
21.02.2018 5 z 5

Robert Bryndza je prostě autor, který se neskutečně dobře čte. Knihy s Erikou jsou velmi napínavé, mají hlavu a patu a poslední díl mě bavil asi nejvíce! Skvělá zápletka, navíc se více dostáváme do života hlavní hrdinky, paráda. Za mě 5 hvězd.

xluke
21.02.2018 5 z 5

Mám moc rád knihy od Roberty Bryndzy. Těším se na další díl, který vyjde již v březnu. Zatím si nechávám posílat ukázky do e-mailu od nakladatele z tohoto webu: http://robertbryndza.cz/

regulax
20.02.2018 5 z 5

Další příběh, který je napínavý, rychle čtoucí, lehká krimi bez brutality s lehkou hetero i homo zápletkou.

Miška.Miška
20.02.2018 5 z 5

Opět strhující příběh, jsem naprosto unešená. Téma knihy mě dostalo a konec byl překvapivý. Kniha je obsáhlá ale čte se velmi dobře a rychle jako všechny autorovy knihy. Už se moc těším na další díl.

alabra
19.02.2018 5 z 5

Strhující děj, napětí až do konce, hrdinka, která se už nepotácí životem, ale spíše se jím žene tryskem. Má to jiskru, spád a trochu předvídatelný konec, což není na škodu příběhu. Autor je čím dál lepší.

4xbabča
19.02.2018 5 z 5

Autor opět nezklamal, kniha je čtivá od začátku do konce, udržuje napětí a krásně se čte. Určitě stojí za přečtení a těším se na další případy detektiva Eriky.

krbaja
18.02.2018 5 z 5

Jedním dechem

LucieH17
18.02.2018 5 z 5

Ještě lepší než předchozí dvě! Naprosto skvělé čtení, doporučuji...

Katulinka69
17.02.2018 5 z 5

Opět bezvadné čtení. Po Linovi a Holym je Erika další detektiv do kterého jsem se zamilovala,doufám že budou další případy.

MartinG
17.02.2018 4 z 5

Robert opět nezklamal. Pořád si drží pomyslnou laťku hodně vysoko :o

Terrez93
16.02.2018 5 z 5

Parádní! Super spád, dobře se čte.