Nové vyhlídky

Nové vyhlídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513510/bmid_nove-vyhlidky-X5Q-513510.jpg 4 405 405

Láska z Green Valley série

Když se Annie po těžké nehodě probouzí z kómatu, musí se spoustu věcí naučit od začátku. A to nejenom takové věci jako je chůze a psaní, ale musí se naučit především zase žít. Annie se chce co nejrychleji vrátit ke své práci automechaničky v dílně, kterou vede spolu s tátou v městečku Green Valley. Idylické prostředí Skalistých hor si ovšem jako svůj úkryt před novináři vybral i Cole Jacobs, seriálová hvězda Netflixu, která se tu především užírá nudou. Annie se pustí do zkoušení vánoční Betlémské hry, aby tak zachránila letní tábor pro děti, a Cole Jacobs se jí připlete do cesty jako pomocný režisér. Ti dva se ovšem nemůžou v ničem shodnout a Annie je o tolik jiná, než všechny ostatní ženy, které Cole doposud poznal. Najdou spolu vůbec někdy společnou řeč, nebo pochází z až příliš odlišných světů?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

New Horizons

1v8na
16.02.2024 5 z 5

Romantika až na půdu, ale hodně se mi líbila.
S Annie jsme se seznámili už ve třetím díle série. Už tehdy jsem byla zvědavá, jak to s Annie bude. Tenhle díl mě proto dostal.
Musím říct, že Annie nezklamala a obdivuju její silnou povahu.
Cole mě také naprosto překvapil.

Už teď se těším na další dil.

keiko33
30.01.2024 5 z 5

Tak to bola taká pekná rozprávka o hercovi a automechaničke v krásnom horskom prostredí.

Domisek1
18.01.2024

Moje srdcovka z Green Valley.. krásný příběh,prostředí i postavy. Už se nemůžu dočkat další knihy.

Marry001
17.01.2024 4 z 5

V pořadí čtvrtý díl ze série Láska z Green Valley. A pro mě krásný návrat do ještě krásnějších hor.

U Lilly je jistota, že si u knihy příjemně odpočinete, zrelaxujete a přenesete se do té správné zimy v horách, kde je krásná příroda, lidi jsou zde na Vás milý, usmívají se a pomáhají si navzájem.

Annie se po kómatu vrací do Green Valley, kde začíná od začátku svůj život. Popravdě jsem ji její návrat nezaviděla. Ty soucitný pohledy a vědomí, že nic nebude jako dřív. Ale stala se z ni silná žena, která to nevzdala a pracovala na sobě.

Cola známe z druhé knihy. Na konci druhého dílu mě dost sklamal. Tady jsem si k němu chvilku hledala zpátky cestu. Ale to jak se choval k Annie. Co mi vadilo na začátku byla jeho arogance. Betlémská hra to ale u něj vyžehlila a to nemluvím o festivalu.

Přitažlivost mezi oběmi tam byla, vtipné scény a hlášky určitě nechybí. A co určitě nechybí jsou postavy z předešlých dílů. Je možný, že Lenu mám čím dál raději i když si mě získala už v prvním díle?

Jak už jsem říkala u předešlých knih. Nehledejte zde žádné velké drama ani zápletky. Opravdu je to odpočinkové čtení u kterého se usmíváte a si říkáte, že sladčí to být nemůže. Ovšem i tak si říkám, že mě dosti zajímá, jak by to u nich vypadalo třeba za 5-10 let. A mě tato kniha do tohohle hektického období sedla.

4xbabča
10.01.2024 5 z 5

Zatím všechny příběhy z Green Valley byly krásné romantické čtení v prostředí Skalistých hor. Tentokrát je to příběh automechaničky Annie, která po autonehodě se vrací zpět do běžného života a také ke své oblíbené práci a přátelům. Tato krásná čtenářská série opravdu stojí za přečtení a já se těším na další knihu, která už brzy vyjde.

Tamirai
26.11.2023 3 z 5

Tak v tomto dieli bola romantická linka aj iskrenie medzi hrdinami oveľa viac uveriteľné.

Bolo to milé a pohodové čítanie, staré-dobré Green Valley a tešilo ma, že v tejto časti bola aj Lena.

Jednotka je stále mojou srdcovkou :) , no aj táto časť bola fajn. Síce sa tu riešilo režírovanie a nácvik Betlehémskej hry, ale som rada, že sa to nejak do detailov nerozoberalo a malo to len taký fajn “malomestský nádych.

Som spokojná, knižka sa čítala sama.

