Manželská pasca

Manželská pasca
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199336/bmid_manzelska-pasca-199336.jpg 4 953 953

Príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael Conte chce splniť sľub daný otcovi na smrteľnej posteli, a preto si hľadá nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať. Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie Ryanovú. Módna fotografka Maggie nemá s mužmi dobré skúsenosti, ale napokon súhlasí. Dohodnú sa, že ak ona bude počas fotografovania v Miláne hrať novopečenú manželku, Michael prestane pliesť hlavu jej najlepšej kamarátke Alexe, aby neohrozoval jej šťastné manželstvo. Lenže osud sa s nimi nečakane zahrá a už krátky pobyt v Taliansku spôsobí, že medzi Michaelom a Maggie sa prudko rozhorí plameň vášne. Stane sa napokon ich manželstvo tou najvábivejšou pascou?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Marriage Trap, 2012

Haňulec
03.10.2015 5 z 5

Příběh hraběte a obyčejné dívky mě naprosto uchvátil. Knihy byla hezky psaná a člověk nemá možnost se u ní nudit. Začetla jsem se do děje a na konci knihy litovala, že už je konec. Mohu tuto knihu jen doporučit :-)

Zdeňula
24.08.2015 4 z 5

Hezké čtení, trošku mi to připomnělo telenovelu...ale na odpočinek či dovču doporučuji :)

cukrovka
10.08.2015 4 z 5

Je to taková oddechovka na dovolenou. Žádné hluboké myšlenky, předvídatelný děj.

lenka9778
29.07.2015 5 z 5

Pro mě absolutně z celé série TOP. Nj to už tak bývá když hlavní hrdina Vám sedne jak šitý na míru. A to jinak novodobé romány zasazené do 21. stol. nečtu :)

Modrásek16
20.05.2015 3 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem se hned dala do druhého. První díl o malinko lepší než druhý, ale dalo se to. Další oddechovka na dovolenou. Před dalším dílem si dám něco ostřejšího, nějakou detektivku.

kklepkaa
06.05.2015 1 z 5

Pro mě je dvojka rozhodně slabší než jednička. Autorka zdá se použila první díl jako šablonu pro ten druhý. Třetí díl už v budoucnu pravděpodobně nedám :-)

angelbooks
01.05.2015 5 z 5

Stejně jako předchozí díl i tento mě něco do sebe.
Sice se do 3 dílu moc nehrnu, ale tento a předchozí díl se mi opravdu moc líbil :).

jitka7
06.04.2015 3 z 5

Je to podobné jako první díl, přesto první díl byl velice vtipný. Je to taková oddechovka. Chybělo mi tam více humoru.

Leniiis
21.03.2015 3 z 5

Druhej díl této série mě zklamal a zapříčinil to, že další díly asi už číst ani nechci. Děj v podstatě uplně stejnej jako v první knížce až na obměnu postav. Možná byla chyba v tom, že jsem je četla hned po sobě a třeba kdybych mezi nima udělala pauzu, tak by to bylo zase jiný, kdo ví. Musela jsem se ale nutit abych to vubec dočetla.

alfinha2321
16.03.2015 3 z 5

Lehká příjemná oddechovka, bohužel se po přečtení prvního dílu už velmi snadno dá odhadnout směr odvíjení děje.

kika 13
05.03.2015 5 z 5

Krásné čtení pohodové a dobrý konec.

TiNNA5599
04.03.2015 5 z 5

Príjemné, ľahké čítanie :) Čo viac si človek môže priať. Zhltla som ju ako malinu po pri čítaní som sa popod fúz usmievala. Autorka dokáže skvele podať príbeh a celú sériu si zaraďujem medzi tie podarené ku ktorím som ochotná sa ešte vrátiť. ;) Tak si ju len šikovne prečítajte a budete spokojné.

Antoaneta
12.02.2015 4 z 5

Stejně jako první díl hezká čtivá kniha taková lehká oddechovka.

barbuskaa
27.01.2015 5 z 5

Od této autorky se mi zatím líbily všechny díly a tento absolutně nezklamal :) bohužel pro mě knihy čtu na přeskáčku, ale i tak je to pro mě moc hezké čtení.. doporučuji..

LucyNej
23.01.2015 5 z 5

Jedním slovem úžasné! Jako všechny ostatní díly!

mariva
20.01.2015 5 z 5

Oddechová a zábavná knížka, ani jsem nečekala, že mě bude tak bavit.

Veronika.C
05.01.2015 4 z 5

Samozřejmě hned od začátku je každému jasné jaký bude děj knihy a její závěr ale myslím že to vůbec nevadí. Kniha se čte hezky, je to příjemné oddychové čtení s troškou erotiky, za mě hezké pokračování jedničky

jasmína
17.12.2014 1 z 5

Tahle kniha i na mě už byla moc, předvídatelný konec ve stylu Rosamunde Pilcher, trošku erotiky a šťastný konec, a to jsem knihu nepřečetla celou, ale i tak vím, co se tam dělo, a asi se na další díl nevrhnu..

Ale rozhodně neodsuzuju ty, kterým se to líbí, proto je tolik žánrů, aby si každý vybral.

PomněnkaPrvní
04.12.2014

Příběh se mi líbil o něco víc než předchozí kniha ze série. Dlouhovlasý, charismatický Ital hmmm... :) Jedná se o romanci, které nechybí humor, erotika i romantika. Podobnost s prvním dílem zážitek z knihy snižuje. V prvním díle pes, ve druhém kočka, co bude ve třetím díle? Křeček? Kůň? Dokonalý byl popis uspávání dětí. Bohužel vím, o čem mluvím ;)

Katuska88
17.11.2014 4 z 5

K tomu není co dodat. Dopadlo to přesně tak, jak se dalo čekat. Není to žádná velká hitparáda ani nic moc filosofického v tom nehledejte. Nenáročná četba na dlouhé zimní večery.