Manželské lži
Kimberly Belle
Myslela si, že žije v dokonalém manželství… Když se zřítí letadlo, Iris Griffithsová sleduje zprávy z místa katastrofy s hrůzou v očích… načež se dostaví úleva. Její milovaný manžel Will sice cestoval ze stejného letiště, ale naštěstí seděl v jiném letadle. Tak proč je jeho jméno na seznamu obětí? Určitě v tom musí být nějaká chyba – její manžel by jí přece nikdy nelhal. Nebo snad ano? Iris po malých krůčkách přichází celé věci na kloub a postupem času si začíná myslet, co bylo doposud nemyslitelné. Možná je nakonec ráda, že je Will po smrti… Mrazivý a znepokojivý psychologický thriller, který představuje ideální volbu pro fanoušky Pauly Hawkins, Shari Lapeny či Liane Moriarty.... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2019 , OmegaOriginální název:
The Marriage Lie, 2016

Mně se to tedy libilo od začátku do konce. Ke konci jsem se bemohla odtrhnout a občas ve mně i slušně hrklo. Pěkné počtení.

Zavolat poldy na někoho, s kým právě tentím? ... to mi přijde poněkud ...šlapkoidní.
Líto mi ho nebylo, nebylo proč.
Bylo to čtivý, ale už to tu xkrát bylo a bylo to zdlouhavý a navíc se to lehce za půlkou dozvíme, takže ...pak už je to otrava.
Mně zemřel milý člověk nedávno, ale styděla bych se na někoho pořád takhle ječet jako ona...na ranu fakt.

Za mě skvělé, napínavé, vtáhlo mě to od první stránky a drželo do poslední věty. Hlavní hrdinka byla sympatická a celou knihu jsem s ní prožívala.

Byla bych já tak ,,statečná", jako hrdinka na konci? No, nevím.. Kniha je čtivá, takový lehčí thriller.

Začalo to poměrně slušně. Asi do necelé půlky jsem hltala prakticky každou stránku. Pak mě to ale přestalo bavit. Knížku jsem ale nakonec dočetla. Každopádně není to můj šálek kávy a zápletka úplně přitažená za vlasy jak z americkýho béčkovýho filmu.

Z této knihy mám velmi rozporuplné pocity. Na jednu stranu se četla velmi dobře, děj odsýpal, byl napínavý, akční, na stranu druhou jsem vůbec nebyla spokojena se závěrem knihy. Ocenila bych originálnější a hlavně reálnější vyústění příběhu.. Čekala jsem něco víc, něco, z čeho si sednu na zadek.

Začátek hodně strhující. Málokteré knížce se podaří, aby mě už hned od prvních stránek tak dokázala vtáhnout do děje. Pak to trochu ztratilo tu počáteční sílu, ale pořád se to dobře četlo a bylo přiměřeně dávkované postupné odhalování všech manželových lží.

Knížka byla pro mě bohužel velice předvídatelná. Téma bohužel dost neoriginální. Četlo se to celkem dobře, ale já jsem se opravdu těšila až bude konec. Mé očekávání nějakého zvratu se bohužel nekonalo. Čekala jsem od knížky daleko víc
Za mě nenadchne a neurazí. Dala bych 2,5 *

kniha se mi moc líbila,přečetla jsem za 2dny.Děj mě bavil od začátku do konce.Za mě určitě doporučuji.

Mě se kniha líbila. Prožívala jsem bolest s Iris jako vdovou a dostala se opět do situace, kdy se během chvíle změní partnerský život. S vývojem děje jsem neměla problém, pro mě byl napínavý. Na konci paní spisovatelka v rozhovoru uvedla, že nechá na čtenářích, zda by se také zachovali jako hlavní hrdinka a tak přemýšlím....

Mám opačný dojem než někteří komentující - až do poloviny příběhu mě to bavilo, potom už nudilo. V ději totiž postupně narůstá nepravděpodobnost, mnohdy chybí logika. Ale možná jsem četla nepozorně, zeptám se v diskuzi.

Naprosto skvely thriller, který jsem zhltla během dvou večerů. A musím se přiznat, že jsem nakonec Willa litovala.

Napínavé, nezdlouhavé a skvělý, pro mě nečekaný zavěr.
Musím omrknout další spisovatelčiny knihy..

Dobrá čtivá kniha, dobře napsaná, zápletka klasická. Doporučuji milovníkům takových těch thrillerů pro ženy na zimní večery půjčit z knihovny, protože knihu bych si určitě nekoupila a nějak ani netoužím ji číst znovu.
Pěkná velmi čtivá knížka. Přečetla jsem jí za večer, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Ale ten závěr! To jako vážně?