Na druhý pokus

Na druhý pokus
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477492/bmid_na-druhy-pokus-Nx8-477492.jpg 5 899 899

Milesův klub série

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitelně přitažlivý?! Jen tři dny po zmíněném mítinku mi nečekaně zavolal – a pozval mě na rande! Samozřejmě bych radši umřela, než bych se sešla s chlápkem, jako je on. Ačkoliv musím uznat, že mi to docela polechtalo ego. Hlavně ten moment, kdy jsem ho odmítla! Jenže teď, o šest měsíců později, jsem se vypravila na konferenci do Francie, a co čert nechtěl – jedním z přednášejících je on. Příšerný, odporný, samolibý Tristan Miles! Až na to, že zatím není ani příšerný, ani odporný ani samolibý. Naopak, je překvapivě okouzlující a vtipný, a když se na mě podívá, navzdory svému přesvědčení se celá chvěju… Já se jím ale nedám uchvátit. Je to jenom sukničkář v nažehleném obleku. A já jsem zas jen vdova se třemi neukázněnými kluky na krku… Bože, ať už ta konference skončí! Každý totiž ví, že Tristan Miles vždycky dostane, po čem zatouží – a právě teď zatoužil zrovna po mně!... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora

The Takeover, 2020

ave55
13.02.2022 5 z 5

Za vtipné akce Harryho 5 hvězd.

tanecnica
09.02.2022 4 z 5

Tenhle díl mě bavil ještě více než předchozí. Příběh je tedy dost přitažený za vlasy, tahle Popelka našla pět, ne tři oříšky... Ale vlastně, proč ne? I velké holky rády čtou pohádky...

alabra
08.02.2022 4 z 5

Kdo očekává romantický srdcebolný příběh, okořeněný stále stejnými přemrštěně častými sexuálními výstupy, není zklamán. Oddechovka, od které se nic nechce, dobře napsaná.

Hanka343
26.12.2021

Taková romantika pro dospělé . Tento druhý díl hodnotím o dost lépe , než první . Milesovi jsou čtyři bratři , tak se nechám překvapit. Ale jako oddechovka se čte dobře.

ivetapl
21.12.2021 3 z 5

Další díl ze série Milesův klub - Na druhý pokus.
No... Nebudu lhát, má to své slabé místa. Hodně slabé... Ale pak je tady Tristan a posledních 7 Kapitol knihy.

Je to sladké, vtipné, smutné, romantické.... Přesně to, co miluju. Ale Claire mě tak štvala! Na konci bych ji asi vlepila facku, aby se probrala, za to co udělala.
Tristan si ji nezasloužil a po tomhle jsem si i říkala, že se k ní prostě vrátit nemůže...
Ale samozřejmě to skončí šťastně, jako vždy. ️

Strašně moc se mi líbilo, jak si Tristan budoval vztah s Claiřinými kluky. A že to nebylo lehké. Tik tak. A moc se mi líbilo, že ji oslovoval i příjmením. Je to takové ... Sexy .
Měl to těžké, ale bože. Bylo to fakt krásný, ale i smutný, když jsem zjistila kam ,,Čaroděj" chodí. Ovšem Tristan mě dostal tím, co pro něj udělal. ️ Občas děti potřebují druhý úhel pohledu...

Ve finále tu knihu určitě doporučuji, ale vezměte si něco sladkého kvůli Clair to budete potřebovat. ️

NiniDeVallum
20.12.2021 4 z 5

Je to hezky, i kdyz obcas no.. kluci na zabiti, a Tris se chvilemi choval hur nez oni. Jinak to byla vicemene klasika, on “nadsamec”, ona krasavice (i kdyz ne typicka) a spousta starosti.. nicmene dobre napsano.

moma08
19.12.2021 5 z 5

Super!!! Opravdu, i když jak už tady někdo zmínil, že hlavní hrdinka mu někdy lezla na nervy, tak to teda musím souhlasit. Jinak jsem se vážně pobavila.

wielka
10.12.2021 5 z 5

Musim priznat, ze prva cast o Jamesonovi ma bavila o trosku viac. Ale aj tak je to vydarena knizka. Tristan bol milacik, sice uplne rozpravkovy, ale oblubila som si ho. Claire mala v zivote uz vela za sebou a napriek svojim neistotam, ci skor rokmi vybudovanym zvykom, mi bola celkom sympaticka.
Tesim sa na dalsiu cast.

