Udo Ulfkotte
V této knize se dozvíte, v jakých lobbistických organizacích jsou zastoupeni jací novináři. Autor uvádí stovky jmen a pohlédne do zákulisí těch organizací, které naše média propagandisticky jednostranně ovlivňují: Atlantik-Brücke, Trilaterální komise, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute a Institut pro evropskou politiku (Institut für Europäische Politik).... celý text
Literatura naučná Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: 2018 , Naše vojskoOriginální název:
Gekaufte Journalisten: Wie Politiker, Geheimdienste und Hochfinanz Deutschlands Massenmedien lenken, 2014
Kniha o tom jak novináři ohýbají pravdu v Německu a pro koho pracují, podobné praktiky se dějí i u nás, lhaní novinářů patří k jejich řemeslu, pracovník CIA prohlásil je jednodušší koupit na měsíc novináře, než sehnat na měsíc kvalitní prostitutku.
antiglobalizační masmédia (tisk, rozhlas, TV, internet) tajné služby novináři propaganda žurnalistika lhaní, lži politici mocenské zájmy cenzura
2018 | Koupení novináři: Jak politici, tajné služby a finanční elita Německa usměrňují hromadné sdělovací prostředky |
2007 | Válka v temnotách – Skutečná moc tajných služeb |
2003 | Hrozba terorismu |
2002 | Pullach s.r.o. - Spolková zpravodajská služba v akci |
Smutné čtení. Odkrývá, jak je balamucena veřejnost, jak novináři nedodržují etiku a přestávají být novináři. Jsou pouze hlásné trouby. Bohužel, nejen v Německu.