Temné hlubiny

Temné hlubiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360148/bmid_temne-hlubiny-NMr-360148.jpg 5 3400 3400

Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte. Pozůstatky jsou rychle identifikovány jako Jessica Collinsová. Sedmiletá dívka, jejíž zmizení plnilo stránky novin před šestadvaceti lety. Erika musí začít spojovat střípky z minulosti se současností a nořit se stále hlouběji do rodinných vztahů Collinsových i do života vyšetřovatelky Amandy Bakerové, která si nepřestala vyčítat, že zmizení holčičky nedokázala vyřešit. Erika brzy zjistí, že toto vyšetřování bude jistě jedno z nejsložitějších a nejnáročnějších v její kariéře. Někdo si totiž nepřeje, aby byl případ vyřešen. A udělá všechno, aby Eričino pátrání zastavil…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Dark Water, 2016

intelektuálka
13.06.2018 5 z 5

Temné hlubiny na mě čekaly v knihovně, a i když jsem říkala, že detektivek už bylo dost, neodolala jsem...

Inspektorka Erika pátrá po ukrytých drogách, a nachází i kostru malého dítěte.
Je rozhodnuta vraha najít za každou cenu - nutí ji k tomu i osobní vzpomínky...

Autor píše zajímavě, děj má spád, hluchá místa jsem nenašla, nechybí ani milostná zápletka Eriky a samozřejmě odkrytí pravdy...

Chápu, proč je autor oblíbený a doporučím.

Mandlevest
11.06.2018 4 z 5

Moje třetí kniha od R. Brynzy, za mě lepší než Noční lov. Opět velmi čtivá a napínavá, ale přece jen mě o jednu hvězdu baví více detektivky A. Marsons, které se mi zdají více propracovanější.

Tulicek404
08.06.2018 4 z 5

Zajímavé čtení, napínavé a s překvapivým koncem:-) určitě lepší než Noční lov.

Cartyra
07.06.2018 5 z 5

Každý případ se zdá být lepší a zajímavější. Takový konec jsem teda nečekala, už se těším, až začnu číst další případ Eriky Fosterové.

zpevSusannah
07.06.2018 4 z 5

5 hvězdiček? Hmmm, asi to úplně nevidím. Nějak mi tu chybí ten "WOW efekt"...
Čtivost? Na 100%.
Krimi zápletka? Ale jooo, celkem dobrý nápad.
Sympatie k hlavním postavám? Jistěěěě, jinak bych snad po třetím dílu ani nesáhla.
Děj který má ten správný spád? BUM! To je to, o co jsem v této knize zaškobrtla. Polovina knihy bylo takové to plácání se na místě, přešlapování a tápání Eriky. Sice to Bryndza všechno dohnal v samotném závěru, ale asi mi to tentokrát nestačilo. To NĚCO se tu neee a neee objevit.
Přesto se ale už těším na čtvrtý díl a okamžitě po něm sahám a jsem zvědavá, co to bude tentokrát :-).

IGEA
07.06.2018 5 z 5

Výborná, čtivá...perfektní!!!

Lethania
07.06.2018 4 z 5

Další případ opět nezklamal. Robert Bryndza píše velmi čtivě, takže se kniha čte skoro sama. A o napětí rozhodně není nouze. Vyhlížím dalsí díl.

Nikkaa
04.06.2018 5 z 5

Další super případ Eriky Fosterové......miluju ten styl psaní a spisovatele

helenkan
01.06.2018 5 z 5

Nedá se napsat nic než: Další skvělé počteníčko! Robert Bryndza prostě umí.

