Měsíc v sedle
Lauren St John
Strhující román od autorky populární série Kůň za dolar! Dívka na útěku před zákonem. Kluk, který chce zachránit svému tátovi život. Měsíc trvající koňský závod v tom nejnáročnějším terénu na západě Ameriky, který oba chtějí vyhrát. Zvítězit ale může jen jeden. Bude štěstí přát Alex, nebo Willovi? Kdo z nich vydrží nesmírně náročný měsíc v sedle? A jak s tím vším zamíchají jejich vzájemné city? Projeďte s nimi v koňském sedle nespoutanou divočinou amerických národních parků!... celý text
Romány Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Albatros (ČR)Originální název:
The Glory, 2015
Knihu jsem teď četla po druhé a líbila se mi ještě více než předtím.
Jedna z mojich nejoblíbenějších.
Jo, tak celkové hodnocení - 94% - tady na Databázi rozhodně nekecá. Příběh mi naprosto učaroval. Po knížce jsem toužila už hrozně dlouho a přestože bych z ní před pár lety nemohla pořádně ani dýchat, i teď jsem z ní byla nadšená.
Knížku bych si podle obálky nevybrala, ale dostala jsem ji. Musím ale říct, že příběh byl nádherný. Určitě bych si něco od stejné autorky zase přečetla!
Tato kniha mě zaujala obálkou a doporučením a musím říct, že je to velmi krásný, dokonalý příběh vyprávěný ze dvou různých pohledů, ve kterém nesmí chybět nádherné prostředí s koňmi.
Absolutně nepřekonatelný příběh s koňmi. M-I-L-U-J-U! Nádherný příběh se sympatickými postavami. Čtivé, nemám co vytknout. :3
Na knihu jsem narazila na internetových stránkách antikvariátu 11, když jsem hledala příběhy o koních. Mohla by být klidně delší, jelikož se mi dost líbila :) Pokud milujete koně, je to kniha pro vás :-)
Kniha byla velmi napínavá hned od začátku. Jedna z mých prvních knih, které nejsou z žánru fantasy.
Autorka má neuvěřitelnou schopnost psát velice poutavě. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout. Myslím, že mluví z duše spousty koňáků, kteří někdy toužili po podobném dobrodružství.
Ačkoli ne všechny věci byly zcela reálné, kniha se mi moc líbila.
Tato kniha je má nejoblíbenější. Děj je opravdu krásný a napínavý. Autorka píše nejlepší knihy o koních a umí děj pěkně popsat. Tuto knihu doporučuji všem milovníkům koní ;).
Konečně to někoho napadlo! Napsat jednodílový román s koňmi! Líbilo se mi to na 1000000000000000000000%.
Skvělá knížka... Děj se spádem, více méně realistický děj a hlavně konečně koňská knížka, ve které je překlad, který dává i zkušeným koňákům smysl (překladatel zná slova jako uzdečka, podbřšník, ohlávka, správné chody koně,...) ! Rozhodně doporučuji k přečtení :-)
Úžasná kniha, stejně jako všechny od L. Johnové. Žasla jsem nad vztahem Willa a Shiraz, chytlo mě to za srdce :)
Snad nejlepší kniha, kterou jsem četla. Rozhodně si zakoupím více titulů této autorky. Příběh mě natolik uchvátil, že nad tím pořád přemýšlím :)
zimbabwská literaturaAutorovy další knížky
2013 | Kůň za dolar |
2014 | S větrem o závod |
2015 | Jako blesk |
2016 | Měsíc v sedle |
Naprosto skvělý, čtu podruhé a nikdy neomrzí, doporučuji všem, kdo miluje koně a dobrodružství. Hodnocení 5 hvězdiček určitě, zaslouží si o více. Je to velice rozepsané, skoro jako kdyby jste to celé prožívali vy. Čte se snadno, spisovatelka má rozhodně velkou představivost. Opravdu krásná knížka, určitě ji zanedlouho přečtu znova!