Manželský omyl

Manželský omyl
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216740/mid_manzelsky-omyl-216740.jpg 4 861 861

Některé věci se zřejmě nikdy nezmění. Například to, že Carina Conteová je v očích rodiny stále ještě malou holkou. Ačkoliv nedávno dokončila vysokou školu a nastoupila do nové společnosti svého staršího bratra Michaela. Shodou okolností se přesně v té době ujímá pozice ředitele společnosti Max Grey.... celý text

LadyCotton
06.09.2015

Příjemné odpočinkové čtení, kterému nechybí lechtivé odstavce. Líbil se mi styl psaní autorky - děj pěkně odsýpal a postavy byly sympatické. Na dovču či na dlouhé zimní večery je to ideální četba

cukrovka
28.07.2015 4 z 5

Příjemná oddychovka na dovolenou.

kika 13
29.06.2015 4 z 5

Perfektní série.Romantika a láska to se krásně čte.

smejkalova.m
20.06.2015 5 z 5

Miluju tuto sérii :-)

rajen
06.06.2015 2 z 5

Potřebovala jsem nějakou oddychovku po náročnější četbě, v knihovně jsem šáhla víceméně naslepo po této knize hlavně z důvodu té zlaté placky, ale prostě na červenou knihovnu už asi nejsem. Nevtáhlo mě to do příběhu. Předchozí díly jsem nečetla a ani číst nebudu.

Katera
16.05.2015 4 z 5

Tenhle díl nebyl špatný, ale asi mě chytil o trošičku míň než ty dva předchozí. Je to příjemná oddychovka, kterou zmáknete za pár večerů. Romantika a erotika, zkrátka nenáročné čtení, které přijde občas vhod.

kklepkaa
06.05.2015 1 z 5

Přeci jen jsem se odhodlala a do knihy se pustila a zas tak moc jsem nelitovala. Rozhodně se autorka vrátila k úrovni prvního dílu, i když kopírka tady taky proběhla. Příběh byl ale zajímavější a udělaly to asi i postavy. Je tam pár blbostí, kdy se postavy chovají naprosto debilně ale jinak je to příjemná oddechovka, která nikterak neurazí, pokud nečekáte příliš. Což u tohodle typu litaratury rozhodně nelze :-)

michaela5007
26.04.2015 5 z 5

Kniha je zajímavá a pro mě velmi čtivá

jitka7
05.04.2015 3 z 5

Takové klidné počtení, čekala jsem víc, jelikož se mi první díl této série (Manželská smlouva) velice líbil. Není tu tolik humoru. Trošku mě to zklamalo.

Terry11
13.03.2015

Totální zklamání. S červenými knihovnami a harlekýnkami nemám příliš zkušeností, ale tohle tedy bylo strašné. Obsahově, stylisticky, originalitou. Ano, neměla jsem to číst, přiznávám, moje chyba, však už to také neudělám.

Michaela91
23.02.2015 4 z 5

Pohodové, klidné čtení. Tato série se čte sama a myslím že je povedená.

danae1515
13.02.2015 2 z 5

Neodložila jsem ji jen proto, že každou knihu dočtu.
Podle mého názoru této knize nepřísluší zlaté razítko světového bestselleru.
Takové nějaké nijaké, nemastné - neslané, necítila jsem tam tu hlubokost, emoce, jednoduché, průhledné.... až hloupé. A něco rušivého i v překladu, strohost, úsečnost.... nevím.
Pro mě to byl "čtenářský omyl". Po dalších dílech rozhodně nesáhnu.
Dvě hvězdičky autorce za čas, který tomu věnovala.

Antoaneta
12.02.2015 4 z 5

Další moc pěkný příběh od této autorky přečetla jsem za jeden večer.Pěkná milá kniha.

Charlotta30
09.02.2015 5 z 5

Přečetla jsem jedním dechem předchozí dvě knihy a přečetla jsem jedním dechem i tento díl. Kniha má hezký romantický příběh s nádechem erotiky :-)

barbuskaa
28.01.2015 5 z 5

Tenhle díl z celé série je pro mě nejlepší.. přečetla jsem ho za jeden den a když jsem dočetla, bylo mi líto, že už nemám co číst.. sérii jsem přečetla na přeskáčku, co je trošku škoda, protože díly na sebe pěkně navazují... určitě se k této sérii vrátím a určitě si dám pozor na to, abych jí četla správně za sebou :) určitě doporučuji :)

LucyNej
23.01.2015 5 z 5

Jedním slovem úžasné! Jako všechny ostatní díly!

renataab
17.01.2015 3 z 5

Třetí díl série byl pro mě o něco zábavnější než předchozí, ale stále jde o velmi jednoduchou zápletku, snadno předvídatelný konec. Oceňuji zejména první dvě třetiny, ve třetí třetině už to bylo fakt jak v červené knihovně - nejdřív chtěla ona - on ne, pak chtěl on a ona ne... Je to podle mého něco mezi třetí a čtvrtou hvězdou.

Laf
10.01.2015 4 z 5

Oddechovka pro dlouhé večery :) A o zajímavé zápletky není nouze v tomto díle :)

Pája-91
02.01.2015 5 z 5

3. díl této série a stále nenudí :-) Kolik se toho dá napsat o jedné rodině :-)

kikies
27.12.2014 4 z 5

Podle mě o drobet lepší než předchozí dva díly, ovšem stále pouze příjemná eroticky laděná oddechovka.