Pozdvižení v Pompejích

Pozdvižení v Pompejích
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215672/mid_pozdvizeni-v-pompejich-215672.jpg 5 165 165

Společně s Bárou zažijete další napínavé dobrodružství plné záhad a nečekaných odhalení. Kouzelný atlas tentokrát Báru přenese do Pompejí r. 79 n. l., pouze několik měsíců před výbuchem Vesuvu. Jako otrokyně se dostane do domu duumvira Lucia Lollia, kde si najde řadu přátel.

Simeona
26.07.2016 5 z 5

Kniha mě velice zaujala. Byl to první díl, kde autorka smísila dobrodružství s detektivkou a neopomněla ani na dávku humoru. Ze všech knih se mi právě tato líbila nejvíce a proto ji doporučuji si přečíst.

any333
03.07.2016 5 z 5

Tenhle díl se o hodně lišil od předchozího. Byla tam zapletena detektivka, takže další plus. Jen ta římská pojmenování byla trochu složitá, pro toho, kdo by je slyšel poprvé.

kamila234
17.06.2016 5 z 5

No mně kniha zaujala ctu uz ji po sty pořád dokola a teď si chci koupit karla iv.

akcinel
14.10.2015 5 z 5

Dobrodružství, fantasy, detektivní zápletka = 3 v 1. Poutavě napsaná kniha pro dnešní děti. I já dospělá jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Super knížka do kategorie rodinné čtení!

MirijamFrankl
19.05.2015 5 z 5

Moc se mi líbila. Je to takové ,,opravdové fantasy", doufám, že v posledním díle Bára rozluští záhadu atlasu a třeba potká i toho, kdo ho sestavil

Pavlnka
15.04.2015 5 z 5

Měla jsem přečteno za jeden večer. Super dětská knížka a oddech po severských detektivkách :).

Alenes
12.02.2015 4 z 5

Sice jsem první díl nečetla, ale druhý díl se mi celkem líbil i tak a bylo to celkem zajímavé.

Nemesis Moriko
19.06.2014 4 z 5

Kniha byla mnohem lepší než první díl, sice to není žádná "nejúžasnější knížka co jsem kdy četla", ale rozhodně je to příjemná oddychovka =)

DračiceLaura
04.06.2014 5 z 5

Tahle kniha byla lepší než první, už jen proto, že Pompeje jsou velmi zajímavým místem pro dobrodružství 11-letté holky.

anibeni
20.08.2013 4 z 5

Tato kniha mne bavila daleko víc než první díl... Příběh byl lepší, zápletka byla zajímavější..

Katee
07.08.2013 5 z 5

Bavilo mě to, hlavně jak se řešila ta záhada s klíčem a zmizelými penězi :)