Manželka mezi námi
Greer Hendricks , Sarah Pekkanen
Která je ta druhá? Psychologický thriller o manželství, zradě a nebezpečných pravdách. Ponořte se do příběhu Vanessy Thompsonové… Budete si myslet, že čtete o žárlivé ženě, která je posedlá snoubenkou svého bývalého muže. Bude vám připadat příšerná a pochopíte, proč ji manžel opustil a našel si náhradu. Budete si jistí, že znáte všechny jejich pohnutky i detaily tohoto milostného trojúhelníku. Jenže ať už si myslíte cokoli, mýlíte se. Dokážete číst mezi řádky a odhalit pravdu dřív, než obrátíte na poslední stránku?... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
The Wife Between Us, 2017
Super.tento žánr miluji. Ač v tom vidím velkou podobnost s poslední paní parrishova, vůbec mi to nevadí a jsem ráda, že jsem se ke knize dostala a přečetla ji..moc se mi líbila,prectena za 2dny..
Kniha se četla dobře. Chvílemi prekombinovana, na konci už mně tak nebavila. Paní Parishova mi přišla lepší.
Ona trauma- on trauma. Psycho tam-psycho sem. Tak kdo vlastně...
Nejlepší okamžik Asi uprostřed. Pak spíš nuda.
Kniha se četla dobře. Byla napínavá. Nešlo se od ní odtrhnout. Ale ten konec mě docela zklamal. Čekala jsem lepší zápletku.
Kniha nebyla tak čtivá a svižná jako to umí jiní autoři. Námět opravdu podobný jako u Poslední paní Parishové (takže trochu zklamání, že nic nového), která mně se líbila víc a četla se lépe. Rozuzlení na konci bylo zajímavé, ale už to celé knize hvězdičku nepřidá.
Kdybych necetla Posledni pani Parishovou, hodnotila bych vice, obe jsou si hodne podobne. Tato je o hvezdicku lepsi.
Kniha mě příliš nenadchla, nejdřív Nellie x Vanessa, potom Vanessa x Emma. Od začátku mi přišla Vanessa divná, naivní a že by potřebovala odbornou pomoc, deprese, alkohol, neschopnost postavit se na vlastní nohy potom mě zaskočilo, že zase tak hloupá a na dně není. Tlak z manželovi strany nejdřív vypadá jako oprávněný,možná někdy dokonce byl. Chvílemi mě to ani nebavilo číst.
Bezva knížka. Dobře se četla. Zhruba tak v polovině knihy jsem byla trochu zmatená, ale po pár stránkách jsem vše již zase pochopila a konec překvapivý a to mám ráda.
Tak tohle dílko, jsem si opravdu užila. Opět jsem litovala, že musím ztrácet čas spánkem nebo v práci a nemůžu číst dál.
Za mě super a určitě doporučuji k přečtení.
Pěkná kniha, svižně se četla. Ale....opět hlavní hrdinka se sklonem vypít příliš alkoholu a se strachem s duševní choroby. Trochu mi to připomínalo knihu v Pasti lží. Po první části knihy jsem byla dost zmatená, byl to docela chaos a měla jsem pocit, že bych měla knihu číst znovu, abych vše správně pochopila a připomněla si souvislosti. Čekala jsem lepší zápletku a ke konci by to chtělo větší akci. Vše šlo příliš jednoduše. Poslední kapitola (epilog) mě překvapil, tohle mě nenapadlo.
Neskutečný chaos...který vyplývá z toho ze knihu píšou dvě autorky....hodne mi vadily zbytečné detaily a natahování.....zachránilo to jen pár nečekaných zvratů, které ale byly stejně asi tak navíc...takze znova se opaluji: chaos, ale aspoň jsem se přesvědčila ze už nečíst jedno dílo s 2 autory...no ale nakonec ty Jo....stejně nad tím i pet dni po přečtení přemýšlím...
Celkom čitateľná kniha...zaujímavá zápletka...koniec už pre mňa prekombinovany ;-) ale ako oddychovka super ;-)
Čtivý i když v závěru trochu překombinovaný příběh. Příjemná oddechovka od které jsem se sice ke konci nemohla odtrhnout, nicméně myslím, že za půl roku už skoro nebudu vědět o čem to bylo.
Knížka byla naprosto super. Od začátku me bavila. Typ takových knih mám moc ráda. Bomba knížka.
Ze začátku jsem nevedela, která bije, od pulky mi to zacalo dávat smysl, pribeh byl napínavý po celou dobu a konec mě překvapil. Určitě mohu doporučit
Hodnotím velmi kladně, příjemné čtení, docela rychlý spád, fakt super. Jen v druhé části knihy jsem se trochu začala ztrácet v tom, kdo kdy vypráví kterou část, proto nedám plný počet hvězdiček. :)
Napínavý a zajímavě propletený příběh.