Matka v koncích
Simona Monyová (p)
Základním omylem většiny matek je domněnka, že se zvyšujícím se věkem by měly zmoudřet a výchovu potomků zvládat snadněji. Ve skutečnosti však jde pouze o to , aby si každá matka dokázala zachovat aspoň tolik rozumu, kolik měla , než svoje děti počala. Kniha Matka v koncích je volným pokračováním knihy Matka v krizi.... celý text

Také jsem jí koupia mamice a sama nejprve přečetla. Kniha mě pobavila a potěšila. Přečteno za jeden večer úplně bez problémů :) pohodové, úsměvně počtění.

Volné pokračování knížky Matka v krizi. Řekla bych, že docela dobré a hooodně realistické počteníčko :-) Je to taková fádní útlá knížečka, která neurazí, nenadchne, ale jako odpočinková knížka pro občasné zasmání mi přijde ideální. Zápletka je taková klasická, v knihách se často opakující, ale své určité drobné kouzlíčko tam autorka dostala a jako oddechovku doporučuji.

Toto knížku jsem koupila hned jak vyšla mamce k narozeninám, ale samozřejmě jsem ji jako první četla já a nelitovala jsem takového dárku pro maminku :)
2011 | ![]() |
2003 | ![]() |
2006 | ![]() |
2005 | ![]() |
2011 | ![]() |
a to jsme se i zasmála, hezké čtení