V tvojí kůži
Lisa Renee Jones
The Inside Out série
1. díl >
Mladé učitelce Sáře se náhodou dostane do rukou deník jakési Rebeccy, v němž objeví lechtivé dopisy, které si majitelka deníku vyměňovala s neznámým mužem. Sára neodolá pokušení a rozhodne se číst dále… Čím více se do deníku noří, tím více také propadá příběhu bouřlivé milostné aféry, plné...
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
If I Were You, 2012
Při současné přesycenosti trhu tímto druhem literatury už čtenář obtížně hodnotí. Každopádně se kniha četla hezky, i když u některých pasáží nešlo nesrovnávat, s již vydanými díly podobného žánru. A ten konec.... no. Budu si muset počkat na druhý díl.
Velice zajímavá kniha, hned od začátku mě vtáhla do děje.... ale brutálně mě vytočil ten konec :) Teď budu netrpělivě čekat na další díl :)
Docela zajímavá verze erotického příběhu. V poslední době je těchto knih tolik, že je těžké něčím překvapit, i tak mě tato kniha nezklamala. Ale už mi vážně začínají vadit série a ten konec to jako vážně? Těžko by autorka našla méně vhodnou dobu, kdy knihu ukončit, ale rozhodně mě to donutí přečíst další díl. :-)
sex muži pro ženy erotika sexuální násilí deníkové záznamy milenci
já jsem spokojená. kdyby se autorka tolik neopakovala a neustále čtenáři (spíš asi čtenářce, neboť si nedokážu představit, že tuto knihu by přelouskal muž) nepřipomínala jak úchvatní oba mužští hrdinové jsou a samozřejmě jak dominantní a bohatí a perfektní a úspěšní a žádoucí a sexy a hahaha, tak bych byla spokojenější. kniha kromě sexu má i to, co plno ostatních ne a to zápletku. Copak se asi stalo s Rebeccou? Další díl si určitě nenechám ujít.