Domča153
07.12.2021 3 z 5

Knížka sama o sobě není nějak špatná , Tristan byl skvělý ale Claire mi chvilkami už lezla na nervy.

NikolaSkop
06.12.2021 5 z 5

Tak tenhle dil byl daleko lepsi nez ten prvni!!! Jsem uplne unesena z Tristana. Navic, tak jako pri teto knize jsem se jiz dlouho nenasmala :D !! DOPORUCUJI!!!!

bezzink
06.12.2021 5 z 5

Tak tohle bylo teda neco! To ze ON je vysokej, nadelanej, prachatej frajer s velkym ..., to je pro tenhle zanr uplne bezny, ale to ze ONA je 38mi leta mama od 3 deti, ktera nema postavu modelky, to je neco uplne tezce nebezne skandalniho! :)) Ten pribeh byl zkratka famozni, strasne jsem se u nekterych pasazi nasmala, u nekterych mi vyhrkly slzy do oci, ta kniha ve me vyvolavala cely spektrum emoci! To opravdu u tohohle typu knih clovek neceka. Vzdycky jsou si knihy v tomto zanru dost podobne. Ale tahle? Tak tahle teda vybocuje. Ta ma teda stavu! A ti kluci jsou k sezrani.
PS: Pochopitelne je nam vsem jasne, ze Herriet byla ta holka co vypadala jako baletka a co ji chtel Elliot najit. Takze doufam, ze uz to nekdo preklada!

PSS: Nemate nekdo doporuceni na podobnou knihu? Kde je pribeh, vtip, jiskra, urcita hloubka, neni to jen o sexu? Za sebe doporucuji cokoliv od Susan Elizabeth Phillips.

P-puma-
05.12.2021 5 z 5

Skvělé čtení, vytáhla mě z čteci krize a strašně jsem si to užila. Autorce se daří vyhýbat klišé což je v tomhle žánru vzácné a boří standardy. Clair je všechno možné jen ne hrdinka romantické knihy. Líbí se mi, je ji 38, má tři děti a práci na plný úvazek. Logicky uvažuje jako máma a je si vědoma svých limitů. A snaží se své děti dávat na první místo. Tristan, je boží ale taky normální chlap a logicky bere nohy na ramena. A jeho přezdívky umí všemu nasadit tresnicku a Harry? Jako skvělý Tik, ťak

nikca3976
04.12.2021 5 z 5

Tak tohle byla jízda!Líbilo se mi to mnohem víc než první díl.Vůbec jsem od toho nečekala moc a byla jsem mile překvapena :3 Chemie mezi hlavními postavami by se dala krájet…bylo to úžasné…Tristan byl úžasný..úplně kouzelný,hodný,vtipný a sexy..no a to jeho sebevědomí bylo .. :D chvilky s těmi dvěma jsem si strašně užila a dost jsem se nasmála :DClaire měla dost psycho děti :D Při seznámení Tristana s Fletcherem mi bylo Trise líto :D,ale Harry tomu dal třešničku na dort Tik Tak.. nejmladší Patrick byl miláček (aspoň někdo) já být Tristanem tak se do toho domu hrůzy už nikdy nevrátím.. :D bylo to vtipné,občas smutné a v jistě fázi knihy srdceryvné a dojemné

lihate
29.11.2021 5 z 5

Ach bože, to jeho sebevědomí je k sežrání. :D :D
Já jsem si asi poprvé v životě skutečně zamiloval knižní postavu a je to Tristan. On je tak hrozně arogantní a sebevědomí, až jsem měla při čtení pocit, že se rozkřičím. Netušila jsem, že mě přitahují inteligentní, snobští nadlidi, ale tady...? Panebože. Ta arogance z něho čiší na všechny strany a stejně ho nejde nemilovat.
Má totiž obrovský srdce, dokáže úžasně milovat, je vtipný i sarkastický, citlivý a k tomu všemu umí jednat arogantně, nepřístupně a vždycky se postaví za správnou věc.
Claire jsem obdivovala v její zarputilosti nést odkaz zesnulého manžela ať to stojí, co to stojí. Přísliby... Pocity... Přání...

