Krásny omyl

Krásny omyl
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406521/mid_krasny-omyl-Rt9-406521.jpg 4 973 973

Caina Westa som stretla raz večer v bare. Zazerala som naňho, čo si nesprávne vysvetlil ako záujem. Prihovoril sa mi, no ja som ho bez mihnutia oka poslala do čerta. Vynadala som mu do egoistických klamárov a podvodníkov, až fešák vyvaľoval oči. Viete, pred časom zbalil moju kamarátku, pričom pozabudol na jednu maličkosť. Bol ženatý. A tak som mu vyčistila žalúdok. Vysvitlo však, že som vybehla na nesprávneho. Veď som sa aj čudovala, prečo sa tvári tak nechápavo! Skrátka, trápna situácia. Z podniku som zdúchla a ani mi nenapadlo sa ospravedlniť. Zbytočná strata času. Aj tak toho plejboja už v živote nestretnem, všakže? Presne to som si myslela... až do chvíle, keď som na druhý deň ráno vošla do triedy. Nuž, dobré ráno, profesor West. Som vaša nová asistentka.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Beautiful Mistake, 2017

PetraN17
07.07.2019 5 z 5

Moc pěkná knížka, zase jedna z těch, co se čtou jedním dechem

MarKy95
06.07.2019 5 z 5

Moc pěkná kniha. :)

Evka3814
04.07.2019 5 z 5

Další moje oblíbené autorka, která nezklame,takže nemohu než dát 5☆Zhltla jsem to jako malinu. Opět krásné čtení sice bolavé téma,ale samozřejmě s krásně sladkým koncem:)
Líbil se mi začátek jak ho pěkně sprdla;)
Ps:obálka je taky fajne,jednoduchá a aspoň jsem si mohla lépe představit pana učitele:)))

mirka2558
04.07.2019 5 z 5

Veľmi pekná kniha :) určite odporúčam. romantika, oddychovka pre mňa

Kukicka
04.07.2019 4 z 5

Asi 70% knihy se mi libilo moc. Dokonce jsem na dovolene, kdyz manzel i syn usnuli v hotelovem pokoji sla do koupelny a do noci jsem tam sedela na rucniku oprena o dlazdice a cetla:-D :-D. Zacinam si rikat, ze asi nebudu uplne normalni :-D. Ale zpet ke knize. Konec uz poskytl klasiku a nic co bych necekala. Prijde mi, ze se kniha malinko lisi od ostatnich knih autorky, ale precteni urcite nelituji

lusitta05
03.07.2019 5 z 5

Nečakala som že táto kniha bude taká iná, mám trochu zmiešané pocity. Ale mám rada, keď sa stratené nájde, všetko zapadne na svoje miesto a nakoniec to dobre dopadne.