Kde končí řeka
Nora Roberts
Dcera zlatého hollywoodského páru Olivia zažila jako dítě děsivou noc, kdy ji přízrak s tváří otce připravil o matku. Na přání příbuzných pak vyrůstala ukrytá před zraky veřejnosti, uprostřed přírody na severozápadním pobřeží Pacifiku. Po letech se za pomoci mladého spisovatele pokouší osudnou noc zrekonstruovat, ale přízrak jí je opět v patách...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2002 , AlpressOriginální název:
River's End, 1999
Noaha jsem si strašně moc oblíbila. Livvy se chovala chvílemi divně - podle mě to občas bylo nereálné.
No a vraha jsem si - k mému překvapení - tipla dobře. To byl tedy bastard!
Kniha jinak Ok, ale asi bych se k ní nevrátila. Nebyla špatná, ale nic extra na ní také nebylo, takový průměr, řekla bych. Jinak moje 1. od N.Roberts
Moc dobře se mi četla, přestože jsem od začátku tušila, kdo je vrah. Vůbec mi to nevadilo.
Čtivá kniha střídajíci romantické části s napětím a gradujíci v překvapivý závěr. Budu se muset poohlídnout po další tvorbě p. Roberts.
z tejto knihy mam trochu zmiešané pocity. každopádne od Robertsovej radšej čítam série, knihy na pokračovanie a hlavne romantické. toto má veľa prvkov z detektívky, takže u mna nezabodovala
Fakt super knížka, trocha romantiky i trocha napětí. A rozhodně překvapivý závěr, to jsem opravdu nečekala... Takže nejvyšší hodnocení, doporučuji.
Úžasná knížka s napínavým dějem a překvapivým koncem. Jednoznačně pět hvězdiček, protože tahle knížka je plná lásky, štěstí, nenávisti, pomsty, napětí atd... A konec knihy mě opravdu překvapil.
Pěkně vykreslené charaktery postav. Kniha je dobrá, napínavá, docela mě dostalo, že vrahem byl zrovna ....
Nedávno jsem přečetla Nebezpečné útočiště od stejné autorky a zjistila jsem, že tyhle dvě knížky mají hodně společných motivů. Rozdílná je jen detektivní zápletka. Ale i když mi u jiných knížek vadí, že se motivy opakují, u těchto mi to nevadilo, protože se to krásně čte. Je tam láska, krásná příroda, napětí, zajímavé postavy. Líbila se mi postava Celie, té věčné eko-bojovnice, ta mi byla sympatická. Rozuzlení jsem malinko začala tušit už pár stránek před koncem, ale i tak jsou ty závěrečné scény hodně napínavé. Krásné relaxační čtení.
Veľmi pekne napísané, napínavé do poslednej chvíle. Už som si zvykla, že Robertsovej príbehy majú nečakaný záver, ale toto ma dostalo, i keď niekde v polovici knihy som uvažovala, čo ak je skutočným vrahom tento? Samozrejme, že vám neprezradím kto, nemuseli by ste to už ani čítať.
Naprosto parádní knížka. Opět další z Nořiných, která stojí za to. Skvěle napsaná, čtivá, o čemž ostatně svědčí i fakt, že jsem ji včera začala číst a dnes je dočtená.
Rozhodně jedna z jejich nejlepších knih ( a to jsem jich už přečetla docela dost ).... Po napínavém a děsivém úvodu vás autorka ukolébá tím, že se děj točí kolem vztahu Olivie a Noaha a vy úplně zapomenete, že tam je vlastně pořád někde pěkně sadistický vrah.... Až ke konci jsme začala přemýšlet a váhat, jestli je vrah opravdu vrahem.... a ten konec byl naprosto nečekaný.... SUPER !!!
Nora Roberts umí opravdu vtáhnout čtenáře do děje. Na začátku knihy je popsané tak velké utrpení malého děvčátka a celé rodiny, až jsem i slzy uronila. Četla se jedním dechem. Napsala bych, že je to jedna z těch lepších knih, ale lhala bych, jelikož její knihy jsou prostě úžasné a to úplně všechny, které jsem dosud četla.
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
PŘÍJEMNĚ PLYNOUCÍ PŘÍBĚH.NENÍ TO KLASICKÁ DETEKTIVKA , SPÍŠ PSYCHOLOGICKÝ POHLED NA MYŠLENÍ LIDÍ ZASAŽENÝCH TRAGÉDIÍ.
JE ZVLÁŠTNÍ,ŽE I JÁ JSEM TUŠILA KDO JE VRAHEM ,PŘESTOŽE MYSLÍM,ŽE ŽÁDNÉ INDÍCIE NEBYLY NAZNAČENY. ALE JAK SE ŘÍKÁ , VRAHEM NEMŮŽE BÝT NĚKDO O KOM SE SPISOVATEL NEZMÍNÍ.