MAU256
24.11.2023 5 z 5

"Je to jenom pár měsíců a doufám, že tak dlouho na mě počkáš." Jeho hlas přitom najednou už nezněl tak sebevědomě. "A potom se přestěhuju sem. Buď do své chaty, nebo ...," nadechl se, "někam s tebou."

Opět nádherné romantické čtení. Zase jsme se ocitly v Green Valley, tentokrát s příběhem automechaničky Annie, která se zotavuje po autonehodě a dlouhých měsíců v kómatu. Od začátku je nám jasné, jak to celé dopadne, ale to vůbec neubírá na čtivosti. Určitě mohu celou sérii jenom doporučit a už se těším na "Nové šance" a příběh Sama.

LunaL.
16.11.2023 5 z 5

Stejne krasny, jako 1.dil. A 2. a 3.! :)
Kdyby byly vsechny knihy stejne ctive, jako tyhle od Lilly Lucas, to by bylo tydne prectenych knizek! :-))

klarinka9974
14.11.2023 5 z 5

Já prostě miluju Lásku z Green Valley, každý příběh byl vážně skvělý a rozhodně i tento s Annie a Colem byl úžasný. Od začátku jsem se do knihy ponořila a líbilo se mi, že se vrátila Lena z prvního dílu a byla součástí tohoto dílu. Líbí se mi jak je popsané prostředí a jak na vás dolehne i ta zimní atmosféra. Bylo od začátku jasné jak i tento příběh skončí ale i přesto to bylo tak kouzelný a hezký, že bych nejraději četla další díl.

Pája699
14.11.2023 5 z 5

Nádherný příběh Colea a Annie...rozplývám se ještě teď :-)

Skalisté hory....Green Valley tak to je moje srdcovka...tady jsem prostě doma :-)

Děj nabitý a krásný. Knihu jsem přečetla na lusknutí prstů. Sotva jsem se do čtení ponořila, hned byl konec. Tam mám ale zdvyžený prst :-D na mě zbytečně uspěchaný.....pár stránek navíc by si konec ještě zasloužil a snesl.

Nemůžu se dočkat dalšího dílu....doufám, že se dočkáme brzy .-)

Peetullka
12.11.2023 4 z 5

Miluju Green Valley a jeho obyvatele. Jako u předešlých dílů, čte se samo a svižně. Jen mě překvapil, podle mě, uspěchaný konec.

Dom95
05.11.2023 5 z 5

Každá kniha z této série je kurz rychločtení. Opravdu příjemné napsané, krátké kapitoly. Zápletky jsou sice jasné od prvních kapitol, ale tím si přeci nebudeme kazit zážitek ze čtení :-) Těším se na další díl :-)

SoňaF
30.10.2023

Romantika, vtip a krásná příroda. Tahle série je jedna z mých nejoblíbenějších. Už teď se nemohu dočkat dalšího dílu ve Skalistých horách.

Kacased
22.10.2023 5 z 5

Čtivé, hezké, milé, romantické. Nebylo to tak vtipné jako předchozí díly. Ale přesto se to moc hezky četlo. Betlémskou hru bych hrozně ráda viděla. Byl to moc hezký nápad, který se mi zalíbil až na konci knihy. Jsem zvědavá zda bude série pokračovat. Těším se na další knihu autorky.

Ála1968
18.10.2023 5 z 5

Celá tahle série je úžasná.Jsem ráda, že autorka nekončí a pokračuje dál.Moc se těším na Sama

Paja1709
16.10.2023 4 z 5

Další pěkný dil ze série. Jen ten konec mi připadal takový nějaký rychlý.

Michelleee
12.10.2023 5 z 5

Bylo příjemné se vrátit k městečku Green Valley. Příběh Annie, která byla dříve v kómatu a seriálové celebrity Netflixu Cola. Už jsme postavy poznali v minulých dílech. Romantický a zábavný příběh, který mě i díky prostředí skalických hor moc baví.

Terka18
12.10.2023 5 z 5

Moc hezké s příjemné čtení. Zajišťovala jsem, že se při čtení jen usmívám a užívám si každou stránku víc a víc. Příběh Annie a Cola byl pro mě kouzelný. Celá série je krásné romantické čtení.

Šárka88
07.10.2023 5 z 5

Další čtvrté pokračování příjemné romantiky z Green Valey. Annie a Cole, co k tomu dodat, bylo to příjemné oddechové čtení na momentální podzimní večer, všeho bylo akorát. Jsem zvědavá o kom budeme číst příště? Už se těším na další díl.

Jessie_
06.10.2023 5 z 5

Už dlouho jsem nečetla tak krásně napsanou sérii, doporučuju všema deseti!

láska romantika kóma automechanici rande s celebritou

Lilly Lucas
německá, 1987