Mlha nad Shadow Sands

Mlha nad Shadow Sands
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537402/bmid_mlha-nad-shadow-sands-662fb64f8eb2b.jpg 4 2207 2207

Kate Marshallová série

Druhý případ vyšetřovatelky Kate v podmanivé interpretaci Martina Stránského. Kate Marshallová a její asistent Tristan Harper vyšetřují další zapeklitý případ. Jak spolu souvisí zmizení mladých lidí a oblast Shadow Sands? A jakou roli hraje hustá anglická mlha? Při potápění ve vodní nádrži Shadow Sands objeví Kate Marshallová mrtvé tělo mladíka, který býval vynikajícím plavcem. Přivolaní policisté případ označí za tragickou nehodu, přestože má Kate své pochybnosti. Postupně se pochybností a otázek vynořuje víc: Proč si šla oběť zaplavat uprostřed noci? Proč jeho zranění neodpovídají policejnímu scénáři? A proč je mrtvých těl, která se v nádrži našla, víc? Je to jen nešťastná souhra náhod, nebo úkladný vrah zneužívá toho, že na něj nikdo nevidí? Kate si je jistá, že okolo rezervoáru Shadow Sands se toho děje víc, než se na první pohled zdá, obzvlášť když v okolí padne hustá mlha. Lidé už roky tiše mizí, a když se ztratí další mladá žena, Kate a její asistent Tristan mají podle indicií jen několik dní na to, aby ji zachránili před stejným osudem.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Grada

Shadow Sands, 2020

biairicia
29.07.2021 3 z 5

Druhý díl nové série ale stále jsem z toho nějaká rozpačitá. Jako nečte se to špatně. Ale příběhy s Erikou mi stále sedí víc no.

Kočičáci
28.07.2021 4 z 5

Druhý příběh Kate a Tristana se mi líbil o fous víc než ten úvodní. Oceňuji originální zápletku a rozuzlení až v samém závěru. Vraha jsem tentokrát netipla předem, za což jsem ráda. Musím přiznat, že je mi trošku smutno po Erice. Snad se k pokračování její série Robert vrátí. Nicméně další osudy Kate Marshallové si určitě nenechám ujít.

ahomonicky
28.07.2021 4 z 5

Kniha pekna, trochu mi prislo, ze odhaleni, motiv a nakonec i ta mlha je trochu odflaknuta. Ale kniha se cte dobre

lenka.plaszova
26.07.2021 5 z 5

Velmi povedená kniha - líbila se mi více, než první případ Kate Marshallové. Osobně bych jen ocenila více napětí v závěru knihy - na můj vkus příběh dostal moc rychlý spád.

mataj
25.07.2021 4 z 5

Dobrá, čtivá detektivka, kde nechybí napětí a zajímavá zápletka. A jsem ráda, že tentokrát si autor nechal odhalení pachatele až na závěr.

Michaelabla
22.07.2021 5 z 5

Senzační případ, knihu nešlo odložit.. Robert opět nezklamal! :-)

Dandulka
21.07.2021 5 z 5

Zajimavy pripad. Pro me asi jedwn z nejlepsich. Doslova jsem jej zhltla na jeden zatah.

Kanylka
21.07.2021 4 z 5

Prostě Robert Brynza.

ferda16
18.07.2021 5 z 5

Trochu mě mrzí, že jsem četla až tuto knížku a ne první díl. Jelikož je v této knize dost odkazů, včetně toho nejdůležitějšího, (vyzrazení lumpa), tak už se k ní nemohu vrátit. Knížka je psaná hezky, napínavý děj a dobrá zápletka. Těším se na další díly.

ANDY28
10.07.2021 5 z 5

Čekala na mě od ledna a dočkala se, je naprosto úžasná, nešlo přestat číst. Děkuji ti BFF.

Avila
10.07.2021 5 z 5

S Bryndzou to mám někdy jako na houpačce..... Jeden příběh je geniální a čte se jedním dechem a další mi připadá o něco horší. První díl série s Kate a Tristanem mě moc neuchvátil a ani hlavní postavy mě nijak zvlášť nebavili. Proto jsem Mlhu docela dlouho odkládala....
Ale musím říct že tenhle díl je perfektní....dokonce jsem si Kate i Trise oblíbila víc než Eriku. Líbí se mi vývoj postav od prvního dílu.
Kniha je čtivá, napínavá a zápletka dobře promyšlená. DOPORUČUJI a nezbývá mi nic jiného než se těšit na další pokračování.

LP113
08.07.2021 4 z 5

Mě se to líbilo, možná o trošičku víc než první díl. Na mě teda v jednu chvíli trochu moc jmen, ale určitě doporučuji.

Terkishead
05.07.2021 4 z 5

Řemeslně dobře zvládnutá detektivka. Perfektní čení na pláž. Všechno na svém místě - Maniakální maniak, vyšetřovatelka alkoholička s obtížnou rodinnou situací, krásný ale jinak orientovaný pomocník. Jen mi do tradičního schematu moc nezapadl asijský lotr policista. To by se, myslím, komisi pro genderovou vyváženost a inkluzi nelíbilo :D .

a.k
28.06.2021 5 z 5

Kate Marshallová řeší podivné utonutí mladíka, který byl vynikajícím sportovním plavcem. Ke všemu se v okolí vodní nádrže, ve které k neštěstí došlo, záhadně ztrácí další lidé.
Promyšlená zápletka, stupňující tempo a výborná atmosféra včetně zrádné mlhy, která je předzvěstí něčeho zlého.
Bryndzovy knihy jsou sázkou na jistotu. Dobře se to četlo. Těším se na další díl!

Verida
24.06.2021 5 z 5

Konečně dočteno a musím říct, že po tomto případu začínám mít Kate Marshall velmi ráda. Předtím mě moc neseděla a chyběla mi stará dobrá Erika Foster ale tentokrát byl příběh velmi napínavý, skvělá zápletka. Navíc bonus v podobě Petera Conwaye a toho co s ním teď je. Také Tristan je mi velmi sympatický a už se nemůžu dočkat dalšího vyšetřování Kate a Tristana už jako oficiální detektivové.

marci8
16.06.2021 2 z 5

Kniha se dobře čte a má spád. Zápletka není ale příliš složitá a kniha nemá hloubku, ale klouže po povrchu. Na oddechové čtení je dobrá, ale znám lepší.

amanda99
15.06.2021 4 z 5

Další super knížka,četla se sama.

Míša02
11.06.2021 4 z 5

Přečteno za jeden večer, což svědčí o tom, že je kniha opravdu čtivá. I přes to knize něco chybělo. Všechno bylo možná až trochu moc jednoduché a chybělo tam něco maličko zamotanějšího. I po přečtení druhé knihy z této série si stojím za tím, že knihy s Erikou byly lepší. Ale i tak se těším na pokračování a určitě si ho přečtu.

Sejna1955
08.06.2021 4 z 5

Pěkně napsaný a čtivé. Vraha jsem odhadl tak v polovině knížky a můj tip vyšel.

Martina852
01.06.2021 5 z 5

Velice čtivá detektivka. Půjčila mi ji spolupracovnice, tak jsem bohužel netušila, že je to druhý díl. Podle toho jak se dobře četla si asi přečtu i první díl, i když vím jak dopadne.