Nové sliby
Lilly Lucas
Láska z Green Valley série
V malém městečku Green Valley uprostřed Skalistých hor žije už od mala Izzy, která tady pracuje jako instruktorka snowboardu. Už léta je tajně zamilovaná do svého nejlepšího přítele Willa, který ji bere pouze jako dobrou kamarádku. Ani romantický polibek na silvestra nepřiměl Willa, aby se na Izzy díval jinýma očima. Jednoho dne se v Green Valley objeví Cole, seriálová hvězda z Netflixu, a najme si Izzy jako instruktorku lyžování, aby ho připravila na jeho novou roli. Čím více času s ním Izzy stráví, tím více jí to k němu táhne a tím více si je Will jistý, že i jeho city k Izzy jsou hlubší, než si do teď přiznával. Jak si s tím ale šerif a milovník žen, který se vážným známostem vyhýbá, poradí? A kdo nakonec získá Izzino srdce?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , RedOriginální název:
New Promises, 2019
Nuda, nuda, nuda. Musím říct, že jsem vážně zklamaná. Z prvního dílu jsem čekala, že Izzy a Will bude rodeo, ale ono prd. Chemie žádná, příběh pokulhával a zápletka taky žádná. Škoda... mohl to být skvělý příběh.
Tak na Izzy a Willa jsem se těšila už po přečtení prvního dílu s Ryanem a Lenou, který byl opravdu skvělý.Sice to bylo trošku jiné,ale stejně působivé jako předchozí díl.Oba byli sympatičtí a vůbec jsem se nenudila
Ach, ano, je to romantika jako blázen, ale tak krásně napsaná. Skalisté hory, sníh, dřevo, oheň.. Zní to jako pohádka.
Již první díl mě nadchnul a na druhý jsem se opravdu těšila, příběh Izzy a Willa je skvělý a líbí se mi jak navazuje na předchozí díl a postavy stále vyvíjí. I když jsem četla první díl dávno, rychle jsem si na vše rozpomenula.
Autorka píše neuvěřitelně čtivě. Relaxační, oddechová kniha, nejlépe ke krbu s dekou a horkou čokoládou:)
Druhý díl taktéž nezklamal, ale kdybych ho měla porovnat s tím prvním, tak byl o trochu slabší. Děj je opět velmi jednoduchý, romantický a příjemný. Možná mi tam chyběla nějaká větší zápletka a trochu větší milostný trojúhelník, ale i tak jsem byla spokojená. Postavy jsou sympatické, u jejich dialogů se zasmějete a romantické pasáže jsou dostatečné, mohlo bych ji být ale více :). Doporučuji všem holkám, které mají rády romantiku a jednoduché příběhy jim nepřipadají klišé.
Druhy díl za mě o malinko horší než ten první. Líbilo se mi jak se to hezky propojilo a vlastně příběh z první knihy pronikl i tady. Izzy za mě ze začátku trochu zmatená, ale celkově ostrá a upřímná. Will mi ze začátku vadil, ale na konci si i on získal mé sympatie. Krásný román, půjdu i do dalších dílů, doporučuji.
Styl psaní i postavy pro mě byly nemastné a neslané. Četla jsem hodně knih na podobné téma.
Už první díl byl perfektní a druhý díl s Izzy byl taky vážně super. Žádný dlouhý, nudný příběh. Ale skvělý děj, pořád se něco dělo a o zábavu nebylo nouze. Samozřejmě jsem hlavním postavám od první stránky fandila a konečná kapitola byla opravdu třešničkou na čokoládovém koktejlu.
