Lady Fuckingham

Lady Fuckingham
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471514/lady-fuckingham1fS1Aq-Dx8-.jpg 3 2139 2139

Novela Lady Fuckingham aneb Všichni to přece dělají byla poprvé publikována na pokračování v erotické revue The Pearl, která vycházela v prudérní viktoriánské Anglii mezi lety 1879 a 1880. Objevila se nečekaně a její iniciátoři dosud zůstávají obestřeni tajemstvím. Šířila se mezi nejvybranější společností z vysokých kruhů, která si v soukromí nestydatě libovala ve skotačivých dobrodružstvích mladých aristokratických hrdinek se svými spolužačkami, služkami a komorníky. Po vydání osmnáctého čísla revue za stejně podivných okolností zanikla. Zpověď nezbedné dámy, Lady Fuckingham, své publikum nadlouho přežila a dodnes patří k vrcholům lechtivé literatury. Nakladatelská anotace.... celý text

Literatura světová Novely Erotika
Vydáno: ekniha , Městská knihovna (Praha)

Lady Pokingham

veru_nedvedova
24.05.2017 3 z 5

Varování: Bez alkoholu a bez alkoholu to přečíst nelze.
Po této knize jsem sáhla opravdu jen ze zvědavosti. Ještě než jsem ji začala číst, prečetla jsem si na tuto knihu různé recenze. Pobavilo mě, že spoustu komentařů bylo o tom jak je kniha pohoršila, že v půlce museli přestat protože to je odporné a nechutné. Přitom si myslím, že tohle téma už určitě znají. No, každopádně to není o nic horší než Padesát odstínů. Jen s tím rozdílem, že tady není žádná omáčka kolem. V Odstínech jde hlavně o to, že hlavní hrdinka potká miliardáře a ten jí nutí utrácet jeho peníze. Je tam spoustu zážitků na vysoké úrovni a bla bla bla. Tady jde jen o lásku. Sice je to láska k sexu, ale co.
Není to můj šálek kávy, tuhle literaturu nevyhledávám, jak jsem říkala, četla jsem to jen ze zvědavosti. Ale ti lidi, co psali, že je to hřích i to číst

Thromulus
23.05.2017 5 z 5

Věděl jsem do čeho jdu, takže mě kniha zas tak nepřekvapila a byla docela v pohodě :D

TanjaMarková
16.05.2017 3 z 5

Od Oscara Wilda jsem jsem četla Obraz Doriana Graye a nedokážu i představit, jak může jedna osoba napsat knihu jako je tato a následně se pustit do tvorby tak drsného psaného porna v podobě Lady Fuckingham. Naprosto chápu, že je jeho autorství zpochybňováno.
Přestože mám představu o erotice podstatně jinou, knihu jsem přečetla (po etapách a chvílemi s nechutí) a rozhodně mi změnila pohled na tuto dobu. Číst po Lady F. něžného Maupassanta je opravdu ledová sprška.

Adilajla
16.05.2017 5 z 5

Porno v knize, o proti 120 dnů Sodomy to byla pohodová kniha :D

JamesF29
14.05.2017 1 z 5

Slova dávala smysl a věty se daly číst, proto věnuji jednu hvězdu. Jinak se jednalo o pornografii toho nejhrubšího zrna s pouhými náznaky příběhu, který primárně dával hlavní aktérce možnost se místně přesunout, a tím pádem osouložit další postavy.

Petra88
09.05.2017 1 z 5

Nečekala jsem, že to bude až tak drsné. Dočetla jsem jen proto, že knihy dočítám. Knihu jsem hned prodala, tak snad jinde udělá víc radosti.

hass33
09.05.2017 3 z 5

Túto knihu by si mali povinne prečítať všetci milovníci Fifty Shades

_Joker_
13.04.2017 4 z 5

K tého knize jsem se už hodně dlouhou dobu chtěla dostat. Podařilo se mi to až díky kamarádce, která mi ji půjčila se slovy, že ji na 50 stránce musela zavřít, protože to na ni bylo moc. Já ji naopak přečetla až do konce a nelituju. Je to jako dívat se na porno jen s tím rozdílem, že si to čtete. :D Za mě palec hore.

nikol1774
31.03.2017 4 z 5

Nedávno když jsem četla poslední erotickou knihu jsem psala, že kdyby náhodou někdo měl něco originálního aby mi dal vědět a kamarád mi přinesl tuhle knihu. Nejdřív jsem jí nedávala vůbec žádné šance, ale když jsem jí otevřela začala jsem koulet očima. Knížka je sexuální od první do poslední stránky a konečně to není klasickej erotickej děj (šéf a asistentka). Po přečtení knihy jsem si řekla jediný a to ''wow''. Takhle knížka je fakt krutá.
Pět hvězdiček jsem nedala protože když třicetiletý chlap spí s dvanáctiletou holčičkou a ještě k tomu to chtěla ta holčička tak to už mi to přišlo dost přehnaný.

