Dohodnuté manželstvo
Jennifer Probst
Manželství s miliardářem série
1. díl >
Majiteľka kníhkupectva Alexa Maria McKenzieová chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Ale ani vo sne si nepredstavovala, že jej osud privedie do cesty brata najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce. Miliardár Nicholas Ryan neverí v manželstvo, no ak chce zdediť strýkovu firmu, musí sa čo najskôr oženiť. Keď sa dozvie, že sestrina priateľka zúfalo potrebuje peniaze, urobí Alexe ponuku, aká sa jednoducho neodmieta. Manželstvo dôsledne podľa zmluvy – nijaké záväzky a najmä nijaké city. Rok to hádam vydržia, alebo nie? Osud však zamotá aj tie najpremyslenejšie plány...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Ikar (SK)Originální název:
The Marriage Bargain
Kniha mě úplně pohltila. Přišla jsem zničená z práce a potřebovala jsem zapomenout na tu hrůzu. Šáhla jsem po této knize a udělala jsem dobře. Přečetla jsem jí za jeden večer a dostala mě do klidné a příjemné nálady. Všem můžu jen doporučit. Dobře se četla, vůbec jsem se nenudila, pořád se něco dělo, mělo to spád bez zbytečné omáčky okolo s dobrým koncem, který každý občas potřebuje.
Krásná, romantická kniha, co se čte jedním dechem..Napínavý, lehce erotický děj, příjemné mrazení..
Naprosto úžasná knížka bavila sem se od začátku až do konce naprosto úžasná, čtivá vřele doporučuji!!
Velmi čtivá knížka.. Jen je mi líto, že skončila tak moc rychle. Uvítala bych větší rozepsání a podrobnější popsání určitých situací. Uteklo mi to čtení prostě příliš rychle. :)
Skvělá kniha, s úžasnou a vtipnou ústřední dvojicí. Kniha má jen jednu vadu, moc mě mrzelo, že není delší. Doporučuji!
ale jo! Poté, co jsem zrovna málem spáchala sebevraždu přečtením knihy Naplivu na vaše hroby, jsem si ráda přečetla o tom, jak se lidi mohou hezky nenávidět, strašně milovat a mile ubližovat tak, že se nakonec vezmou, mají děti a vše spěje k naivnímu, bezstarostnému happyendu. Ještě že ty holky spisovatelský máme :-).
Asi nejvíc se mi líbily ty jejich naschvály a dialogy. Ale kde se sakra pořád berou ti bohatí chlapi, co si chtějí nabrnknout chudé holky? Já čekám, čekám, čekám...
Ještě nikdy se mi nestalo abych přečetla knížku za 4 hodiny. Knížka se četla velmi dobře, místy jsem se i docela nasmála. Krásná oddechovka na večer. Doporučuji
opravdu jsem čekala víc, i když se jednalo o erotický román a bylo předem jasné o co hlavně půjde, přesto se nemohu zbavit dojmu, že kdyby nebyli ted erotické romány tak moderní, kniha by vůbec nevyšla
Tahle knížka je ideální pro zkrácení volného času, takové oddechové čtení, které dokáže zaujmout :-)
2013 | Manželská smlouva |
2015 | Hledání vytouženého dne |
2014 | Manželská past |
2019 | Miluj mě jakkoli |
2014 | Manželský omyl |
Kniha sa mi veľmi páčila.