Temné hlubiny

Temné hlubiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360148/bmid_temne-hlubiny-NMr-360148.jpg 5 3479 3479

Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte. Pozůstatky jsou rychle identifikovány jako Jessica Collinsová. Sedmiletá dívka, jejíž zmizení plnilo stránky novin před šestadvaceti lety. Erika musí začít spojovat střípky z minulosti se současností a nořit se stále hlouběji do rodinných vztahů Collinsových i do života vyšetřovatelky Amandy Bakerové, která si nepřestala vyčítat, že zmizení holčičky nedokázala vyřešit. Erika brzy zjistí, že toto vyšetřování bude jistě jedno z nejsložitějších a nejnáročnějších v její kariéře. Někdo si totiž nepřeje, aby byl případ vyřešen. A udělá všechno, aby Eričino pátrání zastavil…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Dark Water, 2016

veru_nedvedova
25.10.2018 5 z 5

Tento díl byl zatím asi nejnapínavější. Skvělé, skvělé, skvělé.

vendy8
24.10.2018 5 z 5

Kniha od které jsem se nemohla odtrhnout. Opět začtená hned od začátku.

Tereziee
23.10.2018 4 z 5

Jo, tohle mě bavilo. Čím dál víc miluju Eriku a její kolegy. Celý případ, který tentokrát řeší je velmi drsný a smutný. Konec byl překvapivý. Sice to není top aktuální krimi, ale baví mě a těším se na další setkání s Erikou.

ArwenAragorn
22.10.2018 5 z 5

Četla jsem všechny knihy, které u nás od pana Bryndzy vyšly, všechny se mi líbily, ale tato nejvíc. Těším se na další a Temné hlubiny ráda doporučím.

Nikyna8
22.10.2018 5 z 5

Další perfektní kniha.Přečteno jedním dechem

karantena
14.10.2018 5 z 5

Opět skvělý příběh s Erikou Fosterovou.

lagina
12.10.2018 5 z 5

Nemohla jsem se odtrhnout... Pro mě nový žánr, nemůžu se mu moc věnovat, pak na to pořád myslím :D Ale bylo to super, doporučuji :-) Ale, kdo v tom má prsty jsem si myslela hned při prvních zmínkách... takže něco jako Labyrint, vraha víš a teď jak proč a jak...

Lucibuska
12.10.2018 4 z 5

Skvělá!

rottovat
10.10.2018 4 z 5

Po předchozích dvou dílech, které mne nijak zvlášť nezaujaly, a hlavní hrdinka Erika mi byla silně nesympatická a protivná, představoval třetí díl příjemné překvapení. Jednoduchý zločin opředený šestadvacetiletým tajemstvím, svižné tempo, tak akorát postav, abyste se v ději neztráceli, žádné zbytečné odbočky a i ta Erika byla najednou tak nějak víc snesitelná. Tentokrát tedy jasné čtyři hvězdičky za ideální oddychovou četbu.

Readerka97
08.10.2018

Kniha je dobrá, napínavá a překvapí...pokud jste nečetli předchozí dvě. Autor sice pokaždé přijde s jiným případem a vrah není snadno odhalitelný, ale celý děj se odehrává jako podle scénáře. Bohužel je stejný i u obou předchozích knih. Jinak moc pěkná detektivka/thriller na zimní večery.

helča5
07.10.2018 5 z 5

Napínavé,čtivě psané počtení,zajímavé rozuzlení,super

Dandy1
06.10.2018 3 z 5

Asi se s počtem prečtených knih stavám náročnější. Nepřišlo mi to ani napínavé, ani s překvapivou zápletku.

Makii
02.10.2018 5 z 5

Podle mě se autor zlepšuje. Nebo překladatel.. :D Prostě každý díl je čím dál lepší. Tentokrát se mi velmi líbila i skladba vět, vše bylo napsáno velice pěkně. Děj je super, škoda rychlého konce, možná až moc, a pro mě nepříliš uvěřitelné.. Ale jinak super čtení. Fosterová začíná být sympatičtější :)

Demi
29.09.2018 4 z 5

Pro mě první kniha od tohoto autora. Příběh zajímavý, jen od poloviny jsem začala tušit, kdo se skrývá za vraždou malého dítěte , což mi trochu ubralo na napínavosti.
Proto čtyři.

klarinka9974
28.09.2018 5 z 5

Opět mě autor nezklamal, musím ale říct, že se mi předešlé díly líbili více. Bylo v nich víc napětí a záhady. V tomto díle se hledá vrah a nakonec přijde velké překvapení. Kniha se četla dobře, jen škoda za méně napětí a akce.

Katys96
26.09.2018 5 z 5

Autor mě opět nezklamal. Pěkné čtení, knihu jsem nemohla odložit.

alzbeta4340
26.09.2018 5 z 5

Tak tohle se mi moc líbilo, konečně jsem pochopila, proč je tento autor tak oblíbený a čtený. Celou sérii čtu popořadě a tento třetí díl je určitě nejlepší.
Erice vždy držím palce a tady mě potěšilo, že přestala nesmyslně bojovat s nadřízenými a děj se soustředil na případ.

evask
24.09.2018 5 z 5

Líbilo se mně to. Rozuzlení bylo takové jednodušší. Čtyři a půl.

misaC
23.09.2018 3 z 5

Příběh se rozjížděl slibně. OPĚT jsem začala srovnávat Eriku s Kim ( Případy Kim Stoneové ) a OPĚT jsem si v závěru knihy musela říci, že Kim je lepší... Rozuzlení případu bylo pro mě asi příliš jednoduché, stránky už jsem jen tak přeskakovala. Škoda.

Prateri
21.09.2018 5 z 5

Temné hlubiny skrývají temný příběh starý mnoho let. Šéfinspektorka Erika Fosterové slíbila, že případ starý šestadvacet let vyřeží. Ale podaří se jí to? Přečtěte si knihu Temné hlubiny, litovat nebudete.
Když jsem sáhla poprvé po knize ze série o inspektorce Fosterové, netušila jsem, že k mým vyhledávaným spisovatelům přibude Robert Bryndza. Jeho knihu jsem viděla v italských Benátkách za výlohou knihkupectví a moc mě to potěšilo. Doufám, že i tam se líbí :)).