Láska pro samouky

Láska pro samouky
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550017/bmid_laska-pro-samouky.jpg 4 253 253

Nový život, noví muži. Tak proč si připadám jako stará kráva? Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Klára se o tom přesvědčí, když ze dne na den skončí její manželství a ona se znovu ocitne ve světě nezadaných. Zažije pár katastrofických schůzek, zjišťuje, jak vypadá seznamování přes Tinder, Facebook, Messenger a Instagram, a že trapasy online jsou stejně trapné jako ty skutečné.... celý text

Gooverka
21.05.2019 3 z 5

Při koupi této knihy jsem si myslela, že autorka vydala další sbírku sloupků, proto mne dost formát romantické knihy i ucelený příběh překvapil. Je vidět, že autorka staví na reálných základech svého života a píše krátkým stylem, který je jí vlastní. Proto příběh tak dobře plyne. Nicméně romantické příběhy pro ženy nejsou mým šálkem čaje, proto ji hodnotím jako průměrnou. Tak nějak od začátku jsem odhadla, co chce autorka v příběhu říct, což se mi na konci i potvrdilo. Hlavní hrdinka mi byla místy sympatická i nesympatická zároveň a u spousty příhod jsem měla chuť na ni zařvat, protože sama sebe vrhala do nepříjemností tak nějak naschvál. Doporučuju nejvíce asi jako oddechové letní čtení.

Dadula118
18.05.2019 5 z 5

Tak u této knihy jsem se fakt bavila????????????dost jsem se v hlavní hrdince viděla.

bookcase
14.05.2019 5 z 5

Vtipné, napsáno s lehkostí a přesto je to i k zamyšlení. Mě autorka prostě nezklame.

Pistácie
09.05.2019 5 z 5

Čtvrtá autorčina kniha, která je trošku jiná (protože má jasný příběh jedné hrdinky), a přesto tam její styl psání pořád je a řekla bych, že lepší, než kdy dřív. Bavila mě a moc. Líbí se mi, že se tam každá z nás můžeme vidět, i když v trapnějších horších životních příbězích, a přesto se jim od srdce zasmějeme. Protože víme, že se to může stát komukoliv, každému z nás. A možná i mnohdy stalo. :) I když nemám děti a nedokážu posoudit, jaké je randění ve vyšším věku, jako bych stejně viděla sebe i v pubertě, kdy jsem randila, a byla jsem naprosto neschopná a myslela si o sobě jen to nejhorší, sebevědomí na bodě nula. Díky za další humorný příběh, který mě osobně zahřál u srdce. Díky, že píšete s takovou lehkostí, a i sebevíc trapné okamžiky dokážete tak skvěle a humorně podat. :)

alcerka
07.05.2019 5 z 5

Klára mi byla, se všemi svými karamboly, sympatická. Nakonec pochopí, že nemusí být ve všem dokonalá, a že se nemůže zavděčit všem. Mám pocit, že autorka částečně nakoukla i do mého života. Příběh byl podaný tak vtipně a zároveň realisticky, že jsem si užívala každou stránku. Tak se moc neprožívejte a začtěte se. ;-)