Jednosměrná jízdenka
Jay Forman
Lee Smithová a Jack Hughes série
1. díl
Když novinářka a cestovatelka Lee Smithová dostane esemesku „Někdo se mě pokusil zabít,“ nejprve si myslí, že si její nejlepší kamarád Jack Hughes jen stěžuje na někoho, kdo ho předjel v autě. Jenomže ono ho to auto nepředjelo, ale srazilo, Jack skončil s vykloubeným ramenem a několika zlomeninami v nemocnici a je si jist, že ten útok souvisí se záhadnou smrtí mladé dívky na berkshirské internátní škole. Jack, protože je jejím sponzorem a členem správní rady, chtěl nešťastnou událost prošetřit a o to teď také požádá Lee. Té se do celé věci vůbec nechce.Na oné škole se sice s Jackem potkali, nevzpomíná však na období studií vůbec ráda, protože byla obětí šikany. A mrtvá dívka je navíc dcerou její úhlavní trýznitelky. Jenomže nejlepší kamarádi se neodmítají…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2018 , Ikar (CZ)Originální název:
One Way Ticket, 2017
![Mandlevest Mandlevest](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/232933/m_mandlevest-yq5.jpg?v=1572026910)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Na knihu jsem narazila náhodně v knihovně a i když jsem měla objednaných několik tutovek, půjčila jsem si i tuto knihu. Ne moc objemná, akorát do tašky, na čtení v metru cestou do práce ideální. A jak jsem ráno začala, nic moc nečekajíc, tak jsem pokračovala odpoledne doma a v noci knihu dočetla. Za mě výborně napsané, s ultra sympatickými hlavními hrdiny Lee a Jackem. Určitě si nenechám ujít další případ této nové série.
![Ivuska.09 Ivuska.09](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40725/40725.jpg?v=1381127964)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jednosměrná jízdenka pro mě byla příjemným překvapením. Sice to bylo takové klidnější čtení, než jsem původně myslela (napětí gradovalo až v samotném závěru), ale celý příběh mě bavil, dokázal mě upoutat a hlavně pohltit. Rozhodně doporučuji.
Dobrý příběh, ale musím se přiznat, že jsem četla lepší.