Jak hacknout zlomené srdce

Jak hacknout zlomené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456123/bmid_jak-hacknout-zlomene-srdce-wvs-456123.jpg 3 263 263

Mel Stricklandová se přes den trápí na helpdesku ve firmě pro start-upy. Její práce je pomáhat namyšleným programátorům, co si nedokážou spravit ani vlastní počítač a přitom mají vymýšlet geniální nové podnikatelské záměry. Po večerech chodí Mel na pochybná rande domluvená přes seznamkovou aplikaci Fluttr. Jedna schůzka je horší než druhá, a když jí zase jednou přijde místo normální zprávy fotka pánského přirození, rupnou jí nervy. Sama je výborná programátorka, a tak vytvoří vlastní aplikaci, kam můžou ženy psát recenze na muže, co se neumí chovat. Jmenuje se JerkAlert a okamžitě se rozšíří po celém internetu. A Mel má najednou plné ruce práce. Aby toho nebylo málo, její skoro přítel, Alex Hernandez (jediný z jejích kolegů, co není úplný kretén) nemá ani tušení, že populární aplikaci vymyslela ona. Melanie je postavena před těžké rozhodnutí, které jí buď zničí kariéru, vztah a přátelství kolem, nebo jí navždycky změní život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

How to Hack a Heartbreak, 2019

LadyCotton
27.01.2021 4 z 5

Mě se knížka líbila - pokud jste se někdy snažili seznámit pomocí seznamovací appky, rozhodně se ve spoustě situací poznáte :-) Mě navíc pobavilo i IT prostředí, jelikož je mi blízké. Knížka mě rozhodně pobavila.
Je to klasická, nenáročná oddechovka. Nečekejte hluboký příběh, jen rychle plynoucí příběh, který skončí (jak jinak než) dobře :-)

Kajuska6
25.01.2021 3 z 5

Tahle kniha byla pro mě vítaná oddechovka, rychle se četla, i když jsem od počátku tušila, jak dopadne.

veverrka11
24.01.2021 3 z 5

taková příjemná oddechovka, kterou jsem přečetla po večer během učení se na zkoušku. Od knihy jsem si nic neslibovala a tak jsem byla příjemně překvapená. V druhé polovině knížky mi už ale chování Mel přišlo hodně podivné...

Ronnie68
24.01.2021 5 z 5

Tuto knihu jsem nějakým způsobem našla na internetu a nějak jsem si od ní tolik neslibovala ... Ale udělala na mě dojem ... Příběh mě zaujal už od začátku ... Bylo to skoro jako z reálného světa se šťastným koncem ... Úplně jsem to hltala ...

nela3812
15.01.2021 3 z 5

Příběh je opravdová oddechovka. Nečekala jsem velký zamilovaný příběh, co téměř neodpovídá reálnému životu. Naopak více než romantický příběh je v knize popsán současný stav seznamování na internetu a samotný vliv internetu do našich životů. Tento "vedlejší" příběh má čtenářům více co říct a opravdu odpovídá reálným zážitkům.

Doporučuji knížku jako oddechové čtení, které se příliš nevzdaluje reálnému životu. Příběh vás nenutí hloubat nad hlavní myšlenkou a příjemným způsobem podává realitu dnešního života.

petusska01
08.01.2021 2 z 5

Popravde som sklamaná. Naozaj sa z toho príbehu dalo vytrieskat viac. Mam dojem ze ani Mel ani Alex neprejavili štipku osobnosti, dokonca tie kamošky sa mi páčili viac. Samozrejme Mel bola šikovná, ale ozaj protivná, nezaujímavá a Alex tak isto. Dokonca mi to neprišlo ani romantické. Nebolo to úplne príšerne ale také nemastne neslane.

Hakate
07.01.2021 3 z 5

Takové oddechové čtení, kdy člověk nechce přemýšlet a má chuť přečíst si něco, co dopadne dobře.
Základní příběh o lásce, přátelství, boji za spravedlnost, pracovním nástraham. A o tom, že když se něco pos***, člověk se nesmí zavrtat do písku a jít si za svém, zasazený do aktuální doby plné internetu a s a seznamování na internetu.

studentice
02.01.2021 2 z 5

Pro mě průměrná červená knihovna..

Pettinka
01.01.2021 3 z 5

Takova klasicka romantarna. Na odreagovani fajn :) ctivy, sympaticky. To zas jo.

bigben
28.12.2020 3 z 5

Oddechové čtení na svátky, se spoustou věcí naprostý souhlas...jen ten sladký konec na závěr...

dawson321
27.12.2020 4 z 5

Musím se přiznat, že jsem se u knížky dost bavil, i když je psána spíše pro ženy. Obecně mě téma seznamování na internetu a přes aplikace baví a líbilo se mi i prostředí start-upů. Příběh obsahuje vše, co správná oddechová komediálně laděná kniha má obsahovat - zradu, lásku, úspěchy... Rozhodně doporučuji k přečtení.

alzbeta4340
23.12.2020 3 z 5

Jednoduchý romantický příběh. Bude se líbit spíše mladším čtenářkám, které zajímá seznamování a randění přes internet.

jana9347
16.12.2020 3 z 5

Oddechové čtení

Knihomolka97
16.12.2020 3 z 5

Potřebovala jsem něco pohodového a přesně tento účel kniha splnila. Velmi příjemná oddechovka. :)
Romantická linka pěkná, Alex byl velký sympaťák. ❤
Trošku mi ale vadilo, že skoro celou dobu z příběhu vyplývalo, že špatní jsou POUZE muži. Neříkám, někteří byli opravdu svině (tento výraz jsem použila oprávněně), ale prostě ne všichni. Mel mi v tomhle přišla strašně naivní. Jako kdyby ženy nic takového nikdy neudělaly.
A ten konec mi přišel takový urychlený.
Každopádně ale ve výsledku převládá spokojenost, přečteno jsem měla za pár hodinek. Na 4⭐ to asi není, takže dávám 3,5⭐.

EvikU.
14.12.2020 3 z 5

Kniha byla celkem v pohodě. Konec už mě vyloženě bavil. Taková oddychovka. A pravda o internetu. Je to mor mnohdy ty sociální sítě. Mají své plus i mínus.

Nšo-či
01.12.2020 5 z 5

Kniha vystihuje dnešní dobu.

ivetapl
28.11.2020 3 z 5

Jako odpočinkové čtení asi jo. Ale knížka mě nějak nevzala...čte se lehce, ale něco mi tam chybělo...znovu určitě číst nebudu..

pogmanka
26.11.2020 3 z 5

Příběh se četl lehce, na oddech bez přemýšlení ideální. Přesto místy mi přišel, až příliš jednoduchý. Nejspíš jsem už úplně nebyla cílovka. Každopádně i tak jsem si příběh užila.

Louisareading
21.11.2020 5 z 5

Knížka se mi líbila, je to taková s lehkostí napsaná oddychovka, a takové já mám nejradši.

anej
18.11.2020 3 z 5

Fajn oddechová knížka, kterou jsem po delší době přečetla za večer. Měla jsem trochu čtecí krizi, do ničeho jsem se nemohla pořádně začíst a toto mi pomohlo zase nakopnout. Jednoduché, čtivé, člověk nemusí moc přemýšlet. Hezký příběh :-)