Láska pro samouky

Láska pro samouky
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406382/bmid_laska-pro-samouky-emb-406382.jpg 4 252 252

Nový život, noví muži. Tak proč si připadám jako stará kráva? Manuál přežití hodné holky ve světě digitálního randění Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Klára se o tom přesvědčí, když ze dne na den skončí její manželství a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě singles. Zažije pár katastrofických schůzek, poprvé v životě zjišťuje, jak vypadá seznamování přes Tinder, Facebook, Messenger a Instagram, a že trapasy online jsou stejně trapné jako ty skutečné.... celý text

xena2711
27.07.2020 4 z 5

Letní pohodové čtení ze života. Chvilkami jsem se v tom úplně viděla.. Nejlepší bylo zavšivení:-))

Harmonika_one
11.06.2020 3 z 5

Oddechové čtení v kladném smyslu slova. Častokrát jsem si pomyslela: "Tak to je naprosto trefné!", zasmála se (humorně podané čtení) a současně jsem se v mnohých situacích poznávala, protože jsem v podobném věku jako Klára. Mezi řádky jsou schovaná i moudra. Čím víc jsem se blížila ke konci, tím víc na mě z knihy probublával smutek či jistá melancholie. Ano, dostalo se mi ujištění, že v tom nejsem sama, chybělo mi však něco navíc (možná pro mě to "něco" nebylo dostatečně výrazné a silné). Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla, nějaké pasáže jsem si dokonce vypsala, souhlasím však s hodnocením od uživatelky Kryškofka.

Bebe2004
11.05.2020 2 z 5

Kniha byla určitě zajímavá, jen asi nebyla určená přímo pro mě. Nijak mě nenadchla, ale ani nepohoršila.

Jurfinka
13.04.2020 5 z 5

Kniha mě mile překvapila, pěkně se četla, vtipné napsaná, až jsem zapomněla na starosti a pobavila se...

Olous1
12.04.2020 5 z 5

Mě se tato kniha moc líbila. V této stresující době je to balzám pro duši. V knize jsem se tak trochu našla, neboť jsem také měla porozvodove období. Za mě doporučuji a půjdu pro další do knihovny až jí otevřou.

Kryštofka
22.02.2020 3 z 5

Nekomplikovaná kniha, která vás trošku pobaví, trošku rozesměje, s kterou možná trošku zarezonujete, určitě ji přečtete rychle a určitě brzy zapomenete, o čem vlastně byla.

Pišingr
13.02.2020 4 z 5

Čtivá knížka fejetonů, které jsou poskládány do příběhu.
Upřímné, vtipné, ale padal na mne z ní i smutek, který jsem od autorky nečekala...

ochwey
03.02.2020 3 z 5

Tohle mě teda moc nezaujalo a nenaplnilo, a to jsem měla předchozí díla Šťastné ráda. Změna žánru udělala svoje a román pro ženy není něco, co bych běžně (a ráda) četla. Občas jsem se trochu zasmála, ale vše mi přišlo až příliš přímočaře, jednoduše podané, až moc lehká a oddechová knížka. Možná mě i napadá slovo primitivní. Ale já opravdu nejsem cílovka a věřím, že kdo hledá lehké odpočinkové čtení, a možná i kdo je hrdince románu věkově nebo pocitově blíž, užije si to, proto dávám o * víc, než jsem měla v plánu.

Heli20
30.01.2020 5 z 5

Už dlouho mne žádná kniha takhle nepobavila. Autorka s humorným nadhledem popisuje hledání sama sebe a myslím si, že jsem nebyla zdaleka sama, kdo se v některých kapitolách našel.Smála jsem se od začátku až do konce, ale i přes to v sobě kniha ukrývá hromadu moudrosti a ponaučení.

mysterygirl
22.01.2020 4 z 5

Chvílema jsem se v tom příběhu viděla i já..

mankurt
02.01.2020 5 z 5

Báječné lehká kniha pro odreagování. Hodně jsem se nasmála, protože některé situace znám. Líbí se mi nadhled autorky na život, seznamování, chybování.

Stoklaska
29.12.2019 2 z 5

Zcela nenáročná kniha, moc vtipná nebyla.

Beruska18
28.11.2019 3 z 5

Milé nenáročné čtení, vtipné s trefnými poznámkami ze života, pro chvíle oddechu jako stvořená.

dr.romca
15.11.2019 5 z 5

Skvělá, po dlouhé době jsem se u knihy smála nahlas...

boeink
25.09.2019 5 z 5

Bavilo mě to! Lehké, vtipné čtení o životě a přestože nejsem opuštěná manželka, věkově sem spadám a občas jsem se v tom i viděla. Za mě prima oddechovka!

LadyCotton
21.09.2019 3 z 5

Styl autorky mi občas přiměl knihy Simony Monyové. Nicméně B. Štastná příběh zbytečně natahuje (kdyby byla kniha o 50 stránek kratší, vůbec nic by se nestalo).
Příběh je čtivý, relativně vtipný, ze života - myslím, že spousta žen 40+ se v knize najde :-)

Linqva
14.09.2019 5 z 5

Za mě parádní oddychové čtení, u kterého jsem se zasmála.

Asterixxka
09.09.2019 4 z 5

Mě to bavilo, chtěla jsem si oddechnout od krimi a vražd, takže jsem po ní sáhla kvůli recenzi v časopise a nelituji. Na léto na zahradu ideál. U některých trapasů jsem se zasmála i nahlas v metru. Přečteno za pár dní.

Jirikk
18.08.2019 5 z 5

Tak tohle mne bavilo číst.. o životě jaky je..
Bavil mne ironicky a drzy styl psaní autorky a docela jsem se nasmal... Velmi doporucuji na zlepšení nalady a pobavení...

JancaMia
01.08.2019 2 z 5

nenadchne , neurazí, krize středního věku ..

2022  87%Samotářky
2013  76%Šťastná kniha