Drsný chlap
Sandra Brown
Mitchell a společníci série
< 2. díl
Láska může být smrtelná. Dodge Hanley, bývalý policista, už několik let pracuje jako soukromý detektiv pro právnickou firmu Dereka Mitchella, jehož znají čtenáři z románu Ostrý střih (Ikar, 2011). Po třiceti letech se mu ozve jeho dávná láska Caroline zavolá a požádá ho o pomoc pro dceru Berry, která se dostala do nebezpečné situace. Je třeba vypátrat člověka, který dívku delší dobu pronásledoval a vyhrožuje jí zabitím. Situace se rychle vyhrotí a Dodge čeká boj, v němž dá v sázku vlastní život. Sandra Brown vytvořila strhující příběhu o posedlosti a vraždě, ale i o křehkosti lidských vztahů, zranitelnosti, odvaze a lásce – a také o tom, že život někdy nabídne druhou šanci.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR)Originální název:
Tough Customer, 2010
No nevím, celkem nuda. Čekala jsem nějaký zvrat (ten, co tam nakonec byl, mi připadal hloupý) nebo víc napětí a ono nic.
Jak již bylo zmíněno, kniha je čtivá, avšak dle mého kniha neměla takový spád, chvílemi až vleklý děj, který by si zasloužil být rozdělen do dvou knih - minulost Carol s Dodgem a současnost. Překvapil mě otevřený konec.
Tato kniha,by se hodila,jako předloha k filmu.Knihy této autorky mám ráda,ale tahle,mi připadá průměrná.
Tak nevím, ale nějak jsem se v tom příběhu plácala a protože to podsatné řekla už Evaevelína, nerada bych se opakovala.
Knížky Sandry Brown dělím do dvou skupin - romantické sračky, kterým se vyhýbám, a napínavé detektivky, které jsou super. Tahle jednoznačně patří do druhé skupiny. Já vřele doporučuju :-)
Knihy Sandry mám ráda, tahle mi přišla, že neměla až takový spád, ale pro mne nečekaný konec to dostatečně napravil.
Na pět hvězdiček to není, četla jsem i lepší knížky. Nejdříve se mi to zdálo zdlouhavé, pak jsem se začetla a už to jelo... napětí, romantika, prostě hezké čtení.
Na rozdíl od některých jsem se nejdříve nemohla začíst, ale potom jsem měla problémy jí odložit. Napínavá až do konce.
Jenom malá připomínka k vazbě knihy. Trochu mě zklamalo zpracování - protože jde o 1.vydání, nenapadlo mě, že použijí vazbu paperback. Sbírám knihy této autorky a všechny předchozí mám v pevné vazbě s přebalem a najednou tato. Vím, že se v nakladatelství snaží vydávat knihy levnější, ale mohli tuto levnější vazbu použít až u 2. nebo dalšího vydání. :-( .
Další dokonalá kniha od této autorky. Z anotace knihy není až tak patrné, že v příběhu se střídají dvě časové linie a jsou zde 2 hlavní hrdinky. Každá prožívá svůj milostný příběh, který propojí kriminální zápletka. A celkové hodnocení? Střídání dvou časových linií v jedné knize vyžaduje na začátku trochu pozornosti, ale mě se to líbilo, a protože se tam nepohybuje zase tolik postav, tak celkový příběh mi přišel přehledný. Stručně řečeno dle mého názoru je to zajímavý román a napínavý až do posledních řádků.
S.Brown patrí medzi moje obľúbené autorky, ale čítala som od nej aj lepšie knihy ako Drsný chlap. Asi som viacej očakávala, takže hodnotím: síce dobrá kniha, ale ....
Sandru mám rád a proto jí budu číst dál. Ale tentokrát při psaní "stáhla nohu z plynu - nejela na plný výkon". Je to to polovičaté, nemastné, neslané. Tak tedy někdy zase příště!!!