Láska mého života

Láska mého života
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454642/mid_laska-meho-zivota-5TT-454642.jpeg 4 605 605

Bylo to nejkrásnější léto mého života. Tehdy jsem potkala kluka svých snů… Jenže všechno hezké jednou skončí, i to nejkrásnější léto. Za těch deset let, které uplynuly, jsem na něj často myslela… a bylo mi líto, že jsem ho už nikdy nepotkala. Ale osud má s lidskými životy své plány a my musíme jeho hříčkám čelit. Když jsem se znovu vrátila do míst, kde jsem strávila své nejkrásnější chvíle, věděla jsem, že je jen otázkou času, kdy se s ním znovu setkám. Ale jsem na tohle setkání připravená? Co když mě bude nenávidět? Co když bude milovat nějakou jinou?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

The Day He Came Back, 2019

lusitta05
27.09.2020 4 z 5

Áno, bolo to super, ale nie na 5 hviezd. V prvej časti knihy to boli decká, ale vždy boli akože úprimní a bolo to také sladké. V druhej časti ma išlo poraziť, keď
Raven Gavinovi celú dobu nepovedala, ako to naozaj je. Preto som sa nevedela dočkať konca, lebo už ma štvala. Ale som rada, že to dobre dopadlo. Prečítané za jedno upršané dopoludnie.

Evka3814
27.09.2020 5 z 5

No číst tuto knihu bylo jako plout na růžovém obláčku:)Bylo to trochu přeslazené, ale co už,u pohádek to tak chodí. Dala jsem to na jeden zátah,ufffff. Prostě to nešlo přestat:)))Gavina a Raven jsem si hned oblíbila,takže za mě parádní oddychovka. No a obálka je už jen taková jednohubečka;)

jeny-v
26.09.2020 5 z 5

První, co mě napadlo asi v polovině knihy - Romeo a Julie nikoliv z Verony, ale z Palm Beach. Romantický příběh Raven a Gavina v době prázdnin byl pohlazením u srdce. Raven spolu a matkou Renatou pracuje u Mastersonových, kde ze zamiluje do staršího ze synů. Jenomže život si s nimi nepěkně zahraje a to díky zlobě jedné blízké osoby. Oba však překonají smutek, bolest, prázdnotu a touhu, aby se po deseti letech opět setkali. Na pomoc napravit starou křivdu přispěchají kamarádka Marni a Weldon. S nadějí v budoucnost se svěřuje Raven: "Věděla jsem, že Gavin je pro mě ten pravý - láska mého života". Bezva námět, super konverzace a milí hrdinové - tak to P. W. umí.

MarKy95
26.09.2020 5 z 5

Moc pěkná kniha, ten epilog byl krásný.

zuzak82
25.09.2020 3 z 5

Na knihách Penelope Ward je pro mě zajímavé, že jsou pro mě většinou takovou jednohubkou a obvykle je nemám potřebu podruhé číst. Přesto si vždy koupím další novou knihu. A opět jsem dostala to co obvykle.
Příběh, který se lehce čte, sympatické postavy a děj docela utíkal. Bavila mě více první část z mládí Raven a Gavina, než následující děj o 10 let později. Příjemně mě překvapil vývoj u bratra Gavina.

jani.ruzicko
25.09.2020 4 z 5

Musím říct, že první část mi přišla, jak od někoho jiného než od Pen... přišlo mi to nějak naivně, jednoduše napsané... až moc rychlé a prostě jako jiný styl, než jsem u autorky zvyklá =)

Každopádně druhá část už byla skvělá a já autorku znovu našla. Dojemná pohádka =)

ivetapl
25.09.2020 5 z 5

Oddechovka, úžasná knížka! Za mě zatím nejlepší od Penelope. Přečteno za 24 hodin! Krásný příběh.

Ketfl
25.09.2020 4 z 5

První část knihy byla jako sladká pohádka o patnáctiletých. I jsem si říkala, že bych chtěla vidět kluka, který takhle mluví... Nicméně druhá část knihy mě dostala. Absolutně jsem příběh hlavních hrdinů prožívala a neustále jsem si říkala: "Tak už mu to sakra řekni!!!". Opravdu krásný příběh, nemohla jsem se odtrhnout.

milst
24.09.2020 5 z 5

Teď jsem dočetla, úžasná knížka, taky jsem si poplakala.

Jitule14
24.09.2020 5 z 5

Moje oblíbená autorka.Nedala se odložit i slzička ukápla.

Kukicka
23.09.2020 5 z 5

Libilo se mi to moc. Na knihu jsem se tesila a nezklamala. Zaradila bych ji mezi 3 jeji nejpovedenejsi knihy a to tam pocitam i knihy co psala s Vi. Uzasne vykreslene, sympaticke postavy, pribeh krasne plynul, ani chvili jsem se nenudila a porad jsem musela cist dal a dal. Je to takova romanticka pohadka, co zahreje u srdce, ale necekejte nejaky originalni namet :-D. Ono, co se da take v tomto zanru porad vymyslet, hlavne pro takove knihomolky jako jsem ja :-D

Majuš333
23.09.2020 5 z 5

Pen ma opäť nesklamala :) Vrele doporučujem ;)