Manželská smlouva
Jennifer Probst
Manželství s miliardářem série
1. díl >
Aby zachránila dům, pomůže Alexe už asi jen kouzlo. V životě by jí však nenapadlo, že jedno takové jí do cesty přičaruje staršího bratra její nejlepší kamarádky – a mocného muže, který jí zlomil srdce. Miliardář Nicholas Ryan sice v institut manželství nevěří, ale aby se mohl stát dědicem rodinné společnosti, potřebuje sehnat manželku. A to rychle. Když se dozví, že sestřina dávná kamarádka má finanční trable, dá Alexe odvážnou nabídku. Má to být manželství s jednoduchými pravidly: nezaplést se, nezamilovat se a jeden rok předstírat pár. Je to jen obchod. To přece nemůže být tak těžké zvládnout, ne?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR)Originální název:
The Marriage Bargain, 2012
Celá série je čtivá. Hrdinové jednotlivých knih se znají, v každém dílu se náznakem objevují i ostatní. Část se odehrává v Itálii, kde vše řídí maminka „mama Conte“. Dívky si ženichy přičarují :-). Stejně tak pak i v sérii Hledání.
Moc příjemné počteníčko venku na zahradě. Alexa mi byla moc sympatická a Nicholas se svými miliony taky nebyl k zahození. Je asi jasné jak takovéto oddychovky končí. Proto je čteme, abychom zapoměly na všední starosti v těchto dnech.
Já se pobavila. Líbila se mi Alex, trošku jsem se v ní viděla tím veselím kolem a energii, kterou měla. Konec se dal očekávat, ale přesto příjemné čtení, ale na mě krátké. 5h četby, četlo se to opravdu samo.
Nic spesl. Cekala jsem vic nez mi ponukla. Jednoduché cteni ke krbu k chladnym větrným obdobím. Dalsi kniha, ktera ma podobnou linku...
Taková sladká jednohubka na jedno nedělní odpoledne u krbu. Časem určitě přečtu i další díly.
Už hooooodně dlouho jsem nečetla něco tak sladkého :) a nemyslím to ve zlém. Knížku jsem přečetla za jedno odpoledne a už na mne čekají další dva díly. Po těch věčných detektivkách je tato romantická četba příjemné zpestření. Je to přeslazené tak moc, že přemýšlím, jestli jsem z toho nedostala dneska cukrovku :) ale čte se to dobře a je to milý příběh plný....vypouklých poklopců a....pssssssst. :)))
Svou dávku cukru jsem dostala :)) Sice čtu jiný žánr, ale občas to chce i pohádku a na světě je hned hezky :))
Kniha se mi líbila. Bylo to k věci nikde žádné zdlouhavé protahování a člověk se u toho i kolikrát zasmál. Fajn kniha na oddychvé odpoledne
Takové jedno velké “klišé” :)
Prostě příjemná oddechová jednohubka na odpoledne a musím si říct, že jsem se i dost nasmála.
Nebyl to vyloženě špatný příběh, ale velmi předvídatelný a neoriginální. Velmi se mi líbila Alexa, její hlášky byly super a ten epilog byl také úsměvný. Nebyla jsem z toho sice PAF, ale i tak se velmi pěkně četlo, alespoň člověk zaplní jedno prázdné odpoledne
Příjemné, oddychové prázdninové čtení. Pro pobavení a odreagování to pravé. Děj hezky plyne, čte se snadno a lehce. Špičkování je tak akorát.
Tak podle mě je to uslintaná červená knihovna, ale pěkně napsaná. Děj ubíhá rychle a několikrát jsem se zasmála. Další díly číst rozhodně nebudu :)
Knížka se mi hezky četla. Děj byl předvídatelný, ale to mi nevadí. Těším se na další díly, které si určitě přečtu.
Konečně hlavní hrdinka, která má ,,koule". Samozřejmě obrazně řečeno :-)! Naprosto skvělá oddechová četba, není zde co vytknout. Jak Alexa, tak Ryan byli moc fajn. Alexa si nenechala nic líbit, všechno mu vracela dvojitou měrou, velice jsem se bavila a tentokrát byli oba rovnocennými soupeři. Přečteno za pouhý den. Už se moc těším na další díly!
Příjemně oddechová knížka, při které člověk vypne a nemusí na nic myslet a jen se nechat kolébat na romantické vlně.
Knihu jsem četla jen z jednoho jediného důvodu. Protože jsem potŕebovala klid, zapomenout se, vypnout a nic neřešit. To kniha svůj účrt splnila ale že bych z ní byla moc odvařená to se říct nedá. Hlavní postavy jaou skvělé i příběh je zajímavý, ikdyž je skoro jako každý druhý. Co mě ovˇsem štvalo byl styl psaní, autorka něco naznačila, co si myslela první postava a v zápětí ta samá myšlenka byla i u druhé postavy. Kdyby byly samostatné kapitoly z pohledu Ona a On bylo by to něco jiného, tohle mi totiž dost vadilo.
Ale jako oddechovka přečtené za 1 večer.
Už podle obsahu mi bylo jasné, že kniha bude jedno velké klišé :D Byla jsem na to připravená a nevadilo mi to... Oddechové čtení, u kterého jsem se místy od srdce zasmála. Určitě si přečtu i další díly.
2013 | Manželská smlouva |
2015 | Hledání vytouženého dne |
2014 | Manželská past |
2019 | Miluj mě jakkoli |
2014 | Manželský omyl |
Byla to taková jednohubka na odpoledne,ale celkem čtivá.Nebylo to nic závratného,hodně předvídatelný děj,ale kniha se četla dobře a hezky příběh plynul.Jsem zvědavá na další díly,doufám,že nebudou jako přes kopírák.