Andy6
31.05.2018 5 z 5

Supr další detektivka a Erika Foster. Pan Bryndza píše pro mě dost čtivě :-)

Bobina74
27.05.2018 4 z 5

Tak tohle klidně ano. Robert Bryndza píše stále ve stejné laťce, což mně těší. Po dočtení jsem si uvědomila, že v knize vlastně skoro žádná akce nebyla jen popis vyšetřování. Kdyby mi to někdo řekl, tak po knize nesáhnu, ale tady se žádná nuda nekonala a navzdory tomu, že knihou netekly potoky krve a nikdo nikomu neodřezával maso mně kniha prostě bavila.
P.s. : další dvojice detektivů z červené knihovny a davy šílí....mezi nimi i já ;-)

Hannik
24.05.2018 5 z 5

Četla jsem všechny knížky od tohoto autora týkající se Eriky Fosterové a musím říct, že tahle mě zatím chytla nejvíc. Skvělá zápletka, děj nepokulhával a konec mě překvapil. Už se těším na další díl.

david5746
24.05.2018 4 z 5

Až teď zjišťuju, že mi utekl druhý díl a že toto byl třetí, no naštěstí to moc nenavazuje.
Temné hlubiny je další z příběhů inspektorky Eriky, tady se jedná o 26 let starý zločin. Překvapivě se i po té době najde kupa stop a zločin je ve finále zdárně vyřešen. Ikdyž pár logických děr se tam najde. Soukromá linka je hodně v pozadí a sestra ze slovenska spíš na ozdobu, nejspíš předehra k dalším dílům.
Děj dobře plyne, kniha se dobře čte. A co do čtivosti se mi to líbilo víc, než díl první.

kululinka
23.05.2018 5 z 5

Zatím nejlepší, co jsem od autora četla. Dokonce i Erika už mi tolik nelezla na nervy a byla sympatičtější :-)

Kláraaa20
23.05.2018 5 z 5

Po dočtení knihy můžu říct jenom:OMG! To bylo dokonalé. Měla jsem vymyšlené různé teorie, jak by mohla kniha dopadnout a přesto mě závěr neuvěřitelně překvapil dávám 467347/10. ÚŽASNÉ!!

Awča
22.05.2018 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Fakt mě Erika baví. Oblíbila jsem si i ostatní postavy kolem ní. Styl autora mi vyhovuje.

Šlupka09
21.05.2018 5 z 5

Mám ráda případy s Erikou (heart) a tenhle díl byl naprosto úžasný! Stejně jako ty dva předchozí a těším se na dalšíííííííííííííííííííííííí!

nicole1990
21.05.2018 5 z 5

ze všech tří dílu se mi temné hlubiny líbili nejvíc :-) mám ráda případy Eriky

Altaira
15.05.2018 4 z 5

Oproti predchádzajúcim dvom dielom o trošku slabšie. Občas mi príde, že autor sa snaží vykresľovať hlavnú postavu ako nezávislú ženu, ale v konečnom dôsledku z nej robí totálnu kravu. Je pravda, že je to možno tým, že je to chlap a píše o žene, fakt neviem. :) Každopádne hlavná hrdinka mi nie je chvíľami moc sympatická - a to už od začiatku. Inak dejová línia slabšia, záver nakoniec síce super, ale predtým trošku naťahané na môj vkus. Som každopádne zvedavá na 4. časť.

muchomurka
14.05.2018 3 z 5

Námět dobrý, ale... Ale nemám ráda, když je většina knihy o tom, jak vyšetřovatelé nic nového neobjevují, pořád tápou na místě a jenom doufají. Všechno podstatné se jim děje za zády, napíchnuté telefony, kapitoly z pohledu pachatelů, atd. Do toho spoušť v citové rovině hlavní vyšetřovatelky a nečekaný příjezd rodiny. Na mě trochu moc a zároveň nic. Zmatek, Erika pořád někam utíká, pořádně s nikým nemluví, vůbec nechápu, proč ji u policie trpí.
A náhlý převrat ve vyšetřování až v poslední čtvrtině knihy, to bylo dlouhé čekání. Závěr byl lehce nečekaný, ale hrozně rychlý. Za mě nic moc.