Království snů
Judith McNaught
Westmoreland série
1. díl >
Rok 1497. Román jedné z nejslavnějších spisovatelek romantické historické prózy, se odehrává v 15. století. Vypráví příběh mladičké skotské šlechtičny Jennifer Marrickové, kterou unese z klášterní školy všemi obávaný válečník Royce Westmoreland, vévoda z Claymoru. Jennifer se mu sice pokouší vzdorovat, brání se však marně touze, kterou v ní Royce probudí. Zvítězí posléze láska nad pýchou i ohledy na rodinu, které Jennifer sužují?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , BaronetOriginální název:
A Kingdom of Dreams, 1989
Pěkná, ale cosi mi tam scházelo...když to srovnám s jinými knihami od této autorky, nemohla jsem si hlavní hrdiny dlouho oblíbit, nevím, čím to je. Rozhodně ale stojí za přečtení.
Tento historický román určitě stojí za to si přečíst. Nepopířám, že mám oblíbenější historické romány, ale děj s romantickou zápletkou není vůbec špatný.
Můj nejoblíbenější historický román. Krásný, romantický příběh u kterého se i pobavíte. Knihu jsem četla dvakrát a určitě se k ní ještě vrátím.
Moje nejoblíbenější kniha od Judith McNauqht.....nádherný, romantický, zábavný příběh, který čtete jedním dechem... nejlepší prevence na depresi co znám, četla jsem jí mnohokrát :D
2007 | Království snů |
2005 | Whitney, moje láska |
2009 | Láska nebeská |
2006 | S tebou až navěky |
2004 | Dokonalá |
100* by mi nestačilo. Nádherný příběh, krásná kniha, úžasný hrdina!!!!