Leluse
20.03.2017

Taková pěkná prasárnička :) všichni se všemi na různé způsoby...

Nelička
19.03.2017 3 z 5

přečteno asi za 5 hodin :D žádný příběh, za to mnoho inspirace pro obohacení sexuálního života pro pokročilé :-D :-D :-D Oskar se toho prostě nebál :-D

Teninka
10.02.2017 3 z 5

Knížka je docela dobrá, ale prostě ji nejsem schopná přečíst do konce, už dva roky jsem cca v polovině :-D (proto ty tři hvězdy)
Děj se často opakuje a je to fakt "pořádně" erotická knížka (s 50 odstíny šedi se to opravdu nedá porovnávat, to je jiné porno :-D)
No doufám, že to někdy dočtu :-)

Nicol13
09.02.2017

V psaném pornu se tolik neorientuju, takže nemohu objektivně zhodnotit.
Každopádně jsou v knize opravdu rozmanité popisy.
No.. nerudla jsem u toho.. a když už ano, tak smíchy. Některé výrazy stály za to.
Ale pokud mám hodnotit dějovost, tak šílená nuda. Zhruba po půlce už mě to nebavilo.
To bylo pořád dokola... Každopádně, kdyby to někdo natočil (pokud se tak již nestalo), mohla by to být dobrá zábava :D

-Pečivo-
30.01.2017 2 z 5

Příběh o prcájících hraběnkách z Anglie. Chápu, že to moji babičku mohlo před x lety šokovat. Erotická literatura je přežitek stejně jako karavan. Buď chci bydlet (kniha), nebo jezdit autem (Pornhub).

Půca4
25.01.2017 3 z 5

No já nevím, tahle knížka se ani nedá okomentovat.. Každopádně si myslím, že to dočetl jen ten, který na to má žaludek :D Což jsem já občas neměla..

mika251
14.01.2017 2 z 5

Čo na to povedať :) Neviem prečo som si myslela, že pornoliteratúra je záležitosťou modernej doby, 19. storočie bolo očividne tiež pekne zhýralé :) Netrúfam si hodnotiť, či bol alebo nebol Oscar Wilde autorom, ono akúkoľvek literárnu hodnotu by sme v tomto počine hľadali ťažko. Ale pobavilo :)

P-Verca
14.01.2017 1 z 5

Kniha se mi nelíbila. Ze začátku bylo čtení celkem pěkné. Ale později se děj stále opakoval, a pak už to dle mého ani děj nebyl. U knihy jsem se hodně přemáhala abych ji opravdu dočetla.

Welinie
10.01.2017 3 z 5

No jak to jenom napsat. Psané porno? :D A ještě ve "středověku" :D

Eliot30
07.12.2016 5 z 5

To se nedá okomentovat !

FemmeFragile
16.11.2016 3 z 5

Lady Fuckingham je bezpochyby jedno z nejzvláštnějších a "nejpochybnějších" děl, jaká jsem kdy od klasických autorů četla. Kdo alespoň trochu zná tvorbu Oscara Wilda (a ještě spíše jeho život a založení), asi by do něj neřekl, že z jeho pera vyjde podobně "nízký" žánr, a už vůbec ne, že jeho hlavní hrdinkou bude žena, hrdě se oddávající chlípným hrátkám s muži i ženami - jediné, co chybí, jsou asi už jen zvířata a mrtvoly (v tomto případě vás docela dobře mohu odkázat na Karáska ze Lvovic nebo Markýze de Sade, tam se jistě něco takového najde) - možná proto je jeho autorství tak zpochybňované, a vůbec bych se nedivila, kdyby text opravdu nebyl jeho.

Co se knihy týče, rozhodně v tomto díle nečekejte závratnou zápletku: v celé knize se - jak říká sama hlavní postava Beatrice - totiž jen šuká, šoustá, šouní, píchá a roní milostné šťávy.

Spíš než cokoliv jiného bych Lady Fuckinghamovou označila za malý exkurzi do zvrácené stránky Wildovy doby - což není až tak špatná nabídka. Za mě tři hvězdy.