Každý něco skrývá
Mary Higgins Clark
Sestrám Kate a Hannah před osmadvaceti lety zahynula při lodním neštěstí matka. Otci jsou od té doby dcery zcela lhostejné, jen pije a rozhazuje peníze. Pak dojde k výbuchu, po němž vážně zraněná Kate upadne do kómatu. Právě v tomto stavu si vybaví, co jako dítě vytěsnila z mysli. A někdo za žádnou cenu nechce, aby vzpomínka vyšla najevo… i kdyby měl zabít…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2014 , AlpressOriginální název:
Daddy's Gone a Hunting, 2014
Souhlasím s některými komentáři přede mnou. Opravdu jsem už od autorky četla lepší knihy, ale i tak jsem se zaujetím čekala jak se vše rozuzlí a kdo nakonec vraždil. Myslím si že stojí za přečtení..
Kdybych nečetla ostatní knihy od této autorky, asi by se mi líbila víc. Je to jedna z jejích slabších knížek, přesto pobaví, ale už tolik nenadchne.
Nic překvapivého do této autorky. Nebyla to nejlepší kniha, kterou jsem od ní četla, ale bavilo mě ji číst a rozhodně si přečtu i další, hned jak vyjde.
Ńepatří k úplně perfektním knihám, jako kdysi psávala tato autorka, ale i tak mě potěšila
Další příběh M.H. Clark...nezklame, ale už tolik nenadchne. Po přečtení všech knih M.H.Clark už člověk ví předem, co může čekat, jak se to nejspíš vyvine. Přesto stojí za přečtení.
Od této autorky několikátá kniha, ale řadím mezi ty horší. Hrozně natažené a navíc jsem od poloviny tušila co tam nehraje. Ale na Mary určitě nezanevřu, už jdu na další knihu od ní ,, Zrychlený tep"
2003 | Tatínkova holčička |
1997 | Měsíční svit ti sluší |
2004 | Kam se poděly děti |
2001 | Dělej, že ji nevidíš |
2001 | Patříš mi |
Já jsem spokojená,zajímavě napsané a opravdu až do konce napínavá.
Vždy jsou lepší a horší knihy,ale je to pouze o obsahu,každému sedí něco jiného.