Celý příběh je moc krásný. To, jak si k sobě hledají kluci a Tristan cestu. Jak se do toho stále sbližují s Claire...
Dlouho jsem hledala knížku, která mě chytne a myslím, že tahle se vážně provedla. Už se těším na další díl.

"Máte jenom jeden život. Musíte ho chytit za pačesy."

"Láska je hloupá. Láska je slepá. Láska je mrcha zkurvená."

alzbeta4340
29.11.2021 5 z 5

Nečekaně zábavné a ještě daleko lepší než první díl. Seznámení Tristana s dětmi bylo tak legračně šokující až jsem se musela smát.
Moc hezké odpočinkové čtení.

Ren95
28.11.2021 5 z 5

Druhý díl této série byl ještě lepší než ten první. Neskutečně mě bavil! A byla to po dlouhé době kniha, u které jsem se musela nahlas smát! Těším se na další pokračování!

uminaa
28.11.2021 5 z 5

Páni, tak toto bolo teda niečo. Tristanov príbeh ma rozhodne bavil viac. Claire to rozhodne nemala v živote veľmi ľahké, ale ku koncu mi trošku prišla, že zbytočne tlačí na pílu. Nakoniec to všetko dobre dopadlo. Musím podotknúť, že vzťah medzi Harrym a Tristanom ma bavil, a Patrick bol rozhodne zlatíčko
Teším sa na zvyšných bratov ;)

Jita160
14.11.2021 5 z 5

Naprosto skvělá kniha,prostě pecka.Tak vysoké hodnocení si rozhodně zaslouží.
Možná se měla jmenovat Chlap snu, protože Tristana si takového rozhodně představují.
Ještě u žádné knížky jsem se tak nenasmála,naprosté výbuchy smíchu až mě tekly slzy.
Clarie s Tristanem to uměli jak se slovy tak i v posteli.Ale asi nejvtipnější dialogy byly, když se do nich zapojili ty tři smradi :-D
Krásný emoční a vzestupující příběh od, kterého jsem se nemohla odtrhnout.A v závěru mě bylo líto, že je už konec. Chtěla bych číst dál až tak mě to bavilo.
Spisovatelku si zařazují mezi své oblíbené a už netrpělivě čekám na další pokračování o zbývajících bratrech.
Rozhodně doporučuji!!!!

musivila
09.11.2021 5 z 5

Tak už chápu, proč má kniha tak vysoké hodnocení. Byla prostě skvělá, od začátku do konce! Žhavá, neskutečně vtipná, nabitá emocemi. Autorku řadím mezi oblíbené a už teď se těším na další její knihu.

Musím říci, že tento díl mě dostal daleko víc než první. Stejně jak mě dokázal v určitých momentech rozesmát, např. Tristanovo první setkání se syny Claire.

„To mě podrž … ona tu snad vychovává sériový vrahy.“ :D

Tak mě v jiných dokázal emočně rozložit např. scéna s Harrym na hřbitově.

Tristan byl zkrátka snový, jen Claire se v tom občas plácala, občas si protiřečila, někdy moc přemýšlela a ke konci byla na zabití :)

Tristan rozhodně nasadil laťku hodně vysoko a jsem zvědavá, jestli se povede, zbylým dvěma bratrům Milesovým, ji překonat. Těžko, ale kdo ví …. Xoxoxox

jinbr
05.11.2021 5 z 5

Rovněž tento díl jsem přečetla v angličtině. Příběh byl slušně zpracovaný, mohla tam být i trochu silnější vazba na události z prvního dílu. Popis sbližování s dětmi byl místy opravdu vtipný a několikrát jsem se opravdu s chutí zasmála. Na další díly se opravdu ráda podívám.

T. L. Swan
australská