Matčina volba
Samantha King
Tehdy: Madeleine žila pro svá dvojčata, Aidana a Annabel. Vždycky byla přesvědčená, že by pro ně byla ochotná i zemřít. Jenže v den jejich desátých narozenin prošla její láska zatěžkávací zkouškou. Na dveře u nich totiž zaklepal vrah a přinutil ji učinit děsivé rozhodnutí: které z dětí přežije, a které zemře – syn, nebo dcera? Dnes: Madeleine se zotavuje v nemocnici a zoufale se snaží přijít na to, proč se jí musel v jediném okamžiku zbortit celý svět. Postupně se jí začínají navracet bolestné záblesky vzpomínek na všechno, co k tragickému dni vedlo. A v tu chvíli pochopí, že život její rodiny stále visí na velice tenkém vlásku…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2018 , Mladá frontaOriginální název:
The Choice, 2017
Originálně zpracované , ale už příliš často se objevující téma. Čekala jsem od knížky něco jiného, anotace klame. Za mě to bylo hodně průhledné. Trochu moc překombinované. Úplné nadšení nesdílím.
Nebyl to špatný příběh - něčím zvláštní a originální. Přesto, že jsem téměř od začátku věděla "kdo je kdo", kniha se četla plynule. Byla i napínavá. Na pět hvězdiček to není, ale slušné čtyři dávám.
Kniha byla zajímavá. Zpočátku mě to moc nechytilo a přišlo mi že hlavní hrdinka opakuje to samé dokola, až mě to přestalo bavit.. Ale kolem půlky knihy se děj začal více hýbat a konec byl fajn..