Hlavní story je romantické klišé, ale vše ostatní je nekonvenční, osvěžující a čtivé. Zajímavé prostředí, postavy i trojúhelník. Do toho ten Hollywood. Vtipné a nápadité :)
(SPOILER) Děj se nám opět odehrává v Green Valley. Tentokrát se kniha zaměří na Willa a Izzy, ale najdeme zde i hrdiny z první knihy, což bylo super. Opět neuvěřitelně čtivé, perfektní překlad. Občas jsem narazila na některé logické nesmysly v ději jako když Will říká, že jí odveze a pak jdou pěšky, ale to jsem dokázala odpustit vzhledem k tom, jak mě kniha bavila. Jedná se o slow-burn linku a friends to lovers. Je zde mnoho krásných romantických okamžiků a celkově jsem si čtení opět moc užila. Izzy je lektorka snowboardu a Will je šerif, ale také místní playboy. Jsou to kamarádi už od dětství, jenže Izzy k němu od jak živa cítí něco víc, kdykoliv sledovala, jak se zahazuje s nějakou jinou holkou, lámalo jí to srdce a mně také. Byla jsem na něj naštvaná, že to nevidí, ale ke konci knihy jsem mu odpustila. Trochu mi mrzelo, že spolu více nemluvili o svých citech, ale zase na druhou stranu chápu, že pro ně bylo jejich přátelství důležité a nechtěli o něj přijít, pokud by se přiznali, jak toho druhého ten dotyčný vnímá a on to neopětoval. Těším se na příběh o Colovi, který zde o Izzy projevil zájem a díky tomu si Will uvědomil, že s Izzy nechce být jen kamarád. Doporučuji. Oddechové romantické čtení.
Že začátku jsem byla překvapena, myslela jsem si jak druhy díl začne tam kde první skončil. Místo toho jsou v teto knize hlavní hrdinové Izzy a Will. Opět se děj odehrává v Green Valley.
Kniha se četla sama. Izzy je vtipná, ale i citlivá. Will je srab, ale sexy.
Možná jsem tam trošku čekala vysvětlení, proč se Will tak vždy choval.
Na konci jsem čekala něco víc.
I když mě na začátku knihy mrzelo, že kniha nepokračuje Lenou a Ryanem, byla jsem mile překvapena jak se jejich příběh vyvíjel.
Tento díl byl trošku slabší, oproti prvního.
I tak hodnotím kladně.
Super romantické čtení. Prostředí horského městečka se mi moc líbí. A taky to, jak autorka dokáže vykreslit chemii a jiskru mezi hlavními hrdiny.
Další návštěva Green Valley v Coloradu, tentokrát za známými tvářemi. Příběh mě bavil, Izzy je sarkastická, vtipná, ale i křehká a citlivá. Will je srabík, ale srdce má na správném místě. Velmi povedené. Těším se na další návštěvu.
Nádherné volné pokračování, opět krásná příroda a moje dvě oblíbené postavy z první knihy. Moc hezká oddechovka.
No tohle je úplně něco jiného než předchozí díl. Tohle totiž bylo hezky čtivé. Stále se něco dělo a Izzy jsem měla mnohem radši než Lenu.
(SPOILER) Pokračování vedlejší linky z prvního dílu. Tentokrát jako hlavní téma. Jelikož už jste seznámení s prostředím městečka, tak má příběh spád. Dle mého tam bylo až moc zbytečných zvratů/nástrah a nepochopení. Nakonec to ale samozřejmě dopadne tak, jak už od prvního dílu čekáte, že to dopadne. Líbilo se mi přirovnání k čokoládovému poháru se šlehačkou.
Nějak jsem teď neměla na DK čas..., takže je to už chvíle, kdy jsem tuto knihu dočetla, a popravdě, tyto oddechové knihy ve mně moc dlouho nezůstanou. Fajn oddechovka to byla, to jo. Nicméně, já si dám od tohoto žánru na chvíli oddech. :)
Druhý díl se mi libil snad ještě víc jak první.
Izzy a Will jsou super dvojka. Humor mezi nimi byl osvěžující , nebylo tam moc klišé, ani omáčky okolo.
Taková romantika když chce člověk vypustit starosti běžného dne.
Pohodové čtení, kterému nemám co vytknout. Stránky ubíhaly jedna za druhou a konec byl hned tady. Bylo to fajn, takové na pohodu. Jasně, není tam nic hlubokomyslného, ale já jsem byla spokojená.
2021 | Nové začátky |
2022 | Nové sliby |
2022 | Nové sny |
2023 | Nové vyhlídky |
2024 | Nové šance |
Tahle série prostě hladí po duši a hřeje u srdce. Krásná atmosféra hor a divoké přírody tomu dodává správnou dávku divokosti a romantická linka je jak vystřižená z pravého slaďáku. Přestože je to typická romantika, nevadí a nezdá se být naivní ani vnucovací.
Tuto knihu si užijete...